29 Kasım 09 Yalıköy(e Niyet Sarıyere Kısmet) Gezisi

Vay, vay, vay, bu ne yaaaaa.
Bunca yağmura ve belirsizliğe rağmen 32 kişiden 19 kişi yola çıkmışsa bu ekip taş gibi ekip.
Yataklarından motor, arkadaş diye fırlayanlara aşklarından dolayı.:cat:
Yataklarında yatanlara da akıllarından dolayı.:wiinkk:

Çek kaptan, sağlam çek...

@ GSXRR Sizin mazeretiniz vardı canım bişi demedi/düşünmedi kimse..Mazereti olmayanlar düşünsün :) :rendeer:

@ karaşahin Valla edelim bir görgüsüzlük deyip yediğimizin resmini koyduk ama maksat özendirmek, böreğe değil tabi gezmeye :mrgreen:

@ siyahatmaca Doğru dedin usta..Bende o yağmurda onca insan gelince bir tuhaf oldum..Maşallah diyelim..

@ GSXRR Sizin mazeretiniz vardı canım bişi demedi/düşünmedi kimse..Mazereti olmayanlar düşünsün :) :rendeer:

@ karaşahin Valla edelim bir görgüsüzlük deyip yediğimizin resmini koyduk ama maksat özendirmek, böreğe değil tabi gezmeye :mrgreen:

@ siyahatmaca Doğru dedin usta..Bende o yağmurda onca insan gelince bir tuhaf oldum..Maşallah diyelim..

Hem de en az kırkbir kere Maşallah...
Sancağı taşıyanlara helal olsun...
Ayrıca evde çeşitli nedenlerden dolayı kalanlara da hoş bir sabah keyfi yaşatıp, resimde de olsa kendilerini gösterip bizleri sevindirenlere....:rendeer:

29112009035.jpg

Yahu ıslandık diye dert etmeyin, biz de evde duşta sırılsıklam ıslandık..:queen:

bende de fotolar var ama atamadım bir türlü :D neyse herseye ragmen ğüzel bi gezi oldu şimdi dısarı bakıyomda ğünes gözlerimi alıyo :mrgreen: hemen toplanıp gitsek mi acaba katılan Arkadaslara tşkr :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar yağmur çamur demeden geldiniz <çok teşekkürler. Bende toplu taşıma aracıyla geldim ve toplu taşıma yaptım ücretsiz servis misali.Önce sağlık ve güvenlik arkadaşlar .Ozi gözlerinden öperim yalnız kuruduktan sonra öpeyim de bari ben ıslanmayayıım.Börekler ve çaylar nefisti beylerrrrrrrrr..

Dikkata ettim yağmur suyu biraz tuzlu gibiydi.Tatlı su değildi galiba:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------

Abi şaka bu yaaa havaya bakarmısınız açtı hay allah yahuuu...
kısmet yaaa...

Valla 1 saat sonra çıkarım ben beni kimse tutamaz.Yarın yol yaparız beyler bildireceğimmmmmmmm

İşte böyle bir enteresan hava durumu..
Resmen tam yola çıkacğımız saatte şakır şakır yağdı ve şu saatlerde orada yemek yiyior olacağımız saatte de Güneş açtı.. :)

Neyse her işte bir hayır vardır diyelim..

Muhtemelen işcilik ve kumaştır hoca..
Sonuçta tekstil bu kalitesi belli olmuyor ne alırsan al istersen en iyisini al..

osbourne'nun ya börekçi ile anlaşması var ya da börekçinin hisselerine sahip. :p

neyse rumeli kavağında hava güzeldi. dönüş zamanı biraz trafik oldu.

osbourne'nun ya börekçi ile anlaşması var ya da börekçinin hisselerine sahip. :p

neyse rumeli kavağında hava güzeldi. dönüş zamanı biraz trafik oldu.

ama adamların kuş üzümlü kıymalı böreği müthiş :)

sende dolanmışın demek bugün..çektin mi birşeyler? foto yani :)

başlık güzel olmuş... :) 27. 28. günler hava mükemmeldi halbuki. :)

Sarıyer geziside güzel olmuş. tekerinize sağlık.

Sarıyer rumeli fenerinde mükemmel bi yer var. eminim bi çoğunuzun haberi bile yok... yaz bi gelsin Çınarcık'tan sonra ikinci adresim orası..

çadır, ister ahşap küçük bir ev yada otel. mükemmel bir koy...

(biraz reklama girdi ama sizinle paylaşmak istedim) :)

buda resim albümü http://www.goldenbeachclub.net/album.htm

toplu veya tekil taşıma ile gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum güzel bir ıslanma macerasıydı. Börekte mükemmeldi en kısa zamanda buluşmak ümidiyle:cat::rendeer:

fazla birşey yok. dönüşte ayaküstü garipçeye uğradım orası daha çok hoşuma gitti. o tarafa bir sefer daha düzenlemeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar