Öncelikle Yağmur olmasına rağmen geziye motosikletleri ile katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.Ve geldikleri için teşekkür ediyorum..Ancak Tatlı su motorculuğu konusuna gelince Bu konuda bi iki kelime söylemek istiyorum..
Ben nişanlım tuğçe , batuhan ise Eşi suna ile birlikte geziye katılmak için hazırlandım Hatta ben akşam batuhan,tuğushan ve tunal abiyle konustuktan sonra Motosikletimi almak için şişli ye geldim.Kartaldan...o sırada Batuhanda Motorunu hazırlamış motoruyla gelecekti.Fakat Tunal abinin telefon açmasıyla Yağmurun şiddetli olması nedeniyle Arabayla geleceğini bizimde motorları çıkarmamızın risk olacağını belirtmesi sonucunda motorları bırakıp arabayla geldik...
Tatlı su motorculuğu konusunda Tek olsaydık Ne ben nede batuhan Yağmur nedeniyle Sürüşten kaçmazdık ama arkamızda Eşlerimizin olması Bizim bu kararı almamızdaki en büyük etkendir...
Açıklama yapma gereği duydum
Not:Kimse Bişey söyledi diye açıklama yapıyorum sanmayın Sadece içimdekileri döktüm..
Batuhan Dostum Senin de Sözcüm oldum ama düşüncelerimiz aynıdır kanısındayım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------
Unutmadan üşenmeden gelen herkese de tekrar tekrar teşekkürler...Tebrik ediyorum
Ocakta kar yağdığında organizasyon yapında karda kullanmaya gelelim