29 ekim de kaza yaptım

arkadaş 29 ekim de motor toplantısına giderken bi kaza geçirdim..

ışıklara yaklaşıyordum hızımı hatırlamıyorum arka frene fazla bastım motor kaydı frenmi bırakmaya kalmadan ark teker kendini bi tarafa attı motor yere düşerken üstünden ileri doğru atladım ve hızlı bi şekilde öndeki kamyonete çarptım o anda gözüm görmedi bi süre sadece insanların seslerini duydum ama ayaktayım bu arada :S görmüyom duyuyorum sadece derken gözüm görmeye başladı motoru kaldırıyorlardı yerden direksiyon falan yamulmuş ayna kırılmış v.s kenara geçtim oturdum biraz vucudumu dinledim bi yerimde kırıl çıkık v.sa varmı die ama Allah a şükür yoktu motordan ileri doğru atlayınca direk suratımı kamyonete vurdum kask olmasaydı çok büyük yaralar alırdım eminim direksiyonu falan düzeltim ve beşiktaştaki buluşmaya gittim motorum cbf 150 di aynasının biri yoktu siyah renk belki farkeden olmuştur BELKİ... Neyseki ucuz kurtuldum havalar bozuldu aman dikkat....

çok geçmiş olsun.
her zaman çok dikkatli olmak gerek
bazen bu bile yetmiyor ama napalım eldende ancak bu gelir.

geçmiş olsun ani durumdada olsa asla sert fren yapmamak lazım.Yumuşak sert şeklinde olmalı ve ön+arka fren kullanılmalı.Ama bunlar tecrübe tabiki.O kazadan sonra tekrar buluşmaya gitmene şaşırdım ben olsam heralde gidemezdim.

kardeş geçmiş olsunn dediğin gibii havalar yavaş yavaş bozuyorr daha dikkatli kullanmak geekiyo...saygılarr...

Cokc gecmis olsun. Kaskin onemi bunun gibi kazalarda ortaya cikiyor.

Bana da bugun aynisi oluyordu. Dolmabahcenin oralarda kortej ile ilerlerken arabalarin arasinda gidiyorduk, suratim 10-15 km daha fazla yoktur. Birden soldaki arabayi gecip onume bir cift cikti. Bende ani fren yapmak zorunda kaldim, yoksa cikacaktim ciftin uzerine. On lastik hemen atti, motor saga dogru dusmeye basladi, allah bacaklarim saglam motor da hafif dusurmedim :) yagisli havalarda frenaja cok dikkat etmek lazim.

arkadasım çok geçmiş olsun en kötü vve tek kazan bu olur havalar kötü normalinden 2 kat fazla dikkat etmek gerek

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun. Allahtanu bu toplu sürüşte birazdaha saygılıydık birbirimize. 4 tekerlerde mümkün olduğunca yardımcı oldular.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kayku, geçmiş olsun. Kaskın hasar gördü mü?

aman arkadaşım cok dikkat allah korumuş ? dikkatliol lütfen herkez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun, sana bişey olmamışya motoru boşver.

çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur ve sonradan çıkmaaz.bence en kısa zamanda bi doktora görün

cok gecmıs olsun yagmur tam zamanında basladı zaten .gercı olmamasıda cok kotu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar