yaw walla bi anda konuşuldu ve kalktık inan... otururken 3-4 dk içinde yola çıktık..aidikurt' Alıntı:baba cok uzdun benı ınsan bızede haber verır yav sımdı cok uzuldum
alestevardiya' Alıntı:Muzaffer ne yaptı peki pantalonsuuuuzzz:queen:
AAaaaaaa KRAL CIPLAAAAAKKKKKK
nurgül bu harika organizasyon için sana,paşam'a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler:rendeer:nurguldemirbay' Alıntı:geziden memnun kaldığınız için mutluyum. güzel bir gün geçirdik.ne yazık ki bu sefer bir aksilik çıkmasın diye koşturmaktan fotoğraf çekmeyi unuttum.
yalnız sapancanın kurbağalarına bu ilgi beni kıskandırdı benim bir pozum kurbağa hayvanının 50 pozu çekilmiş meşhur oldu valla hayvancıklar
çocukarın motorlara hayran hayran bakarken ki görüntülerine bayıldım çok iyi yakalamışsınız.
mekanda yaşanan herhangi bir aksilik aksaklık olduysa af ola.
gelişte ve gidişte kaza geçiren arkadaşlara tekrar geçmiş olsun
evet evet..gidelim kalalım uyumayalım sadaha kadar dans...ashes' Alıntı:sitemizde onca kişi var artık birisi bi deniz kenarı ayarlasında kalmalı gidelim yani (kefken,kerpe,şile,ağva,çınarcık,armutlu)yada başka yerler bi yaz denizli kalmalı yada kamplı çadırlı bi org.yapalım yada yapan varsa destekliyelim![]()
ashes' Alıntı:sitemizde onca kişi var artık birisi bi deniz kenarı ayarlasında kalmalı gidelim yani (kefken,kerpe,şile,ağva,çınarcık,armutlu)yada başka yerler bi yaz denizli kalmalı yada kamplı çadırlı bi org.yapalım yada yapan varsa destekliyelim![]()

yapacağız ersen merak etme benim arkadaşlarım var tekirdağa giderken deniz kenarında disko tarzı bir yer açıyorlarashes' Alıntı:sitemizde onca kişi var artık birisi bi deniz kenarı ayarlasında kalmalı gidelim yani (kefken,kerpe,şile,ağva,çınarcık,armutlu)yada başka yerler bi yaz denizli kalmalı yada kamplı çadırlı bi org.yapalım yada yapan varsa destekliyelim![]()
dostum bende çok memnun oldum seninle tanıştığıma,ama kafama bişey takıldı.o kadar rakı içildi ben patates oldum ki sırf bu nedenle motorla gelmedim.soner'le sen motora binip geri döndünüz,aman abicim allah korusun dikkatli olalım:farao:Highway' Alıntı:Arkadaslar bende okumaktan ancak yazabiliyorum, Emegi gecen herkese Katilip Katilmayan gönülleri bizle olan Herkese cok ama cok Tesekkür Ederim....
Bruce Abi cok Menun oldum....Hüseyin abiye selamlar...
Baris Güzel Müzigiklerin icin Tesekkürler ( bi ara Beste yapalim)....
Dost Darkla Dönüsümüzde E-5 den iydi......
Zühtü Pasa Cig Köfteler harika idi....
Tüm Siteye Tanistigim herkese Tesekkürler bir dahaki Bulusmada görüsmek üzere..... Saygilarla

:cat: dostum merak etme biz ayılmak için yolda gereken bira molasını verdik:queen:BRUCE' Alıntı:dostum bende çok memnun oldum seninle tanıştığıma,ama kafama bişey takıldı.o kadar rakı içildi ben patates oldum ki sırf bu nedenle motorla gelmedim.soner'le sen motora binip geri döndünüz,aman abicim allah korusun dikkatli olalım:farao: