28 Mayıs Sapanca Şenliği Tüm Fotoğrafler ve Yorumlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu topik yeni bir geziye kadar hep gündemde kalır derim ben :)

masaların üstüne çıkıp oynayanlar:cherry:

göle girenler...

göle girenleri seyredenler...

alestevardiya' Alıntı:
Muzaffer ne yaptı peki pantalonsuuuuzzz:queen:
AAaaaaaa KRAL CIPLAAAAAKKKKKK

Yokkk beee, bende Esofman vardi yedekte Rahat olsun diye bak iyki almisim isi yaradi....:queen:

Biz giderken sapanca ışıklarda dönen gri asya t1 sizdiniz sanırım sizede teşekkür edemedik bu organizasyondan dolayı

Nurguldemirbay'a kocaman bi teşekkür ::thanks:

::tutkuy:: :bestmt: ::sefereee ::friends:

sitemizde onca kişi var artık birisi bi deniz kenarı ayarlasında kalmalı gidelim yani (kefken,kerpe,şile,ağva,çınarcık,armutlu)yada başka yerler bi yaz denizli kalmalı yada kamplı çadırlı bi org.yapalım yada yapan varsa destekliyelim :)

nurguldemirbay' Alıntı:
geziden memnun kaldığınız için mutluyum. güzel bir gün geçirdik.ne yazık ki bu sefer bir aksilik çıkmasın diye koşturmaktan fotoğraf çekmeyi unuttum.
yalnız sapancanın kurbağalarına bu ilgi beni kıskandırdı benim bir pozum kurbağa hayvanının 50 pozu çekilmiş meşhur oldu valla hayvancıklar
çocukarın motorlara hayran hayran bakarken ki görüntülerine bayıldım çok iyi yakalamışsınız.
mekanda yaşanan herhangi bir aksilik aksaklık olduysa af ola.
gelişte ve gidişte kaza geçiren arkadaşlara tekrar geçmiş olsun
nurgül bu harika organizasyon için sana,paşam'a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler:rendeer:

ashes' Alıntı:
sitemizde onca kişi var artık birisi bi deniz kenarı ayarlasında kalmalı gidelim yani (kefken,kerpe,şile,ağva,çınarcık,armutlu)yada başka yerler bi yaz denizli kalmalı yada kamplı çadırlı bi org.yapalım yada yapan varsa destekliyelim :)
evet evet..gidelim kalalım uyumayalım sadaha kadar dans...
serkan79 abi ben motorla 3 cü vitesteydim baktım senin araba egzoston alev cıkıyo dedim yazıktır gitsin... yakacak arabayı .:queen:
yoksa daha 3 vites daha vardı...:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ashes' Alıntı:

Tamam yaw siz isteyin:) işte size bu hafta sonu gideceğimiz mekan.. :wiinkk: Bayada ucuz:p kelle başı 16.789 $ :p hade bakalım elleri görelim.. valla çiğ köfte de var yine..:p

gezi harikaydı ama uzaktı baya istanbula.. bi dahaki sefere istanbulun plajlarında ashes inde dedigi gibi bi aksam kalmalı daha yakın yerlere gitsek cok daha iyi olur sanırım :)

bendeki fotolar yarına ekleniyor efenim siteye.. beklemede kalınız :)

ashes' Alıntı:
yapacağız ersen merak etme benim arkadaşlarım var tekirdağa giderken deniz kenarında disko tarzı bir yer açıyorlar
onlarla konuşup sahilde mangallı ve içkili birşey ayarlıyacağım
kumsalda yıldızların altında büyükbir ateş
dalga sesleri ve yakamozlar
birde çadır yerleri ayarlarım sabaha karşı kumsalda bayılırız:queen:
buarada böylebir gezi herkezin hoşuna gitmiyebilir:silent: buyüzden soner özel gezi diye bir topic açacağım
gör bakalım eylence nasıl oluyor:queen: :queen: :queen:

Denizli,yatılı,çadırlı,kamplı,uykulu,uykusuz her türlü org. a varım.Ashes ın da dediği gibi kefken kerpe ağva taraflarında çok güzel yerler var.mutlaka gidilmeli.Havalar deli gibi ısınıyor.Kurak yerler artık çekilmiooooooo :queen: :queen:

Gerçekten güzel bir gezi yaptık katılan herkese teşekkürler,
Zühtü paşa çiğköfte bir harikaydı.

Highway' Alıntı:
Arkadaslar bende okumaktan ancak yazabiliyorum, Emegi gecen herkese Katilip Katilmayan gönülleri bizle olan Herkese cok ama cok Tesekkür Ederim....
Bruce Abi cok Menun oldum....Hüseyin abiye selamlar...
Baris Güzel Müzigiklerin icin Tesekkürler ( bi ara Beste yapalim)....
Dost Darkla Dönüsümüzde E-5 den iydi......
Zühtü Pasa Cig Köfteler harika idi....
Tüm Siteye Tanistigim herkese Tesekkürler bir dahaki Bulusmada görüsmek üzere..... Saygilarla
dostum bende çok memnun oldum seninle tanıştığıma,ama kafama bişey takıldı.o kadar rakı içildi ben patates oldum ki sırf bu nedenle motorla gelmedim.soner'le sen motora binip geri döndünüz,aman abicim allah korusun dikkatli olalım:farao:

bizde bi ara turlamaya çıktık sakaryalı olmama rağmen görmediğim çok güzel yerler varmış kırkpınarda..ama fotolarını çekemedim:pale:
GILDOR ODUNCUYU çekiyodu bende ikisini:wiinkk:

bizde göl manzarasının tadını çıkardık biricik sevgilimle..:joker:

sonra hep birlikte turlamaya çıktık...

sevGÜLÜM (lubimaya54) 'ün yardımı ile bende motor kullandımm..:rendeer: :cat:

dönüşte uğradığımız dürümcüde bu güzel gözlü kızı görünce dayanamayıp foto çekildikk:cherry:

bu en genç üyemiz ali..aman Allah'ım görmeliydiniz tam bir motor delisi:)

yalnız tek bir problem var motor çalışınca çok korkuyor..bide onun değimiyle kapak(kask) takmak istemiyor..

BRUCE' Alıntı:
dostum bende çok memnun oldum seninle tanıştığıma,ama kafama bişey takıldı.o kadar rakı içildi ben patates oldum ki sırf bu nedenle motorla gelmedim.soner'le sen motora binip geri döndünüz,aman abicim allah korusun dikkatli olalım:farao:
:cat: dostum merak etme biz ayılmak için yolda gereken bira molasını verdik:queen:

ashes, 73umut, acomplli, aitho, Akira, aksi, alper_tim, anime, araltı, BORAY, BRUCE, camadan, Carlitoturco, demonicdreams, dostdark, faculty, fedos, fotocu, fragrance_chaplin, FutureShock, GILDOR, goya, Highway, koray_77, kucukprens, kırmızı, leto, lubimaya54, nurguldemirbay, Peril, Real Paşa, Skullhunter, spyle, TEASER, TRADER, tunoka, TycOOn, Vasuki, vedat kaya, vedo, VOYAGER, vınvın

50 üye okuyor 6 misafir 2 bukalemun
kıskananlar çatlasın beeeee

nesye evet dağ olayını yaptık göl olayınıda yaptık şimdi deniz ve kalmalı bir olayı yapalım soner sen ayarla aç topigi 3 hafta önceden açıcaksın ama şatafatlı olsun :)topik 4 kere bi temizlik aşaması olsun sonra resim yüzünden kavga çıksın dedikodu olsun aşk olsun evlilik olsun dügün olsun dansöz olsun paparazi olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar