2700 km Çanakkale-Van Yolculuğum ve Fotoğraflar!

Motorla seyahat çok güzel bişi ben kendimi toparlayamıyorumki çıkıyım bi antalya istanbul yapsam çok hoş işte ama..
bikaç sorum olcak öncelikle yolculuk sırasında karşılaştığın en buyuk bikaç sorun nedir??
Bu bakımda fazla para alıyorlar dedin ne yapmak gerekiyor bunu denetlemek için?
Senin cbr ın arka tekerleği sanki normalden daha kalın gibi ayrıca eşyaları çok güzel yerleştirmişsin
birde vibrasyonu sorcam ne kadardı çok rahatsız oldunmu??

Honda CBR 125R birinci sayfasında cbr ile geziler bölümünde ilk link olarak bu gezi olduğu için insanlar ilk buraya bakıp yorum yapıyor olabilir bu yüzden bu topic hortlatma sayılmaz,misal ben bu topic sayesinde Honda CBR 125 almaya karar verdim,abimede helal olsun diyorum süper bi gezi yapmış.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hort da olsa yarım saattir hem okuyorum hem resimlere bakıyorum.... Gayet de keyif aldım... Tebrikler arkadaşım..Eğer bu yazdıklarımı okursan tabii.....

cidden abi helal olsun okadar yol yha insan tırsar biraz tek başına okadar yol dolaşmaya ama helal olsun cidden::biggrinn

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tırsar mı yahu profil resmine baksana adamın:mrgreen:

Helal olsun hep yapmak istegim birsey boyle birsey nice kilometreler yapman dilegi ile

red

abicim helal olsun cok saygı duydum benimde hedefimde böyle bir gezi var banada iyice ön ayak oldun cesaret verdin ... resimler ve paylasımlar cok güzel... eline saglık .. önemli olan altında ki motosiklet degil içindeki motosikletci ruhudur sende de bu ruhtan fazlasıyla var...

bende yazın nasip olursa böyle bir gezi düşünüyorum ellerıne saglık cok guzel bır gezı olmus daha once okumustum o zaman motorum yoktu cbr 125 almama
vesilede oldu denebilir bu topic

güzel gezi olmuş.misafir kalınacak yer olmasa,her otelde kalınabilirmi?yada çadır tavsiye edermisiniz?

Çok güzel yol yapmışsınız, tebrikler. Fotoğraflar da çok iyi. Usta bir fotoğrafçının çektiği anlaşılıyor. Motorunuzla daha da gurur duyuyor olmalısınız. Ona da aferim.

valla abi helal olsun bir şey diyemeyeceğim başka :)
ne diyim adam tüm tur etmiş memleketi keşke buralara da uğrasan da
görüşsek abi :) cbr 125 tutkunuyum bende alamadım yazın alacağım
valla 500 sayfa yazılmış cbr 125 için ara ara nereye kadar abi :)

İnönü'den geçmişsiniz ama durmamışsınız oralarda, resim göremedim çünkü...Güzel bir yolculuk olmuş tebrik ederim.

Cesaretinden dolayı tebrik ederim. Askerliğimi yaptığım Van'a sayende bir kez daha gitmiş oldum. Merak ettiğim şu; Karayolunda ve otobanda trafiğe engel oluşturmadan yol alabilmek için hangi hızlarda seyir yaptın. İyi sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar