27 temmuz cumartesi ,karamürsel iftar etkinliğine Davetlisiniz.

Kemik tayfa her yerde İrfan abi inşallah oradayız beni de listeye iliştiriverin mobilden liste yapıştıramıyorım :)

eeeeeeyt dağılın bizde geliyoz kemikse kemik :)
varsa kırık kemik bizde platin olarak birleştirmeye geliyoz
imrendirdiniz insanı beee :bestmt:

2 arkadaş daha gelicek kesin dediler ama iyice netleşsin eklicemlisteye...

Kocaeli İl Temsilcisi
motorum olmadığından çekimser kalıyorum...
o güne emanetende olsa motor bulabilirsem yanınız da olacağım...

derdettiğin şeye bak be bekir :) bizimkilerden biri atar seni arkaya , sen iste yeterki :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

günceldir .

1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar
18-yasin hosbas
19-akin basaran
20- -CBX250- +1
21-cenk şenver
22-tan
23-Yıldırım1
24-Yanagisawa
25-madlive
26-bloower
27-jackal_64
28-
29-
30-
31-
32-

biz de 4-5 kisi olarak gelecegiz listeyi toparlayip buraya yazariz :)

tahminlerime göre 6o kişiyi bulacak...pide yetermi...:sunny:

Ulan çakçiki piyanist carcör İrfan 1..15 Ağustos arası yapsaydın da yeni makinam Suzi ile icabet etseydim İftara...cebefeyle katılacağım son iftar olsun o zaman...napalım halkim için yapıyorum bu fedakarlıkları...

Egelim31 varsa ben yohum argadeş :) pideleri İrfan yaparsa yine yokum...

Ulan çakçiki piyanist carcör İrfan 1..15 Ağustos arası yapsaydın da yeni makinam Suzi ile icabet etseydim İftara...cebefeyle katılacağım son iftar olsun o zaman...napalım halkim için yapıyorum bu fedakarlıkları...

Gerçekten ortalıktan kaybolsan iyi olur biz gelirsek :sunny: biz diyorum eğer nöbet hususunda gerekli ayarlamaları yapabilirsem yengenle beraber gelicez :pl: (anlamadıysan ip ucu vereyim singer makina dikiş iğne ) :pl:

Kocaeli İl Temsilcisi

valla kaçarın yok :cherry: seni kör bıçakla kıtır kıtır keserim , sonra baharatlayıp sucuk yaparım, nil nehrinde timsahlara atarım , çamura , batağa yatma , paslı mermiyi sıkarım,

Suzuki inazuma konusuna gelince saten eninde sonunda bendesin , kaçarın yok gelirisn seni fazla incitmicem lem söz....

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

Gerçekten ortalıktan kaybolsan iyi olur biz gelirsek :sunny: biz diyorum eğer nöbet hususunda gerekli ayarlamaları yapabilirsem yengenle beraber gelicez :pl: (anlamadıysan ip ucu vereyim singer makina dikiş iğne ) :pl:

sen bakma bu mete pandasına kanka :cherry: ortalığı fişfişleyip durur , çamura yatar :cherry: :p sen kap yengeyide gel yalnız komayız ona arkadaş var evelallah. :)

ovvv gangaleytam tam teşekküllü gelcen hemi..yengemin günahı ne o yolu çileyi çektircen dicem ama yaparsın sen crazy sekuriti...:p abi o işi artık halledeyim artık kaçarı koçoru atlaması zıplaması yok ...:p

valla kaçarın yok :cherry: seni kör bıçakla kıtır kıtır keserim , sonra baharatlayıp sucuk yaparım, nil nehrinde timsahlara atarım , çamura , batağa yatma , paslı mermiyi sıkarım,

Suzuki inazuma konusuna gelince saten eninde sonunda bendesin , kaçarın yok gelirisn seni fazla incitmicem lem söz....

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

sen bakma bu mete pandasına kanka :cherry: ortalığı fişfişleyip durur , çamura yatar :cherry: :p sen kap yengeyide gel yalnız komayız ona arkadaş var evelallah. :)

üzerime rahat bişeyler alıp geleyim İrfancım...:king: Öylemi Samet...:p

ovvv gangaleytam tam teşekküllü gelcen hemi..yengemin günahı ne o yolu çileyi çektircen dicem ama yaparsın sen crazy sekuriti...:p abi o işi artık halledeyim artık kaçarı koçoru atlaması zıplaması yok ...:p

üzerime rahat bişeyler alıp geleyim İrfancım...:king: Öylemi Samet...:p

kusura bakmayınız efendim..ben terbiyeli ,aklı başında bir İstanbul beyefendisiyim..böyle şeylerden anlamam..:joker:

demeyi çok isterdim ama başaramamm ben bunu yav...:pr:

ama sana yapacaklarımın daha yarısı aklımda değil..düşün artıkın...:pl::queen::flower:

benide yazalım listeye irfan kardeş. yoğunluğun olmazsa tanışmış oluruz. kaza bela olmazsa %100 ordayım diyelim. zaten biz denize girmeye 4-5 kez geliyoruz karamürsel halk plajına. iftar a gelmek ayrı bir güzel olacak.
benim hatun motora binemez. o yüzden ben yanlız geleceğim. motorla ilk kez uzun yol yapacağım. izmit-yuvacıktan gitgel 66km sürüyor. helecanlıyım hani :)
saygılar

1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar
18-yasin hosbas
19-akin basaran
20- -CBX250- +1
21-cenk şenver
22-tan
23-Yıldırım1
24-Yanagisawa
25-madlive
26-bloower
27-jackal_64
28-tahsins (tahsin ser-yuvacık)
29-
30-
31-

Kocaeli İl Temsilcisi
benide yazalım listeye irfan kardeş. yoğunluğun olmazsa tanışmış oluruz. kaza bela olmazsa %100 ordayım diyelim. zaten biz denize girmeye 4-5 kez geliyoruz karamürsel halk plajına. iftar a gelmek ayrı bir güzel olacak.
benim hatun motora binemez. o yüzden ben yanlız geleceğim. motorla ilk kez uzun yol yapacağım. izmit-yuvacıktan gitgel 66km sürüyor. helecanlıyım hani :)
saygılar

1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar
18-yasin hosbas
19-akin basaran
20- -CBX250- +1
21-cenk şenver
22-tan
23-Yıldırım1
24-Yanagisawa
25-madlive
26-bloower
27-jackal_64
29-
30-
31-

inanmayacaksın ama halk plajında yıllardan beridir siftahım olmamıştır :) burnumuzun dibindeki denizden haberim yok :cherry: :p vesile ile tanışmış oluruz tabiki çok iyi olur , zira sağ salim gelip yine sağ salim dönmeniz temennimdir , pide işi teferruat ve eşin dostun bir araya gelerek kaynaşması , tanışması adına güzel bir vesile oluyor kanısındayım ,

Kocaeli tayfasından sesi çıkmayan bir çok arkadaş var , ya tarihin yaklaşmasını bekliyorlar yada , gelemeyecekler, :) ve zamanımın yoksunluğundan geçtiğimiz zamanlarda bir kaç toplantıyı kaçırdım , ama acısını çıkartırız inşallah :)

arkadaşlar bu gün itibariyle eğer 60 kişiyi geçersek 2. bir mekan hazırlığı içerisine daha girmiş bulunmaktayım sıkıntı olursa yer sorunu olmayacaktır , 300 kişiye kadar yolu var hatta 400 kişi :) tabi 400 kişi gelme ihtimali çok düşük , bakalım zaman yaklaştıkça gelmeye niyetli arkadaşlar iyiden iyiye belli olacaktır , herkez işinde gücünde tabiki :)

bu konuda teklif var ısrar olmaz , öte yandan kemik tayfadan çıt çıkmıyor iyiden iyiye tırsmaya başladım ,fırtına öncesi sessizliği değildir inşallah :cherry: :p

Çok sevgili kankam MT nin mucit maciti Piyanist İrfan kardeşim; Dediğin tarihte gece nöbetinden çıkmış olucam ve ertesi günü sabahınada gündüz nöbetine girmem gerekiyor :sunny: gene çok sevgili gangam sevimli pandamız Metehanın tabiriyle scilacci ! :p bi durum yani :farao:

Lakin ne varki Piyanist İrf kardeşim iftar etkinliği düzenlemiş ve benide özellikle davet etmiş ve davete icabette gerekir :cat: oyüzden eşim ve bende nasipse o gün orada olacağız :cat:

Geliyorum huleyynnn :cherry: İrfan kankam davet edecekte ben gitmeyecem iki elim kanda olsa gelirim kanka :bounce:

O zaman listemizin son durumu şu şekilde ;

1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar
18-yasin hosbas
19-akin basaran
20- -CBX250- +1
21-cenk şenver
22-tan
23-Yıldırım1
24-Yanagisawa
25-madlive
26-bloower
27-jackal_64
29-Egelim 43 ve +1 eşi
30-
31-

Kocaeli İl Temsilcisi
kusura bakmayınız efendim..ben terbiyeli ,aklı başında bir İstanbul beyefendisiyim..böyle şeylerden anlamam..:joker:

demeyi çok isterdim ama başaramamm ben bunu yav...:pr:

ama sana yapacaklarımın daha yarısı aklımda değil..düşün artıkın...:pl::queen::flower:

valla ben böyle değildim kanka benide bu metepan iri kıyımı bozdu :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar