İrfan abim sana birşey söylüyeyim mi bence o mekan almayacak bizi. senin organizasyonlarını biliyoruz.

Biz muhtemelen 3-4 motosiklet geleceğiz. ilerleyen günlerde kesin olarak yazarım
benim telefon rehberim tahribata uğradı ! ve Özcan 1980 ile Batuhan sedici kardeşlerimi tanıyorsan onlarada bir çığırtırsan memnun olurum , sonra gönül koyarlar yavvv irfan abi nie haber vermedin deyi

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
irfan abi şu işi açık havaya alalım ( kızma sakın çok biliyorsan yap diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
1-sinan er
2-ben irfan
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-
15-
16-
17-
18-
19-
20-
aslında düşünmedim değil burak çok daha güzel olurdu lakin , yemekten sonra çay bahçesinede geçebiliriz , yakınımdaki çay bahçelerinde akşam iftardan hemen sonra millet hücum ediyor herkez birbirine karışıyor ama şu anki mekan bize ait geç saate kadar rahat rahat sohbet edebilir , istersek sahile akabiliriz , bizim elimizde , birde pide dışında herşeyle işi bilen adamlar uğraşacak , servisle onla bunla uğraşmayacağım aslında uğraşacak zamanımda yok aslında , geçen senede buradan , yakın arkadaşlarım olan, yiğit, ercan ve sercan sayesinde kefeni yırtmıştım

aaaaa yok beaaa o, 2011 deydi

neyse duruma bakarız ama salon klimalı
haaa olmadı ! durum boyumuzu aşmaya başladı ! düşündüğüm kişi sayısı 100 leri geçerse ki sanmıyorum , zaten bir kaç gün kala belli olur çay bahçesini kiralarım mekan kapatırız icabında

bakalım nasip şu an herşey beklentiler doğrultusunda ilerliyor ,
işin kötü tarafı kemik tayfadan ses seda yok daha , beni onlar tırsıtıyor açıkçası

geldimmi 3-5 kişi gelmiyorlar çünki

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
resimler bu gün çekildi pide konusunda fikir ve boyutlandırma amaçlıdır

hamur kısmı 350 gr. iç malzeme kısmı takriben 250 gr toplamda her biri banko 500 gr. gelmektedir.