motorum olmadığından çekimser kalıyorum...
o güne emanetende olsa motor bulabilirsem yanınız da olacağım...
tahminlerime göre 6o kişiyi bulacak...pide yetermi...:sunny:
tahminlerime göre 6o kişiyi bulacak...pide yetermi...:sunny:
Bencedel:
Ulan çakçiki piyanist carcör İrfan 1..15 Ağustos arası yapsaydın da yeni makinam Suzi ile icabet etseydim İftara...cebefeyle katılacağım son iftar olsun o zaman...napalım halkim için yapıyorum bu fedakarlıkları...
Egelim31 varsa ben yohum argadeşpideleri İrfan yaparsa yine yokum...
Ulan çakçiki piyanist carcör İrfan 1..15 Ağustos arası yapsaydın da yeni makinam Suzi ile icabet etseydim İftara...cebefeyle katılacağım son iftar olsun o zaman...napalım halkim için yapıyorum bu fedakarlıkları...
Egelim31 varsa ben yohum argadeşpideleri İrfan yaparsa yine yokum...
Gerçekten ortalıktan kaybolsan iyi olur biz gelirsek :sunny: biz diyorum eğer nöbet hususunda gerekli ayarlamaları yapabilirsem yengenle beraber gelicezl: (anlamadıysan ip ucu vereyim singer makina dikiş iğne )
l:
Gerçekten ortalıktan kaybolsan iyi olur biz gelirsek :sunny: biz diyorum eğer nöbet hususunda gerekli ayarlamaları yapabilirsem yengenle beraber gelicezl: (anlamadıysan ip ucu vereyim singer makina dikiş iğne )
l:
valla kaçarın yok :cherry: seni kör bıçakla kıtır kıtır keserim , sonra baharatlayıp sucuk yaparım, nil nehrinde timsahlara atarım , çamura , batağa yatma , paslı mermiyi sıkarım,
Suzuki inazuma konusuna gelince saten eninde sonunda bendesin , kaçarın yok gelirisn seni fazla incitmicem lem söz....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
sen bakma bu mete pandasına kanka :cherry: ortalığı fişfişleyip durur , çamura yatar :cherry:sen kap yengeyide gel yalnız komayız ona arkadaş var evelallah.
![]()
ovvv gangaleytam tam teşekküllü gelcen hemi..yengemin günahı ne o yolu çileyi çektircen dicem ama yaparsın sen crazy sekuriti...abi o işi artık halledeyim artık kaçarı koçoru atlaması zıplaması yok ...
üzerime rahat bişeyler alıp geleyim İrfancım...:king: Öylemi Samet...![]()
benide yazalım listeye irfan kardeş. yoğunluğun olmazsa tanışmış oluruz. kaza bela olmazsa %100 ordayım diyelim. zaten biz denize girmeye 4-5 kez geliyoruz karamürsel halk plajına. iftar a gelmek ayrı bir güzel olacak.
benim hatun motora binemez. o yüzden ben yanlız geleceğim. motorla ilk kez uzun yol yapacağım. izmit-yuvacıktan gitgel 66km sürüyor. helecanlıyım hani
saygılar
1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar
18-yasin hosbas
19-akin basaran
20- -CBX250- +1
21-cenk şenver
22-tan
23-Yıldırım1
24-Yanagisawa
25-madlive
26-bloower
27-jackal_64
28-tahsins (tahsin ser-yuvacık)
29-
30-
31-
kusura bakmayınız efendim..ben terbiyeli ,aklı başında bir İstanbul beyefendisiyim..böyle şeylerden anlamam..:joker:
demeyi çok isterdim ama başaramamm ben bunu yav...r:
ama sana yapacaklarımın daha yarısı aklımda değil..düşün artıkın...l::queen::flower: