27 temmuz cumartesi ,karamürsel iftar etkinliğine Davetlisiniz.

1-sinan er
2-ben irfan
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan abim sana birşey söylüyeyim mi bence o mekan almayacak bizi. senin organizasyonlarını biliyoruz.:) Biz muhtemelen 3-4 motosiklet geleceğiz. ilerleyen günlerde kesin olarak yazarım:)

benim telefon rehberim tahribata uğradı ! ve Özcan 1980 ile Batuhan sedici kardeşlerimi tanıyorsan onlarada bir çığırtırsan memnun olurum , sonra gönül koyarlar yavvv irfan abi nie haber vermedin deyi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

irfan abi şu işi açık havaya alalım ( kızma sakın çok biliyorsan yap diye :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------

1-sinan er
2-ben irfan
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-
15-
16-
17-
18-
19-
20-

aslında düşünmedim değil burak çok daha güzel olurdu lakin , yemekten sonra çay bahçesinede geçebiliriz , yakınımdaki çay bahçelerinde akşam iftardan hemen sonra millet hücum ediyor herkez birbirine karışıyor ama şu anki mekan bize ait geç saate kadar rahat rahat sohbet edebilir , istersek sahile akabiliriz , bizim elimizde , birde pide dışında herşeyle işi bilen adamlar uğraşacak , servisle onla bunla uğraşmayacağım aslında uğraşacak zamanımda yok aslında , geçen senede buradan , yakın arkadaşlarım olan, yiğit, ercan ve sercan sayesinde kefeni yırtmıştım :) aaaaa yok beaaa o, 2011 deydi :) neyse duruma bakarız ama salon klimalı

haaa olmadı ! durum boyumuzu aşmaya başladı ! düşündüğüm kişi sayısı 100 leri geçerse ki sanmıyorum , zaten bir kaç gün kala belli olur çay bahçesini kiralarım mekan kapatırız icabında :) bakalım nasip şu an herşey beklentiler doğrultusunda ilerliyor ,

işin kötü tarafı kemik tayfadan ses seda yok daha , beni onlar tırsıtıyor açıkçası :) geldimmi 3-5 kişi gelmiyorlar çünki :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

resimler bu gün çekildi pide konusunda fikir ve boyutlandırma amaçlıdır :) hamur kısmı 350 gr. iç malzeme kısmı takriben 250 gr toplamda her biri banko 500 gr. gelmektedir.

1-sinan er
2-piyanist_irf
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-xismailaydin
8-tekteker ramço
9-mahonyy
10-Bloower - Mustafa
11-mert şencan (mrt89)
12-Motoseyyah
13-Uğur Ak
14-darpgen- emre
15-eRRdem Cengiz
16-mezit
17-metehandro,köftestar
18-yasin hosbas
19-akin basaran

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Irfanim;
saka bir yana sabah Fransa'ya yola çikiyorum.
Bu nedenle insallah baska zaman deyip kaçayim.
Sizlere afiyet olsun.

yanımdaki byıklı arkadaş gelirse ben gelmem..:mrgreen:

metehan gangam gelde özlem giderek yalnız direk işini kendin hallet beni karıştırma..:cherry:

sizler gibi 2lokma yiyorum.. çok yiyomuş gibi sankim cık cık:cherry: etiket ediyonuz beni...

Kocaeli İl Temsilcisi
Irfanim;
saka bir yana sabah Fransa'ya yola çikiyorum.
Bu nedenle insallah baska zaman deyip kaçayim.
Sizlere afiyet olsun.

ben sabırlı adamım abicim , seneye beklerim ölmez sağ kalırsak , güle güle git yolun açık olsun :) bir şey insana nasip olacak , olmadımmı olmaz.:)

düşündümde şimdi o gün çekoslavakyalılaştırmaya uğraştığım ama birtürlü çekoalavakyalılaştıramadığım bir arkadaşımla iftar programımız var..kesemem yani,,şey pardon gelemem dicektim.....:pl::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
yanımdaki byıklı arkadaş gelirse ben gelmem..:mrgreen:
[url]http://s1307.hizliresim.com/1c/l/qgrsf.jpg[/url]

metehan gangam gelde özlem giderek yalnız direk işini kendin hallet beni karıştırma..:cherry:

sizler gibi 2lokma yiyorum.. çok yiyomuş gibi sankim cık cık:cherry: etiket ediyonuz beni...

öyle şeymi olur lem kim demiş ,mezit çok yiyor diye ! vallaha ben şahidim gözümle görmesem inanmam :silent::cherry: hiçte öyle bir şey yok arkadaşlar , adama obur ,çok yiyor etiketi yapıştırmayalım lütfen ,

geçenlerde biraz tavuk ve küfte almıştık , mezit dışında 3 çıtır arkadaştık 2 kg tavuk, 15. kg köfteye ne oldu hala anlamadım yidiğim 4 küfte bir parça tavuktu , ne hikmetse uğur, emre ve bende aynı şeyleri düşündük , iyide nereye giti kardeşim 3.5 kg et ????

İrfan abi tebrik ederim güzel bir organizasyon inşallah bir aksilik olmazsa katılmayı çok isterim. Haberdar ederim :)

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan abi tebrik ederim güzel bir organizasyon inşallah bir aksilik olmazsa katılmayı çok isterim. Haberdar ederim :)

daha zaman var mehmedim , inşallah mani olmaz ise yusufada haber verirsen , gerçi ben dumanla sağa sola haber salıyorum , yavaş yavaş :)

az önce bir kaç güvercin yolladım meteyle , mezite , ama geri gelmediler :cherry:

mezit nedir olm bu sametle arandaki hüsümet ? :cherry:
sevdiğimden:)

düşündümde şimdi o gün çekoslavakyalılaştırmaya uğraştığım ama birtürlü çekoalavakyalılaştıramadığım bir arkadaşımla iftar programımız var..kesemem yani,,şey pardon gelemem dicektim.....:pl::queen:
yanındakine söle hani eski tüplü televizyonlara sagdan bi vururlardı düzelirdi ya sanada sol dan vursunlar hiçbişeycin kalmaz kestirip geliyonmu:mrgreen:

daha zaman var mehmedim , inşallah mani olmaz ise yusufada haber verirsen , gerçi ben dumanla sağa sola haber salıyorum , yavaş yavaş :)

az önce bir kaç güvercin yolladım meteyle , mezite , ama geri gelmediler :cherry:
hani laaa

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Haber veririm abim onun işler yoğun olduğundan gelemeyebilirde söylerim. :)
gel mehmet kaçmaz bu program...

kesmeyelim,kesmeyelim,belki 2 sene sonra kendiliğinden düşer...:joker:
ne istiyon sen benim şeyimden yaw..bıyığımdan??:joker::pl::queen::flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar