Yıllar var ki ben basketball oynamıyorum... Daha oncesinden hamlıgımı atmam lazım 3 5 mac yapıp.. gelip rezil olamam suan =)
aynen valla bizde her hafta sonu maç yapardık son 1--2 senedir bırakın maçı koşmuyorum bile bakalım nolcak hafta sonu .ıçımızı kaldırıp koşabilecekmiyiz.
Bu arada kadir kim badboy kim:queen::queen::queen::queen:
ikiside ben oluyorum da :mrgreen: o açıdan düzelt istersen. Hatta bizim takımın adı bile belli Bad boys :bounce:
yine alıngan diceksin ama ham derken :silent:
ama harbiden alıngansın yahu
ham sözcüğü nedemke yada hamlamak diyelimuzun süredir spor yapmadıktan sorna bi kere spor yapıp bilmem neyi tersten görmektir
bkz: hamlamak sözlük
varya şu anda ne kadar paranoyak herşeyi tersten anlayan bi insan olduğumu fakettimKusura bakma valla işimiz muhasebe olunca bi zaman sonra kayış kopuyo :mrgreen:
ustalar ben warım diyen herkesi yazdım gelen gelir . 11-12 kişi fln olcaz eğe sözünüzü tutarsanız.
1 MART SAAT 18,00 CADDEBOSTAN BURGER KİNG !
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:::xs06::::xs06::::xs06::Bu site boyle bir org. gormemistir eminim ya. Bir haftadir sabah aksam org. gununu belirlemek icin cirpindiniz ve hala anlasamadiniz mi? :mrgreen:
Biraz da ben karistirayim ortaligi.
Bu aksam yani CUMA gunu olsuun. Ben citlek citlerim siz top sektirirsiniz!
![]()
![]()
![]()
Bu site boyle bir org. gormemistir eminim ya. Bir haftadir sabah aksam org. gununu belirlemek icin cirpindiniz ve hala anlasamadiniz mi? :mrgreen:
Biraz da ben karistirayim ortaligi.
Bu aksam yani CUMA gunu olsuun. Ben citlek citlerim siz top sektirirsiniz!
![]()
![]()
![]()
atın bunu siteden. anarşik insan :queen:
ya herkeste bi naz bi bişey işi olan war olmayan war bi karar veremedik.delircem
yarın ola hayrola.