- Konu Yazar
Herkese merhabalar öncelikle. Bir süredir 150lik mondial zone kullanıyorum. Genellikle şehir içi olsa da 2 haftada bir ya da haftada izmire gitmek istiyorum(manisada oturuyorum) yazları didime kadar 200km yol yapıyorum. Yani anlayacağınız yaptığım km max 200. Kendi motorum hava soğutmalı olduğu için yazları şişiyor 40 50kmlik bir yolda ve düzlükte her ne kadar idare ederse etsin yokuş tırmanamıyor o izmir yokuşunu bilenler bilir son gaz düşük viteste 65 70le çıkıyor. Benim aradığım motosikletin 200 görmesine gerek yok uzun yolda 120 130 rahat gitsin ve yokuşta en sağ şeride atmasın istiyorum. Eylülde okullar açılırsa ayda bir ya da 2 ayda bir denizli manisa yapacağımdan dolayı bu hafta içi yeni motor almayı düşünüyorum.
Uzun yıllardır motosiklet piyasasını takip etmeme rağmen bugünlerdeki fiyatlar çok acı geliyor. Uygun bir hyosung bulmuştum ama motor çok ölüydü şuan elimde 26000tl var tam tamına. İkinci el olarak çoğu markaya baktım ama 20 beygir üstü nadir ve olanlar çok yüksek kmdeler. Pulsar 200ns sıfırın indirime gittiğini duydum 25.500. Güzel bir motor su soğutmalı enjeksiyonlu 25 beygir veriyor sıfır olması da çok güzel. Size 200ns bana uygun bir motor mu ? Yılda 6000km civarı yaptığımı düşünürsek ki bu daha rahat bi motor alınca 7000 8000i bulabilir. Dediğim gibi 120 130 zorlanmasın ve ayda yılda bir çıktığım yollarda yokuşlarda üzmesin. Başka alternatif olarak ikimci el önerilerinize açığım.
Uzun yıllardır motosiklet piyasasını takip etmeme rağmen bugünlerdeki fiyatlar çok acı geliyor. Uygun bir hyosung bulmuştum ama motor çok ölüydü şuan elimde 26000tl var tam tamına. İkinci el olarak çoğu markaya baktım ama 20 beygir üstü nadir ve olanlar çok yüksek kmdeler. Pulsar 200ns sıfırın indirime gittiğini duydum 25.500. Güzel bir motor su soğutmalı enjeksiyonlu 25 beygir veriyor sıfır olması da çok güzel. Size 200ns bana uygun bir motor mu ? Yılda 6000km civarı yaptığımı düşünürsek ki bu daha rahat bi motor alınca 7000 8000i bulabilir. Dediğim gibi 120 130 zorlanmasın ve ayda yılda bir çıktığım yollarda yokuşlarda üzmesin. Başka alternatif olarak ikimci el önerilerinize açığım.