26.mayıs.2007 gezisi ve kendini endurocu zanneden CHAPPY

İşyerinden arkadaşım kadirle telefonda konuşurken aniden aldığımız bir kararla bir hafta sonu gezisi gerçekleştirdik .oldukça güzel bir gezi oldu.bu arada kadirin motoruna (CHAPPY) demeyin o kendini enduro motoru zannediyor.lafı fazla uzatmadan fotolara geçelim.

Not: (chappy ) yamaha nın üretimden kalkmış fakat hala üretilse satış rekorları kıracak bir modeli.

Gezinin başlangıç noktası

Pınar

Narlıdereye yükseklerden bir bakış

Gezdiğimiz yollar

HARDUROvari bir fotoğraf karesi (onun kadar olamayız ama)

CHAPPY enduro yapıyor

Endurocu kardeşliği

Şırıl şırıl akan bu dere yakın da üretime geçecek altın madenine kurban gidecek (çevre faciası.bergamayı hatırlayın)

Söylemiştim size endurocu ruhu var bu motorda

İzmirin en güzel üzümlerinin yetiştiği bağlar.maalesef yurtdışına satıldığı için bizler faydalanamıyoruz.

SEVGİLERİMLE.

güzel gezi :)
geçen sene bi dostum teknesi için deliler gibi aramıştı chappy.

Süper Moderatör (BBRR)
1995 te aldığım bir chapy var babam kullanıyo şu an hala tık demedi ..nasıl bir motor koymuşsa yamaha bu alete tık demeyecek gibi ..gezi süper olmuş

Heryerin ayrı güzelliği var! Bi gelişimde bende istiyorum ne kadar ara yol , tali yol varsa gireyim dolaşayım! Fotoğraflar için teşekkürler..! :)

bende dun yanı 27 mayıs ta ıstanbulda ramzey ın ufaktan bı gosterısı ıcın bulundum bu makınan senınkısının aynısı galıba tek ıyı buldugum yonu celık fren hortumu koymuslar on frene bıde on dısk ıyı gerısı sıze kalmıs:)

güzel gezi olmus o enduroda gerçekten güzelmiş... Ellerinize saglık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar