26-27 Nİsan Ayvalık gezisi (MT izmir - Manisa - Balıkesir - Çanakkale - İstanbul)

İZMİR MT ::xs22::
BALIKESİR MT ::xs22::
ÇANAKKALE MT ::xs22::
MANİSA MT ::xs22::
İSTANBUL MT ::xs22::

::biggrinn::biggrinn::biggrinn:HEPİNİZE TEŞEKKÜR

4 Mayıs Pazar günü Çocuk Esirgeme Kurumuna Yapacağımız ziyaret için gezi sırasında aranızda bir miktar para toplayıp tarafıma gönderdiğinizi büyük bir sevinçle haber almış bulunuyorum... desteği olan herkese teşekkür ederim. Miktarı hakkında bilgim olmadığı için sizin adınıza ne yapacağımıda bilmiyorum ama bilgi almak isteyen arkadaşlar topiğimizi takip ederek öğrenebilir yada bana özelden mesaj atabilirler..

http://www.motosiklet.net/forum/duy...aret-4-mayis-2008-pazar-saat-15-00-de-19.html

tam süper bir gezi yaptık yine. emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim. :rendeer: dönüş yolunda da yağışa ve yol durumuna rağmen kusursuz grup sürüşünden dolayı grubumuzu tebrik ederim. :rendeer:

iyi ki varsınız ...

İZMİR MT ::xs22::
BALIKESİR MT ::xs22::
ÇANAKKALE MT ::xs22::
MANİSA MT ::xs22::
İSTANBUL MT ::xs22::

::biggrinn::biggrinn::biggrinn:HEPİNİZE TEŞEKKÜR

4 Mayıs Pazar günü Çocuk Esirgeme Kurumuna Yapacağımız ziyaret için gezi sırasında aranızda bir miktar para toplayıp tarafıma gönderdiğinizi büyük bir sevinçle haber almış bulunuyorum... desteği olan herkese teşekkür ederim. Miktarı hakkında bilgim olmadığı için sizin adınıza ne yapacağımıda bilmiyorum ama bilgi almak isteyen arkadaşlar topiğimizi takip ederek öğrenebilir yada bana özelden mesaj atabilirler..

http://www.motosiklet.net/forum/duy...aret-4-mayis-2008-pazar-saat-15-00-de-19.html

kardeşim biz teşekkür ederiz. böyle birşeye vesile olman ve bizleri de katman çok güzeldi. umarım çok güzel ve faydalı bir ziyaret olur. :cat::rendeer:

tam süper bir gezi yaptık yine. emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim. :rendeer: dönüş yolunda da yağışa ve yol durumuna rağmen kusursuz grup sürüşünden dolayı grubumuzu tebrik ederim. :rendeer:

iyi ki varsınız ...

Seni özellikle tebrik ederim böceğim. Çok süper motosiklet kullandın. Sıfır hata ile grup sürüşünü tamamladın. Arada bir iki kez müsade alıp koptun baktım çok da iyi kaçtın. Hele o virajlarda nasıl yatırdın motosikleti şaşdım kaldım. allahtan dizlik varmış yoksa pantalonun dizleri aşınırdı:rendeer::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
ayv71pi8.jpg

ayv72kq4.jpg

ayv73vz6.jpg

ayv74qz9.jpg

ayv75sn2.jpg

Ve biz hızımızı alamadık kendimizi manisa yolunda sucuk ekmek yerken bulduk.

ayv76yb7.jpg

ayv77fg0.jpg

ayv79jx2.jpg

at sinaaa var bak at sinaaa

Burayı lütfen düzeltirmisin ( motosiklet.net vatandaşları) yerine ailesi yada kardeşileri yakışır.

Gece tek kelimeyle MUHTEŞEMDİ. Bu arada sevgili adminimiz Erhan kardeşimle daha iyi tanışma fırsatını buldum Kendisini misafirim olarak huzurlarınızda Evime davet ediyorum. Bu arada İzmir MT nin Nasıl bir kardeşlik havası içinde gezi düzenlediğini gezilerde de nasıl çılgınca eğlendiğini gösterme fırsatı bulmuş olmaktan gurur duyorum. Dostlarım İYİKİ varsınız.

tamam dedem bizi çağırmadın ya bende senin arka bahçeye veya sahile çadır kurmazsam bana da wallace demesinler:queen::queen::queen::queen::rendeer:

Katibim yazı makinam senin parmağın yorulduysa biz ne yapalım:cherry:
One öyle be 25-30 kişi ile gezimi olur? cümbür cemeat :farao:çok riskli bence biz ankarada 20 kişiyle bile 2 şerli 3 erli gruplar bölüp öyle gidiyoruz bir yerden bir yere...

Valla motosiklet literatüründe bile var grup sürüşü diyorlar buna. Gerekli önlemleri aldın mı ve tüm motosiklet sürücülerini bilgilendirdin mi olur hemde tadından yenmez. Yeter ki planlamayı bil. Bizim 40-50 motor hatta 350-400 motor gezdiğimiz günler oldu. Allaha çok sükür hiç bir problem de yaşamadık. Ama sen bence 3-4 motor gezmeye devam et.

yağmurda ilk sürüşümdü ama yine de iyiydim değil mi :queen:

valla ben her zaman derim. yiğidi öldür ama hakkını ver. süper kullandın. hatta süper kelimesi az gelir. Ama senin artçın biraz tırstı sanki. Bir iki virajda baktım da senin kadar yatmadı

EVET ARKADAŞLAR ÜŞENMEYİN FOTOLARI GÖNDERİN:cherry:

gönderiyoruz kanka bekle. az sonra karmacoma dan gelecek resimleri de ekleyeceğim.:cat:

Son düzenleme:
Etiketler: ayvalik, ayvaliktostu, cennettepesi, cunda, eglendik, gittardando, marineotel, mt izmir, seytansofrasi, skullhunter, uglychild, ummetperkitan, wallace, yagmurdasurduk

UGLYCHILD bu etiketler geziyi açıklamaya yeter mi sence?

Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Wallace, uglychild, karmacoma, ceyz, death, wedata, kolpa, tr.davutak

valla ben her zaman derim. yiğidi öldür ama hakkını ver. süper kullandın. hatta süper kelimesi az gelir. Ama senin artçın biraz tırstı sanki. Bir iki virajda baktım da senin kadar yatmadı

açık büfe kahvaltı ve ayvalık tostu ağırlık yaptı biraz o yüzden virajda yatamadı :queen:

çok süper bir gezi oldu burnumun dibinde ben katılamadım çok üzgünüm.Sizide tebrik ediyorun böylesine güzel bir geziye imza attığınız için.

çok süper bir gezi oldu burnumun dibinde ben katılamadım çok üzgünüm.Sizide tebrik ediyorun böylesine güzel bir geziye imza attığınız için.

kardeşim balıkesirden bir çok dostumuz geldi keşke sen de gelebilseydin. bu arada bende etkinliğe katılan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. süper samimi ve dostane bir ortamda gerçekleşti herşey. Dönerken herkesin yüzünde tebessüm olması beni çok mutlu etti

Bu arada Vasco1925 i de tebrik etmek lazım. Hem pazar günü geldi motoruyla hemde grupla o yağmurda üşenmedi poşetten etek yaptı bizle grup sürüşü yaptı. Rüştünü fazlasıyla ispatladı artık:cat:

Son düzenleme:
Bu arada Vasco1925 i de tebrik etmek lazım. Hem pazar günü geldi motoruyla hemde grupla o yağmurda üşenmedi poşetten etek yaptı bizle grup sürüşü yaptı. Rüştünü fazlasıyla ispatladı artık:cat:

poşet deme abi darılırım ben 150 euroya avrupadan getirttim o etek şeklindeki full korumalı panralonu :queen: hiç ıslanmak bu kadar zevkli olmadı benim için inan :cat:

poşet deme abi darılırım ben 150 euroya avrupadan getirttim o etek şeklindeki full korumalı pantalonu :queen: hiç ıslanmak bu kadar zevkli olmadı benim için inan :cat:

hmm benim de dikkatimi çekti o Hein Ein Fürüşhtük müydü onun markası:cat::cat::cat:
Bende çok beğendim nerden almıştın sen onu??

sır söyleyemem Türkiye' de tek bende olmalı :p

bir kaç artçıda da onun dizlik versiyonları vardı sanırsam. Hatta bazılarında ayakkabı koruması da vardı. Neyse onlara sorayım bende nerden aldılar diye.
Memoli35 kesin bilir nerden aldıklarını:queen::queen::queen:

Klawyene sağlık be abi 2-3 saatini almıştır bu kadar fotoyu siteye koymak :silent: :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Not: Akşam sahilde bir adet İsviçre çakısı bulunmuştur. Kaybedenler lütfen müdüriyete başvursun. :p
(alp_tunay ertesi gün geldiği için onun olma ihtimali yok) :queen:

Sen daha bellikle dizliğimi verec<en bana...Unutma bi dahakine.... :queen::queen:

Yok çakıyla falan işim olmaz benim.... :p:p Benim diiil... :cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar