kiminse senin olsun izmir mt hatırası olsun :rendeer:Gerçekten Muhteşemdi. MT ailesine de bu yakışır :wiinkk:
Abi davetin için çok teşekkürler. En kısa zaman vakit ayırıp İzmir'e sizleri görmeye gelmek istiyorum ama şimdilik bir zaman veremiyorum.
Görüşmek üzere.
MT İzmir ::friends:
Not: Akşam sahilde bir adet İsviçre çakısı bulunmuştur. Kaybedenler lütfen müdüriyete başvursun.
(alp_tunay ertesi gün geldiği için onun olma ihtimali yok) :queen:
Not: Akşam sahilde bir adet İsviçre çakısı bulunmuştur.
Süper gezi olmuş paylaşım için tşk.:rendeer:
Bu arada yazıları okumadan fotolara hızlı hızlı bakıyordum. İlk fotolara bakarken siyah fazer'i görünce "erhanın motora nekadar benziyor" dedim arka maşadaki motosiklet.net. yazını görünce "yuhh bukarda benzerlik olmaz" dedim.Birde performans eksozunu görünce "aha bu erhanın motor, herhalde izmir mt'den birine sattı" diye düşündüm. Acaba kime sattı diye düşünürken erhanında fotolarda görünmesi ile kareli olan jeton düştü:mrgreen:
Her zamanki gibi çok güzel bir gezi oldu..Gezinin büyük bir sorumluluğunu üzerine alan Sercan ve Murat arkadaşlarımıza, güvenli sürüş yapmamızı sağlayan büyük motorlu büyüklerimizle dörttekerli eskortlarımıza çok çok teşekkürler.. :rendeer:
Uzak yakın demeden gezimize katılan tüm dostlarla, güzel sohbetlerle, bol eğlenceyle, daha nice yeni yerler görmek dileğiyle..Herkesin gönlüne sağlık..
Bir dahaki sefere gelemeyen dostları beklioruz..![]()
Ben hepinize gıcığım.....
kiminse senin olsun izmir mt hatırası olsun :rendeer:
yöredeki lakaplarada aklım ermedi, allahın ecnebisi edi isminde bir arkadaş taa nerelerden gelmiş mekan açmış adama taktıkları lakaba baksanıza :cherry:
:queen::queen::queen:
delik edi:queen:
bira 8, rakı 10 liraydı ama orda...:mrgreen: