26-27 Nİsan Ayvalık gezisi (MT izmir - Manisa - Balıkesir - Çanakkale - İstanbul)

Bu arada o çakı ya duyulmaz ın olabilir. Yeni resimleri de ekleyeyim
bild006hi2.jpg

bild009qq7.jpg

bild014xo9.jpg

bild017kg2.jpg

bild019pi2.jpg

bild021nv7.jpg

bild022fl5.jpg

bild023ao5.jpg

bild024vk4.jpg

bild031jw3.jpg

bild032cv3.jpg

bild033ba5.jpg

sizlere imrenmemek mümkün mü? 2 yıldır uzağım bu güzel yörelerimizden kaldı 3 yılım inşallah bir gün katılacağım aranıza.....

kumita45, drinsu, Wallace+, ümmet perkitan, umutus+, Skullhunter, blackhawk, APV41+, heavy_incitement+, utenmen, linkinpark, csalgin, gureli+, belifeless+

patronda topic de valla helal olsun sizlere oturduğum yerden imrenerek bakıyorum fotoğraflaraa......:pr::pr::pr:

bi dahakine mazeret tanımam davutum. sende kesin geleceksin ona göre yap şimdiden hazırlıklarını

unutulmıcak bir gezi daha oldu benim için...katılan,katılamayıpta gönlü bizimle olan herkese teşekkür ederimm...:)
Murat Abi ve Sercan size ayrıca çokkk teşekkürler...:rendeer:

sercan grup güvenliği konusunda söylediklerine yürekten katılıyorum, her ne kadar uzun yolculuk yapmasak da, cennet tepesinden çıkışta,p.oisine giriş ve çıkışlarda trafiği kesmek ,güvenlik açısından ve dağılmadan giriş çıkış adına süperdi.

allah herkese istediği makinaya kavuştursun bende bunu isityorum işte....

Son düzenleme:
Gerçekten Muhteşemdi. MT ailesine de bu yakışır :wiinkk:
Abi davetin için çok teşekkürler. En kısa zaman vakit ayırıp İzmir'e sizleri görmeye gelmek istiyorum ama şimdilik bir zaman veremiyorum.

Görüşmek üzere.
MT İzmir ::friends:

Not: Akşam sahilde bir adet İsviçre çakısı bulunmuştur. Kaybedenler lütfen müdüriyete başvursun. :p
(alp_tunay ertesi gün geldiği için onun olma ihtimali yok) :queen:
kiminse senin olsun izmir mt hatırası olsun :rendeer:

Son düzenleme:
güzel bir gezi olmuş umarım bir dahaki sefere ben de gelebilirim

tamam dedem bizi çağırmadın ya bende senin arka bahçeye veya sahile çadır kurmazsam bana da wallace demesinler

Muratcım sizedemi davet gerekli, zaten kapıdan kovsam bahçeden girersiniz bütün giriş çıkışları öğrendiniz. saolun:queen:

Süper gezi olmuş paylaşım için tşk.:rendeer:

Bu arada yazıları okumadan fotolara hızlı hızlı bakıyordum. İlk fotolara bakarken siyah fazer'i görünce "erhanın motora nekadar benziyor" dedim arka maşadaki motosiklet.net. yazını görünce "yuhh bukarda benzerlik olmaz" dedim.Birde performans eksozunu görünce "aha bu erhanın motor, herhalde izmir mt'den birine sattı" diye düşündüm. Acaba kime sattı diye düşünürken erhanında fotolarda görünmesi ile kareli olan jeton düştü:mrgreen:

HHAhhahhahahaaaaaaa çok güzel yazmışsın yaaaaa

Her zamanki gibi çok güzel bir gezi oldu..Gezinin büyük bir sorumluluğunu üzerine alan Sercan ve Murat arkadaşlarımıza, güvenli sürüş yapmamızı sağlayan büyük motorlu büyüklerimizle dörttekerli eskortlarımıza çok çok teşekkürler.. :rendeer:

Uzak yakın demeden gezimize katılan tüm dostlarla, güzel sohbetlerle, bol eğlenceyle, daha nice yeni yerler görmek dileğiyle..Herkesin gönlüne sağlık..:)

Bir dahaki sefere gelemeyen dostları beklioruz.. :)

Üstüme alınsam mı acaba :queen::queen::queen:

Ben hepinize gıcığım.....

Ahhh be abim gelsen sen de geçerdin perküsyona.Al sana Orkestra MT.
Eee borcun olsun artık naabalım heheheee

kiminse senin olsun izmir mt hatırası olsun :rendeer:

ahhahaaaaa En son Gökalp gazuz ama sarı gazoz açmıştı.sonra tam koordinatını veremeyeceğim ama sahilde düşürdüğüm belli tabiki.Ee zaten kafamız bir (YTLden kaynaklı )...

Eee artık sana mis gibi bahane Erhan.Kargoyla istemem:D Çeşme gezisine isterim heheheee

Bu Gezide emeği geçen herkese,katılan herkese çooook teşekkürler.Afedersiniz de YAMYAMLAR gibi eğlendik.Şuursuzca denir yaaa :queen::queen::queen:

Tabi tek şuursuz biz değilmişiz onu da anladık :queen::queen: Gece saat 4:30 civarı sahilde gitar çalıp bağırıp şarkı söylerkene Hacettepeli 2 Tıp öğrencisi bizim üzerimizde 3 kat giysi ve motor montları varken denize girdiler.Bi de talimat veriyorlar bize.ÇIKMAZSAK AMBULANS ÇAĞIRIN :queen::queen:

Adımızı sordular dedik gerek yok nasıl olsa denize girip çıkınca unutacaksınız :D:bounce::bounce:

Sağlığımızı emanet edeceğimiz adamların bile hasta olduğunu görünce siz siz olun allah sizi hasta etmesin kendinize dikkat edin demek geliyor içimden.:bounce::bounce::bounce:

kopardın beni duyulmazz...hehehe...

Arkadaşlar ben de video hazırlıyorum ve hala rise cafedeyim, metinin 2 saat once kapatması lazımdı aslında ama esir aldım onuda.. bu video bugun bitecek.. yarına bi tane daha ondan sonra bitane daha:)

yöredeki lakaplarada aklım ermedi :p , allahın ecnebisi edi isminde bir arkadaş taa nerelerden gelmiş mekan açmış adama taktıkları lakaba baksanıza :cherry:

yohaa fiyata bak, haketmiş o zaman lakabını , iyi demişler :queen::queen::queen:

çok güzel gezi olmuş karşıdan bakmakla yetiniyorum sadece :pr: iyi makara çıkmıştır paylaşım için teşekkürler:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar