Gidiş ve dönüş mutheşemdi. Özellikle grubu tebrik etmek isterim o yolda o yağmurda dönmek ve o kadar güzel hatasız kullanmak herkesin bu işi ne kadar ciddiye aldığının göstergesiydi. Bu yüzden
KOCAMAN BİR ALKIŞI HAKEDİYORUZ.::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn
Zamanlama, yoldaki düzen, toplanma ve teker dönüş saatlerine gösterilen özen, ve herkesin tam donanımlı yola çıkması sayesinde yol sorunsuz geçti. hatta ben bile şaşırdım kendime hayatımın en az molalı yolculuğu oldu.
İSTANBUL, HAVRANLI, AKHİSAR, MANİSA dan katılan tüm dostlarımıza teşekkürler. Herkesin ismini tek tek yazacak olursam çok sürecek kusuruma bakmayın.
CESUR, cumartesi eskortluğun ve artçılığın için de sana teşekkür ederiz kardeşim. Keşke işin çıkmasaydı da gece de kalabilseydin senle çok daha da eğlenceli bir gece geçirirdik. Bi dahaki sefere hayatta göndermeyiz seni.
ERHAN-SKULLHUNTER, yüreğine sağlık. o kadar yoldan geldin çok sevindik. İzmirde artık bir çok kapın var bundan emin olabilirsin. en kısa zamanda da izmirde bir organizasyona bekliyoruz.
Tekrar söylemek gerekirse ben çok keyif aldım. İzmir MT de tatlı su motorcusu yokmuş onu da öğrendim. Çok başarılı bir sürüşle hem gittik hem döndük. Herkese tekrar tekrar teşekkürler.
Resimleri daha sonra ekleyeceğim. Bir çay içeyim müsadenizle