250cc’den sonra gecilecek A2 motosikletler

Cb250rim vardi cok seviyordum bi kac sorunu ve tek silinidrin gucsuzlugu yuzunden cok cabuk gucsuz geldi genel olarak sehir ici kullaniyorum (gunde min 30km okula gidis donus)arada serserilikte yapmak istiyorum normalde satarken aklimda cb500 nk450 duke 390 vardi ama cb500ü hantalligindan 450nkyi uzun sure kullanamayacagimi dusundugumden eledim elimde sadece 390 kaldi buda tek silindir ama sehir icinde tatmin eder diye dusunuyorum paramin yettigi ilimdeki ilanlarda 18600kmde 2023 model gen 2 var bu motor sizce ne kadar goturur 2027 mayista A ehliyet sahibi olacagim o zamana kadar ne kadar kullanabilirim bilmiyorum ama 30k kmye kadar gotururmu o kmde satilir mi parcasi pahali ama basima ariza acarmi yoksa risksiz bir sekilde eski kasa mt25 mi almaliyim

değerini kaybetmeyecek alırken satarken zorluk yaşatmayacak eli yüzü düzgün bi japon motoru almak en mantıklısı 18600 de duke her türlü şeyi yapabilir kullanıcıları ekseriyetle tekerci yanlamayı seven arkadaşlardan oluştuğu için o kumara girmeni önermem.

değerini kaybetmeyecek alırken satarken zorluk yaşatmayacak eli yüzü düzgün bi japon motoru almak en mantıklısı 18600 de duke her türlü şeyi yapabilir kullanıcıları ekseriyetle tekerci yanlamayı seven arkadaşlardan oluştuğu için o kumara girmeni önermem.
Cb mi 3 gunde sattim belki bi tik ucuza vermis olabilirim ama tekrar alasim geliyor ne yapsam bilemedim

Motosikleti
VOGE250RR
Nk 450 iyi bir tercih olabilir kardeşi sr''a kıyasla yağ soğutucu muhabbeti yok. Duke serisi için 250 ölümsüz derler ama 390'da sürekli arıza çıkarttığını alınmaz dendiğini duydum kendim tecrübe etmedim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Düşük cc makinelerde tek silindirli olanlar daha atik olduğundan şehir içinde Duke 390 size daha eğlenceli gelecektir. Cb 500 Hornet'i hantal buluyorsanız gücünü epey üst devirlerde veren ve deli gibi yakıt tüketen Mt25'in de sizi mutlu edeceğini düşünmüyorum. Yine de ben olsam listenizdeki motorlardan Cb 500'ü tercih ederdim.

Motosikleti
Motorsuz
cb 500 188 kg, kilosundan dolayı şehir içinde zor oluyor dedikleri dominar 400 192 kg :p:p:p

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Cok agir birde gucsuz bir motor hantal kaliyor sehir icine
Kullandınız mı? CB500 kendi sınıfında piyasada bulabileceğiniz en iyi A2 makine açıkçası. Tek derdi bizim ülke piyasasındaki insanların kavrayabildiği / takdir edebildiği bir motosiklet değil, o sebeple ikinci elde değer kaybı fazla, piyasası da hızlı sayılmaz. Uygun fiyata buluyorsanız yapıştırın, 2027'ye kadar motosikletten alabileceğiniz en üst zevki yaşarsınız. A ehliyete geçtikten sonra bile sürmeye devam etmeye karar verebileceğiniz bir motosiklet.

Motosikleti
Dominar 250
Benim Domi(250) bile aksesuarlarıyla 190 Kg, alışınca kolayca evirip çeviriyorsun ki zargan bi tip bile olsanız kızlar bile evirip çevirebiliyor bu kg motorları, alışkanlık kazanıp güçlenmek gerekiyor.

Cb500 kaldı ki daha kısa bir motor, daha çevik bir motordur diye tahmin ediyorum.

Honda bol bol sürüş günleri yapıyor, katılıp deneyin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar