- Konu Yazar
Kafamda deli sorular... Kimse yol gösteren olmuyor, herkesin görüşü farklı tabii ki de yeni başlayacak birisiyim bu kadar kafa karıştırıcı olmayın lütfen.
Hakkaten 5 sayfa ne ya. Cbr 250 al beğenmezsen 2 günde satarsın ama beğeneceğine eminim. Cebere 250.
Çinlilerle karıştırdın galiba hiç stop etme sorunu yaşamadım İnazumaya 15 lira versem evin yolunu bulamam :queen: Siz doğru yoldasınız İnazumanıza devam ben 600 cc planı yapıyorum Ah şöyle 14.500 liram olsa :mrgreen:
Kafamda deli sorular... Kimse yol gösteren olmuyor, herkesin görüşü farklı tabii ki de yeni başlayacak birisiyim bu kadar kafa karıştırıcı olmayın lütfen.
En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Takma bu kadar gir malum siteye bütçene uygun içine sinen bi tanesini al. Her motor kul yapımı hepsinin artısı eksisi var, ilk önce geçmişini bildiğin motorlara yönel sonra zaten hislerin seni yönlendirecektir. Kar yapcam kolay satcam parça bulcam derken yaşadığın strese değmez. Eğer bu motorlardan biri hepsinden her konuda iyi olsaydı zaten sadece o motor olurdu piyasada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
Ayrıca er6n 160 dan sonra tıkanır diyen inazumacıya burdan selam gönderiyorum
Ne oldu drayke durduk yere boşça muhabbaet yapıyodun az önce aklınca beni sinir edeceğini sanıyordun ne gerek duydun bana sarmaya ben sana bişey dedimmi son dönemde geldin iliştin böyle oynarsan seninlede oynarlar benle oynama yoksa seninle güzel oynayacağım ben sana söyleyiyim tartışmayı sen başlattın bu sayfada gerekli yorumunu yap çık ne alıntı yapıp mesajımı beni karşına alıyorsun çamur at izi kalsın inazumaya laf yok senin basit motorundanda çok var bu ülkede merak etme hadi git başkasını bul onla oyna bana ilişme pişman olursun bak bu seferkinde sen yaptın durduk yere haksız boş yorum yaparak sonra bizi kötülüyorsun senin doktora gitmene gerek yok doktor dediki onu bırakın kendi haline ne yaptığını ne dediğini bilmez o dedi.
''Ayrıca er6n 160 dan sonra tıkanır diyen inazumacıya burdan selam gönderiyorum''
er6 200'ü rahat görüyor diye biliyorum! Youtubeda videoları vardı galiba sonuçta 650 cc makina :cat: