Öncellikle yorumun için teşekkürler. CB500F'in tasarımı çok hoşuma gitti büyük motor böyle duke gibi tornavida üstüne oturmuş görüntüsüde yaratmayacak. Honda kalite marka servis ağsı parçası full zaten.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cb500f-cok-uygun-fiyata-301613034/detay
Mesela bunun fiyatı uygun pazarlık yaparız demiş onu 17'ye çekebilirim hatta biraz üzerine düşersem belki daha ucuza daha iyiside bulunabilinir daha araştırmadım.
Bence bu motorun artçısı duke göre daha iyi. Ben tasarımını çok sevdim duke'dan daha güzel geldi şu anda.
Tamam üç beş bişi çıkartıp düzeltince çok daha sportif olabilir ama duke kadar böyle değil, hani duke bakınca şımarık yakışıklı velet, 500f'e bakınca ağır abi görüyorum ama yakışıklı motor gerçekten çok hoşuma gitti şu anda fikrim tamamen değişti.
Bu motor artçısıda iyise hatta konfor selede taktırabilirim hiç sorun değil alıcam ben galiba bunu.
ARtık bu motor üzerine başka bir daha iyi daha ucuz daha az yakanı falan yoktur diye umuyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
Haklısınız hocam. Ben büyük ihtimal CB500F alıyorum üzerine daha iyi ve ucuzu yoksa ki olucağını sanmıyorum

çok hoşuma gitti. Selesi rahatmıdır acaba yani artçı selesi? değilse konfor sele falan üretiyorlarmıdır acaba?
Bide buna egzos taksam sorun yaratırmı sesi seviyoruz da biraz