2012 enjeksiyonlu Gv var eylul ayında sıfır aldım,su an 43bini devirmiş durumda,kendi hatamdan bir kez konjektor yaktım,bir kez egsozdaki oksijen sensörüm garantiden değişti,bir de pipo değiştirdim,on dişli 40binde değişti,arka dişli daha gider,sehir ici de ticari kullananlar gibi kullanıyorum,bariyer dibinden,aralardan cbf gibi geçiyor sıkıntı olmuyor.
Cok sağlam bir sanzimana sahip,keza debriyaj kısmı da öyle,aslında motorun ici komple cok sağlam diyebilirim rahatlıkla,80binde bir Gv motoru actık,kendi gözümle inceleme fırsatım oldu.yalniz yeni modellerde krom ve boya kalitesi bir dragstar gibi degil bence(camurla alakalı da olabilir)
Etli butlu ama biraz kısa bence,oturuş pozisyonu klozettekine benziyor dedik,basamakları 10cm ileri aldık cok farketti hem rahatlık hem de görünüş olarak,uzun yolda da ise yaradı dogrusu.
Motor gt ve gtr ile aynı,dolayısıyla kafanizdaki chopper-cruiser algısının dısında bir kullanımı var.devir 11binden sonra kesiciye giriyor yani seyir halinde kullandığımız 8bin gibi.
Egsoz sesi berbat,hem cc küçük hem de devir yuksek oldugundan.
Uzerinde oynama yapacaksanız karburatorlu model almak daha mantıklı olur.
hızlanması,gaz tepkimesi gayet yeterli ancak 7bin devirle gidiyorsanız.
Süper dengeli bir motor degil,alıştıktan sonra arabaların arasında yere basmadan dolasabilirsiniz,hem hafif hem de kısa ve turu gayet fazla bir motor.
Uzun yolda dik rampaları artçılı ve yüklü sekilde 120yle çıkar,tek yapılması gereken rampa fazla dikse vitesi 4e indirmek.
Motoru alacak olan varsa aklında olsun shadow gibi düşük devirde kullanamazsınız ama kesinlikle uzun ömürlü bir makinesi var.
Söyle bir ornek verebilirim;
Sile tarafına gidip virajlardan once fren olarak vites düşürerek kullanıp,egsozu yere sürtecek konumlarda kullanıp ani hızlanıp yavaşlamalarla sürdüğünüzde motorunuza hic bir sey olmaz,en fazla benim gibi zinciri erken bitirir,40binde on dişli değiştirirsiniz ya da egzantrik zincirleriniz çabuk deforme olur,ki benimkiler hala değişmemiş durumda.saniyorum bu şartlar Çinlilerle ayırt edici özellik olacaktır,zira gecen haftalarda bunu yapıp sanzimani dağıtmış daha 10binde bir regal gormuslugum var