metehandro şimdi konu açınca fiyat hemen 1000 ytl artıverdimotorunu satan adamla bi bağlantısı olduğunu düşünmeye başladım
![]()
kuzen adamın heryerde eli kolu var bende tırsıyorum bu konuda :queen::queen:
metehandro şimdi konu açınca fiyat hemen 1000 ytl artıverdimotorunu satan adamla bi bağlantısı olduğunu düşünmeye başladım
![]()
teşekkür edeirm bu sevdaya yeni tutulanlardan olduğum için engin bilgilerinize ihtiyacımız var dolayısıylabu malı kuryeler kullandığı için yedek parçaları falan stoklarda mevcut...:cat:ilgili linkten servis ve bayi araştırması yapabilirsin...yani bir parça için 2 gün bile beklemezsin...servisin iş yoğunluğua göre belki seni sallarlar...ama arıza çıkarmıyor şerefsiz...kul yapısı değil sankim...![]()
kuzen adamın heryerde eli kolu var bende tırsıyorum bu konuda :queen::queen:
teşekkür edeirm bu sevdaya yeni tutulanlardan olduğum için engin bilgilerinize ihtiyacımız var dolayısıyla
sanki aldı, kullandı da, millete tavsiye ediyor keko. :farao:
yok parçası bol, yok taş gibi, yok arıza yapmaz...
nerden biliyon olm.? üstüne mi bindin? deposunu mu gördün? yardan mı uçtun?
malın fiyatı bile belli değilarada 1000 lira oynuyor.
sahibindeni karıştırınca öğreniliyor mu bunlar?
fotosunu görüp, beğendiğini göklere çıkarmak, beğenmediğini kakalamak ne kadar doğru?
yanlış işler bunlar meteeee. :farao: kimsenin vebaline girme. :bounce:
iki kişinin lafıyla, firmanın müdürü gibi konuşuyorsun.
tamam. madem öyle, sat motorunu, bundan al.
samimi olduğunu görelim. :bounce:
iki kişinin lafıyla, firmanın müdürü gibi konuşuyorsun.
tamam. madem öyle, sat motorunu, bundan al.
samimi olduğunu görelim. :bounce:
hahhah çok saglam laf .. tutum bunu :queen::queen:
her sağlam şeyi tutarsan sonra üzülürsün...:bounce:
meto. nolur yazdıklarımı anlamaya gayret göster, söylemediğimi bana maletme.:bounce:
herkesin farklı zevkleri, farklı öncelikleri, farklı bütçesi vs. vardır.
bir motorun vereceği maksimum fayda, bu farklılıklardan ötürü kişiden kişiye değişir. bana göre son derece makul olan bir motor, sana göre yararlı olmayabilir. seninki, beni kesmeyebilir.
seni tatmin etmiyor diye, bir başka motoru kötüleyip karalamak, yerin dibine sokmak hiç ahlaki değil.
aynı şekilde bir motoru fazla bilmeden, en azından kulanıp hakkında fikir sahibi olmadan başkalarına tavsiye etmek de, karşındaki insana zarar verebilir.
birbirimize tavsiyelerde bulunmayacak mıyız? elbette bilgimiz dahilinde fikir alışverişi yapacağız. elbette tecrübeleri görüşleri paylaşacağız.
ama bunları mutlak doğru olarak sunarsak, hata yaparız.
işte ben buraya dikkat çekmeye çalışıyorum.
yukarıda çok kesin yazmışsın;
bu motor gözü kapalı alınır, arıza yapmaz, parçası gani, bilmemnesi züper vs...
hala pekçok insan zor şartlarda motor alıyor. bu şekilde kesin konuşarak, sadece 1 kişiyi bile yanıltırsan yazık olur. :bounce: