250 mct Modifiye

Arkadaslar motorumla baya bi zamandır ugrasıyorum,bitmek uzere binip gezmek için sabırsızlanıyorum.Her vidasında emegim var benim için cok degerli.(lutfen yorumlarınızı ona gore yapın :D)Tamamen kendi zevkime gore yaptım.Yorumlarınızı bekliyorum.

yok böyle bir motor

Arkadaslar motorumla baya bi zamandır ugrasıyorum,bitmek uzere binip gezmek için sabırsızlanıyorum.Her vidasında emegim var benim için cok degerli.(lutfen yorumlarınızı ona gore yapın :D)Tamamen kendi zevkime gore yaptım.Yorumlarınızı bekliyorum.

ben böyle bir modifiyeli motor görmedim.burada gören varsa banada söylesin :queen:

(dostum resim eklemeyi unutmuşsun):bounce:

MFM

evet dostum bende şaşırdım biri bişeymi demiş motora dedim :mrgreen::mrgreen: her parçasında emeğim var yorumlarınızı ona göre yapın demiş alla ala diyorum motor nerde :d:mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyide hani motor ....Haydaaaa...:queen:

o kadar güzel olmuş kii,
nazardan sanırım bizim görmemize gerek kalmadan,
Şeytan Almış Götürmüş :))):):):)

resim koysanda bizede nasib olsa görmek :)

Hocam bu modifiye olayını aşmışsın, görünmezlik olayını nasıl yaptın bir anlatsana

Forumdan Uzaklaştırıldı
modıfıyenın boylesı oyle guzel olmuskı goremedım bıle

ya arkaddaslar resmen bende nasıl resim eklenir bu siteye bilmiyorum.takılmanızız şaka biliyorum ama birinizde anlatında arkadasımız ve bılmeyenler öğrensin.saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaş öyle bir saydam renk kullanmış ki motor gözükmüyor :queen:

ben de tatilde GÖREME ye gitmiştim.orada da nedense GÖREMEMİŞTİM!!ulan neden göremiyorum diye hayıflanmıştım.:queen:
ya dostum arkadaşların hepsi ben dahil şaka yapıyoruz tabiki..bilirsin bir kahkaha bir kalem pirzola yerine geçermiş...
laf aramızda bu resim ekleme işine bende uyuz oluyorum yaw!! tonlarca resim ekleyip konu açan arkadaşları da gönülden kutluyorum...

modifiyeyi sağlam yapmışsın,ben sana dedim o düğmeye basarsan motor kendisini gizler diye şimdi ara bul düğmenin yerini :mrgreen:

herkese iyi bayramlar

Arkadaşlar Güzel Gırgıra Vuruyorsunuzda Biride Resmin Nasıl Eklendiğini Açıklasa Daha Güzel Olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar