250 CC yol için chopper almayı düşünüyorum

Bütçem bayağı düşük 120 altı bu yüzden ikinci el almayı düşünüyorum ilk motorum olacağı içinde ikinci el almayı düşünüyorum önerdiğiniz modeller varsa iyi olur

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
250cc tek alınabilir denilebilecek cruiser benda rock 250 o da bütçenizi aşıyor zaten 300bin tlnin altında adam gibi cruiser yok 120ye hiç yok

250cc tek alınabilir denilebilecek cruiser benda rock 250 o da bütçenizi aşıyor zaten 300bin tlnin altında adam gibi cruiser yok 120ye hiç yok
Hocam adam gibi olmasına gerek yok şuan dediğim gibi ikinci el alıcam ve ilk motorum olucağı içinde kalite beklemiyorum 2. el yıl farketmez genel olarak chopper cruiser tarzı 15 binin altında bir motor almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kuba superlight 125 ile idare edeceksin artık.
Sıfır almayı düşünmüyorum ilk motorum olucağı için çok yatırıcam o yüzden ikinci el kübadan daha iyi motorlar alabilirim diye düşünüyorum

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Hocam adam gibi olmasına gerek yok şuan dediğim gibi ikinci el alıcam ve ilk motorum olucağı içinde kalite beklemiyorum 2. el yıl farketmez genel olarak chopper cruiser tarzı 15 binin altında bir motor almayı düşünüyorum

Sıfır almayı düşünmüyorum ilk motorum olucağı için çok yatırıcam o yüzden ikinci el kübadan daha iyi motorlar alabilirim diye düşünüyorum
alamazsın

sadece küba süperlightlar var

hyosung gv 250 o sınıfta iyidir ama enjeksiyonlu ve elektrik tesisatı kurcalanmamış bulmanız lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar