Hocam adam gibi olmasına gerek yok şuan dediğim gibi ikinci el alıcam ve ilk motorum olucağı içinde kalite beklemiyorum 2. el yıl farketmez genel olarak chopper cruiser tarzı 15 binin altında bir motor almayı düşünüyorum250cc tek alınabilir denilebilecek cruiser benda rock 250 o da bütçenizi aşıyor zaten 300bin tlnin altında adam gibi cruiser yok 120ye hiç yok
Sıfır almayı düşünmüyorum ilk motorum olucağı için çok yatırıcam o yüzden ikinci el kübadan daha iyi motorlar alabilirim diye düşünüyorumKuba superlight 125 ile idare edeceksin artık.
alamazsınHocam adam gibi olmasına gerek yok şuan dediğim gibi ikinci el alıcam ve ilk motorum olucağı içinde kalite beklemiyorum 2. el yıl farketmez genel olarak chopper cruiser tarzı 15 binin altında bir motor almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sıfır almayı düşünmüyorum ilk motorum olucağı için çok yatırıcam o yüzden ikinci el kübadan daha iyi motorlar alabilirim diye düşünüyorum
Bütçem bayağı düşük 120 altı bu yüzden ikinci el almayı düşünüyorum ilk motorum olacağı içinde ikinci el almayı düşünüyorum önerdiğiniz modeller varsa iyi olur