SİZ KAÇIRDINIZ BÖYLE GÜZEL GEZİYİnimesay' Alıntı:wayyyy beee.. resimler çok güzel çıkmış.bi hassa ali abi.. :cat:
RESİMLER OLURSA DAHA GÜZEL OLUR ARTIK SENDE BİR GÜZELLİK YAPARSINyusufg' Alıntı:Ali abi, Yusuf abi, Kaan dada çekilmiş resimler var onlarıda koysakmı buraya?
EVET BENDE GÖRDÜM FRANSIZ VATANDAŞINA SATMIŞLAR MERSİNDE KEŞKE SEN ALSAYIDIN NE KADAR SEVİNİRDİMosmanozkar' Alıntı:Ah motorsuzluk ahhhh.ne zamana kadar dayanabilirim bilmiyoruum.Ali ağbi ben yanmışım yaaaa.Hasretle özlemle yeni motor alacağım günü bekliyorum; şimdi hondadan geliyordum 1100 xx siyahıda satmışlar gözüm ondaydı be ya...
ahlardayım wallahi ali abi neyse başka gezilere geliriz.GÜÇLÜ' Alıntı:SİZ KAÇIRDINIZ BÖYLE GÜZEL GEZİYİ
Makine' Alıntı:yusufg,
koyalım üstat. koymamanız hata şimdiye kadar. Tez koyula :mrgreen:
Dostum yeni üyelere fazla resim hakkı yok sana söylemedilermi en fazla 10 tane kadar ekleyebiliyosunyusufg' Alıntı:resimlerin bir kısmını koydum fakat çok kötü ler ayrıca falza koyamıyorum, diğer arkadaşlar nerden yüklüyoki?, ona göre bende yükleyim resimleri, baan yardımcı olurmusun?
kılıçbalığı' Alıntı:Dostum yeni üyelere fazla resim hakkı yok sana söylemedilermi en fazla 10 tane kadar ekleyebiliyosun![]()
kardeş size yardımcı olmaya çalışıyoruz fazla yorulmayasınız diye resimleri biz ekliyelim ama 10 aded bu kuralı koyan kim;kikılıçbalığı' Alıntı:Dostum yeni üyelere fazla resim hakkı yok sana söylemedilermi en fazla 10 tane kadar ekleyebiliyosun![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Y ali abi yok öyle bir kural espiri yaptık sadece:mrgreen: :mrgreen: :rendeer: :rendeer:GÜÇLÜ' Alıntı:kardeş size yardımcı olmaya çalışıyoruz fazla yorulmayasınız diye resimleri biz ekliyelim ama 10 aded bu kuralı koyan kim;ki
kılıçbalığı' Alıntı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Y ali abi yok öyle bir kural espiri yaptık sadece:mrgreen: :mrgreen: :rendeer: :rendeer:
sana seviyorum ali abiiiiii:rendeer:
Makine' Alıntı:Yusufq abi imageshack.us sitesine at ordan linkle koy resimleri.