25.06.2006 Adana Ç.M.S.K.Elvanlı Serindere Macerası....

Eveeeeeeeeeeeeet sonunda tam ve eksiksiz bir gezi raporu hazırlandı emeği geçen herkese teşekür ederiz.

ama gerçekten resimler ve gezi süper oldu
bunu yapıştırmayı unutmuş arkadaşlar buda benden ortada devamlı uyuyan bir boxer vardı alın işte

Ali abi, Yusuf abi, Kaan dada çekilmiş resimler var onlarıda koysakmı buraya?

içim yanıyor içiiiiim........

Ah motorsuzluk ahhhh.ne zamana kadar dayanabilirim bilmiyoruum.Ali ağbi ben yanmışım yaaaa.Hasretle özlemle yeni motor alacağım günü bekliyorum; şimdi hondadan geliyordum 1100 xx siyahıda satmışlar gözüm ondaydı be ya...

yusufg' Alıntı:
Ali abi, Yusuf abi, Kaan dada çekilmiş resimler var onlarıda koysakmı buraya?
RESİMLER OLURSA DAHA GÜZEL OLUR ARTIK SENDE BİR GÜZELLİK YAPARSIN

osmanozkar' Alıntı:
Ah motorsuzluk ahhhh.ne zamana kadar dayanabilirim bilmiyoruum.Ali ağbi ben yanmışım yaaaa.Hasretle özlemle yeni motor alacağım günü bekliyorum; şimdi hondadan geliyordum 1100 xx siyahıda satmışlar gözüm ondaydı be ya...
EVET BENDE GÖRDÜM FRANSIZ VATANDAŞINA SATMIŞLAR MERSİNDE KEŞKE SEN ALSAYIDIN NE KADAR SEVİNİRDİM

Son düzenleme:
yusufg,

koyalım üstat. koymamanız hata şimdiye kadar. Tez koyula :mrgreen:

tamam abiler, Kaan dan aldığım resimleri koyuyorum , umarım doğru yapıyorum ilk defa bu sitedeye resim yükleyecemde :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GÜÇLÜ' Alıntı:
SİZ KAÇIRDINIZ BÖYLE GÜZEL GEZİYİ
ahlardayım wallahi ali abi neyse başka gezilere geliriz.:pr:

arkadaşlar allah muhabetimizi bozmasın bizleri ve herkesi kazadan beladan korusun

bu arada kulup menusü ve fiyatları süper olmuş haberiniz olsun

Son düzenleme:
Makine' Alıntı:
yusufg,

koyalım üstat. koymamanız hata şimdiye kadar. Tez koyula :mrgreen:

resimlerin bir kısmını koydum fakat çok kötü ler ayrıca falza koyamıyorum, diğer arkadaşlar nerden yüklüyoki?, ona göre bende yükleyim resimleri, baan yardımcı olurmusun?

yusufg' Alıntı:
resimlerin bir kısmını koydum fakat çok kötü ler ayrıca falza koyamıyorum, diğer arkadaşlar nerden yüklüyoki?, ona göre bende yükleyim resimleri, baan yardımcı olurmusun?
Dostum yeni üyelere fazla resim hakkı yok sana söylemedilermi en fazla 10 tane kadar ekleyebiliyosun:)

kılıçbalığı' Alıntı:
Dostum yeni üyelere fazla resim hakkı yok sana söylemedilermi en fazla 10 tane kadar ekleyebiliyosun:)

hadi yaa

Yusuf abi, hem adet olarak az hemde boyut olarakta çok küçük oluyo ancak,
o zaman başka bi yol bulmak lazım, ben en iyisi resimleri CD ye çekip klube getireyim, sana vereyim.
anlaşılan buradan olmıyacak abi

kılıçbalığı' Alıntı:
kardeş size yardımcı olmaya çalışıyoruz fazla yorulmayasınız diye resimleri biz ekliyelim ama 10 aded bu kuralı koyan kim;ki

GÜÇLÜ' Alıntı:
kardeş size yardımcı olmaya çalışıyoruz fazla yorulmayasınız diye resimleri biz ekliyelim ama 10 aded bu kuralı koyan kim;ki
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Y ali abi yok öyle bir kural espiri yaptık sadece:mrgreen: :mrgreen: :rendeer: :rendeer:
sana seviyorum ali abiiiiii:rendeer:

kılıçbalığı' Alıntı:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Y ali abi yok öyle bir kural espiri yaptık sadece:mrgreen: :mrgreen: :rendeer: :rendeer:
sana seviyorum ali abiiiiii:rendeer:

Yusuf abi,

resimleri eklenti olarak formua koymak istediğinde hakikaten bi sınırlama var, özelliklede boyut olarak.
sen hangi şekilde koydun resimleri?

Makine' Alıntı:
Yusufq abi imageshack.us sitesine at ordan linkle koy resimleri.

son eklenen resimleri yeni gördüm güzel olmuş.Allah ağzınızın tadını bozmasın her gününüz böyle olsun.Sevgilerle.............:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar