KG 082' Alıntı:Herkese selam evet dün yine çoşturduk demir atları ve ruhlarımızı bol bol eğlendik demir atların tadına vardık hatta Kılçbalığıyla birlikte kordineli olarak çalışmamaıza rağmen balıkları ellerimizle yakalayamadık en sonunda profesyönel balıkçılara bırakarak kepçeyle yakalamalarına bıraktık sonuç itibarıyla yine yaptı yapacağını Ç.M.S.K. Adana MT.
Hemen bir iki not geçmek istiyorum ilk olrak Mersin MT.Genelleme yapıyorum çünkü hep birlikte karar veriyorsunuz???? Bizleri yarı yolda bıraktınız ve söz çok önemlidir....:farao: iki Kılıçbalığı çok değerli bir arkadaşımız onu herkesten çok üzdünüz ve sinirlendirdiniz,üç biz yine gezdik eğlendik siz olmadığınız halde ama hep beraber olmak daha eğlenceli olurdu........
Bu arada hemen birşey sormak istiyorum bilin bakalım bu arkadaş kim:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Makine' Alıntı:@art-niyet Teşekkür ederiz. 9 Temmuz'da yapılması planlanan taşucu tekne gezisi hakkında bilgin var mı?
@KG 082
Abi Adem abi pardon Aldo senden kesin hesap soracak. Bence uzaklaş abi buralardan.
Makine' Alıntı:@balzeytin bizde seni seviyoruz. Diğer gezilerimizde de seni görmek isteriz.
görüşmek üzere.