24 Nisan Cuma Günü Motobike Fuar Buluşması

giden arkadaşlara sorum,
lastik fiyatlarında gitmeye değer bir indirim kampanyası varmı?
fuar olarak gitmeye değeceğini düşünmüyorum ama lastik fiyatlarında kampanya varsa eğer düşüneceğim sadece.
Valla ben geçen sene 6500-7000 cekilen mc50 lastikleri fuarda tedarikcisinden 5 bine almıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fuar ve indirim? Olacak iş değil, firmalar oraya gitmek için masraf yapıyor, o ticari işletmeler o masrafı bir şekilde satış yaparak çıkaracaklar. Sembolik inidirim belki olur.
Tech 90 da iyi kampanya vardı. Sitesinde 4 bin olan kevlarli kotu 2 binden verdiler korumaları dahil. Millet yagmaladi ben bile berik e fason üretilen den kaptım

Web sitesindeki fiyatlara baktım da 4250-5250 arasında pantolon modelleri. Bence 6000'e 2 pantolon makul duruyor. En kötü fuara katılan 2 arkadaş bu kampanyayla 3000'e pantolon sahibi olur.
Orta raftakiler 2 adet 4 bin idi korumalar dahil kevlarli. Ben kaptım valla

Web sitesindeki fiyatlara baktım da 4250-5250 arasında pantolon modelleri. Bence 6000'e 2 pantolon makul duruyor. En kötü fuara katılan 2 arkadaş bu kampanyayla 3000'e pantolon sahibi olur.
Orta raftakiler 2 adet 4 bin idi korumalar dahil kevlarli. Ben kaptım valla

Son düzenleme:
Motosikleti
Yok
Bu saliha denen kadın, ellerini kollarını oynatarak konuşan uzun saçlı adam vs vs bunlar ne ara motosiklet duayyeni oldular da brifing konferans falan veriyorlar ya
Benim görüşüme göre duayen olmalarına gerek yok; yaptıkları şeyi anlatabildikleri, fotoğraflarla ve görüntülerle süsleyebildikleri sürece sorun yok. Bir kişiyi bile etkilemişlerse, dünyayı gezme konusunda isteği olan bir kişiye bile dokunmuşlarsa yeterli. Yoksa 30 yıldır motosiklet kullanıp sadece gaz verenler, gözlemeciden gözlemeciye gidenler de var, onlara mı duayen diyeceğiz?

Benim görüşüme göre duayen olmalarına gerek yok; yaptıkları şeyi anlatabildikleri, fotoğraflarla ve görüntülerle süsleyebildikleri sürece sorun yok. Bir kişiyi bile etkilemişlerse, dünyayı gezme konusunda isteği olan bir kişiye bile dokunmuşlarsa yeterli. Yoksa 30 yıldır motosiklet kullanıp sadece gaz verenler, gözlemeciden gözlemeciye gidenler de var, onlara mı duayen diyeceğiz?
Şu ara gençler arasında da bu moda oldu. Bir baltaya sap olamamış, bir işi gücü olmayan memlekete gram katkısı olmayan adamlar dünyayı geziyorum ayağına sorumluluktan, çalışmaktan, üretmekten kaçar oldu. Sorunca da "ülke adaletsiz yea,ben youtube yapıyorum bu iş yea " diyorlar.

Evet bir konu hakkında topluluğa hitap etmek, bir konuda gençlere örnek olmak için evet 30 yıl kırk yıl motosiklet kullanmak gerek bence
Mesela Ahmet Doğan bir otoritedir, hiç sevmesemde Erkin ve Orkun otoritedir, yine tarzı bana hitap etmesede kolaçan bir otoritedir, ama o ablamız ve uzun saçlı abimiz .... Gerçi yıl 2026 hala motosikletle dünyayı tek başına kadın olarak gezmeyi başarı diye pazarlayan ve bunu yiyen bir kitle var ama neyse ya aman... Buda benim görüşüm.

Motosikleti
sattık :(
Şu ara gençler arasında da bu moda oldu. Bir baltaya sap olamamış, bir işi gücü olmayan memlekete gram katkısı olmayan adamlar dünyayı geziyorum ayağına sorumluluktan, çalışmaktan, üretmekten kaçar oldu. Sorunca da "ülke adaletsiz yea,ben youtube yapıyorum bu iş yea " diyorlar.

Evet bir konu hakkında topluluğa hitap etmek, bir konuda gençlere örnek olmak için evet 30 yıl kırk yıl motosiklet kullanmak gerek bence
Mesela Ahmet Doğan bir otoritedir, hiç sevmesemde Erkin ve Orkun otoritedir, yine tarzı bana hitap etmesede kolaçan bir otoritedir, ama o ablamız ve uzun saçlı abimiz .... Gerçi yıl 2026 hala motosikletle dünyayı tek başına kadın olarak gezmeyi başarı diye pazarlayan ve bunu yiyen bir kitle var ama neyse ya aman... Buda benim görüşüm.
Benim bu konuda garibime giden şey şu bu insanlar kendinde bu hakkı nereden buluyor? Bir influencer oturmuş supersport bir motosiklete nasıl güzel oldu mu falan diyor fakat adam motosiklete daha oturmayı bilmiyor en azından supersport'a. Kollar durduğu yerde kasıntı kasıntı böyle ayaklar penguen gibi açık sağa sola bakıyor, deponun üzerine yatmış bir tuhaf hiçbir fikri yok konu ile alakalı - ki olmayadabilir bence olmak zorunda değil ama ağabey sen neden alabileceğiniz en iyi 5 supersport tavsiyesi veriyosun? Ki oturma mevzusu atla deve de değil.

Bana tuhaf geliyor kişilerin kendi birikimlerinin motosikletin her konusuna yettiğini düşünmeleri. Gerçi bu noktada bu insanların izlenmesinin sebebi bilgi birikim gibi mevzular değil adamlar bir şekilde kitle toplayabiliyorlar. Reklam veren markalar da sadece buna bakıyor ne kadar topladı ne kadar etti bu adamlar da öyle böyle yürüyor bir şekilde işte.

Reklam kısmı da enteresan fuar videolarında çok tanındık bir isim türk bir markanın intercom reklamı yapıyor ama kaskta cardo var, enteresen bir dönemdeyiz hakikaten.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Saliha ve Asil Özbay ikisi de çok iyi kadın motorculardan.

Yaptıkları iş gereği tabi ki çok konuşacaklar. Bu konuda haklısın.

Bir de sosyal medyada "kadın motorcu" tarzı takılıp doğru düzgün süremeyen, kaskına kedi kulağı yapıştırak dışında bir numarası olmayan tonla sosyal medya fenemonimsi hevesli varken aslında Saliha gibiler güzel örnek oluyor. Yaptıkları iş de bir hikaye anlatmak ve onu güzel yapıyorlar, güzel teşvik ediyorlar, örnek oluyorlar.

Her ünlüyü her şeyi süper biliyor her yönü ile süper diye düşünmemek lazım, öyle düşününce bunlar da kim deniyor ama kendi alanlarında iyiler daha ne olsun. Onlardan bir eğitimci kadar çok bilgi beklememek lazım.

Habire marka para veriyor diye dandirik çin malı motorları öven, sürekli ürün tanıtan sosyal medya ünlülerinden daha iyiler.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Fuarın Vecton'dan 4 bin TL karşılığı ixs ve büse marka pantolon alıp 1400TL fark ile de level 2 yapmam dışında pek bir espirisi yoktu. 😁
Kafamı nereye çevirsem farklı bir markanın CG'si vardı...

Motosikleti
Fuarın Vecton'dan 4 bin TL karşılığı ixs ve büse marka pantolon alıp 1400TL fark ile de level 2 yapmam dışında pek bir espirisi yoktu. 😁
Kafamı nereye çevirsem farklı bir markanın CG'si vardı...
vecton standında mı varmış ixs ya gözümüzün önündekini kaçırmışız iyi mi.

İyi günlerde güzel sürüşlerde kullanın.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
STRS kullanıcısına diğer motorlar CG görünür diye yorumladım... Eyw kardeş
Estağfurullah, gerçekten neredeyse her standta CG vardı bir ben mi farkettim bilmiyorum ama dikkatini çeken arkadaşlar varsa ses versin. 😁
vecton standında mı varmış ixs ya gözümüzün önündekini kaçırmışız iyi mi.

İyi günlerde güzel sürüşlerde kullanın.
Bende görünce şaşırdım hemen aldım.

Motosikleti
Büyüklere fason mal dikmişler elde kalan fazlalıkları eritiyorlardı. Ben de Berik e diktiklerinden bir tane 2 binden kaptım
ya şu berik in mükemmel ürünleri var memlekte sadece motodium getiriyor onlar da çok kısıtlı ürün getiriyorlar marka italyan galiba bir gün gidersem talan edeceğim mağazalarını.

Size de iyi günlerde güzel sürüşlerde kullanın.

ya şu berik in mükemmel ürünleri var memlekte sadece motodium getiriyor onlar da çok kısıtlı ürün getiriyorlar marka italyan galiba bir gün gidersem talan edeceğim mağazalarını.

Size de iyi günlerde güzel sürüşlerde kullanın.
motodium fiyatlarına baktım ve fc moto ile kıyasladım. Fiyatları gayet iyi. Diğer markalar gibi 1 e 3 koymamışlar. Yurt dışından getirtmeye gerek yok. Masaya nakit koyarsan fişsiz faturasız %15 indirim de alırsın neredeyse avrupa fiyatı

Son düzenleme:
Motosikleti
motodium fiyatlarına baktım ve fc moto ile kıyasladım. Fiyatları gayet iyi. Diğer markalar gibi 1 e 3 koymamışlar. Yurt dışından getirtmeye gerek yok. Masaya nakit koyarsan fişsiz faturasız %15 indirim de alırsın neredeyse avrupa fiyatı
fiyatlandırmaları evet uygun ama çok seçenek yok, bir iki tane daha deri ceket getirseler tadından yenmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar