Valla ben geçen sene 6500-7000 cekilen mc50 lastikleri fuarda tedarikcisinden 5 bine almıştımgiden arkadaşlara sorum,
lastik fiyatlarında gitmeye değer bir indirim kampanyası varmı?
fuar olarak gitmeye değeceğini düşünmüyorum ama lastik fiyatlarında kampanya varsa eğer düşüneceğim sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tech 90 da iyi kampanya vardı. Sitesinde 4 bin olan kevlarli kotu 2 binden verdiler korumaları dahil. Millet yagmaladi ben bile berik e fason üretilen den kaptımFuar ve indirim? Olacak iş değil, firmalar oraya gitmek için masraf yapıyor, o ticari işletmeler o masrafı bir şekilde satış yaparak çıkaracaklar. Sembolik inidirim belki olur.
Orta raftakiler 2 adet 4 bin idi korumalar dahil kevlarli. Ben kaptım vallaWeb sitesindeki fiyatlara baktım da 4250-5250 arasında pantolon modelleri. Bence 6000'e 2 pantolon makul duruyor. En kötü fuara katılan 2 arkadaş bu kampanyayla 3000'e pantolon sahibi olur.
Orta raftakiler 2 adet 4 bin idi korumalar dahil kevlarli. Ben kaptım vallaWeb sitesindeki fiyatlara baktım da 4250-5250 arasında pantolon modelleri. Bence 6000'e 2 pantolon makul duruyor. En kötü fuara katılan 2 arkadaş bu kampanyayla 3000'e pantolon sahibi olur.
Son düzenleme: