24 Makina 330 Km Zevk Buyrun.

kadir baba yine mükemmel gezi yapmışsınız, tüm arkadaşlara kazasız sürüşler olsun:cat:

sağol gardaş sizede kazasız sürüşler.

Hey yavrum hey bee...:cat:

MAŞALLAH SÖYLE NAZAR ETME..

içi eriyor insanın...tebrikler hocam süper gezi olmuş

İÇİNİ ERİTME GARDAŞ GEL SENDE KATIL.

gezi güzel, yollar mükemmel fotolar muhteşem.
bu arada sizlerde yemek olayı yok galiba. alışkanlık yaptı artık gezi ortasında sofra fotoları görmek. olmayınca gözümüz arıyor. bi çayla günü bitirmişsiniz.
devamını bekliyoruz.

GARDAŞ YEMEK VARDA BİZ ONLARI YAYINLAMAYA BİRAZ UTANIYORUZ HANİ YEDİĞİN İÇTİĞİN SENİN OLSUN GÖRDÜKLERİNİ ANLAT MİSALİ:rendeer:

Son düzenleme:
Kadir Ustam sağolasın haber verdin ama en çok sevdiğim iki yoldan birine gelemedim. Böyle bir gezi kaçmazdı, ellerinize sağlık.

Aklıma takılan; kros motorlarda plaka olmadan trafikte nasıl gidiliyor? Kimse birşey demiyormu? Hani olurda ilerde kros alırsak diye soruyorum :cherry:

Kadir Ustam Eline Sağlık Süper Bir Gezi Yapmışsınız Bana Da Uygun Gezi Olursa Daha Da Iyi Olur Herkese Selamlar

2 el enduru zor alınır kesin yeri öpmüş oluyor çünkü:mrgreen:

bu geziye giderken motor beni üstünden fırlattı:D çok fazlada araziye vurmamışsınız ya ben daha çok arazi gezisi bekliyordum çogu yol asfaltta geçmiş.. yinede güzel. inş bi dahakine gelebilirim en azından kaza yapmadan:D:D

petroldaki halinize çok güldüm yaaa...potrolcü arkadaş davulla karşılaması lasımdı sizi :)

otobandan geçerken gişeye motor başımı para ödediniz yoksa kutrimi oldu
motor başına ödediyeseniz ayıp etmişler yok kutri pazarlık yaptıysanınz iyi olmuştur

neyse tekerinize sağlık güzelcene bi tadını çıkarmışsıız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

Elinize ve motorunuza sağlık arkadaşlar. Biz de Gözne yolu üzerinden Arslanköy istikametindeki sunturas denilen yere gittik.
Kadir ustam, Ayvagediği yaylasından Çamlıyaylaya 2 yol var. Hangisini seçtiniz? Sebil tarafındaki bozuk orman yolu mu yoksa Pamuklu tarafı mı? Çünkü cehennemderesinde foto çekmemişsiniz. Manzara süperdir oralarda. Selamlar.
Not: Şimdi tekrar baktım. Sanırım Pamuklu deresi güzergahındaki asfalt yoldan gelmişsiniz. Ama bence size Sebil yolu yakışırdı.

Slm çok guzel olmus, paylaştığın ıcın tesekkurler

Kadir Ustam sağolasın haber verdin ama en çok sevdiğim iki yoldan birine gelemedim. Böyle bir gezi kaçmazdı, ellerinize sağlık.

Aklıma takılan; kros motorlarda plaka olmadan trafikte nasıl gidiliyor? Kimse birşey demiyormu? Hani olurda ilerde kros alırsak diye soruyorum :cherry:

gardaş bu güne kadar sorun yaşamadık inşallah bundan sonrada yaşamayız

Güzel olmuş Paylaşımın için Teşekkürler. :rendeer:

sağol gardaş.

Kadir Ustam Eline Sağlık Süper Bir Gezi Yapmışsınız Bana Da Uygun Gezi Olursa Daha Da Iyi Olur Herkese Selamlar

gardaş her gezimiz sana uygun sen yeterki iyi makina al.

2 el enduru zor alınır kesin yeri öpmüş oluyor çünkü:mrgreen:

biz onu toplarız kafanı yorma.

Son düzenleme:
wallaha bu seferki gezimizde tam kross yapma şerefine nail olamasakta yinede katılım ve motor binmek adına gayet güzeldi(bir o kadarda yorucu) ama en önemlisi birlikte olabilmek ve kazasız belasız gidip dönebilmekti ve çok şükür bu seferde kolu bacağı kırmadan tamamlayabildik :) ayrıca antep ve hatay grubundaki abilerimiz ve kardeşlerimizede sevgiler saygılar.. bir sonraki seferde görüşmek
üzere heerkeze selamlarr 4. murat

petroldaki halinize çok güldüm yaaa...potrolcü arkadaş davulla karşılaması lasımdı sizi :)

artık 1dahaki sefere.:p

otobandan geçerken gişeye motor başımı para ödediniz yoksa kutrimi oldu
motor başına ödediyeseniz ayıp etmişler yok kutri pazarlık yaptıysanınz iyi olmuştur

neyse tekerinize sağlık güzelcene bi tadını çıkarmışsıız

gardaş pazarlık yok tek fiyat dediler:)

Slm çok guzel olmus, paylaştığın ıcın tesekkurler

aleyküm selam gardaş varımızı paylaşırız.:rendeer:

wallaha bu seferki gezimizde tam kross yapma şerefine nail olamasakta yinede katılım ve motor binmek adına gayet güzeldi(bir o kadarda yorucu) ama en önemlisi birlikte olabilmek ve kazasız belasız gidip dönebilmekti ve çok şükür bu seferde kolu bacağı kırmadan tamamlayabildik :) ayrıca antep ve hatay grubundaki abilerimiz ve kardeşlerimizede sevgiler saygılar.. bir sonraki seferde görüşmek
üzere heerkeze selamlarr 4. murat

aleyküm selam muradım acısını çıkarırız canını sıkma:)

Son düzenleme:
Ben sizleri böyle gördükçe içim içime sığmıyor evet bir gün benim de motor olduğunda bende sizler gibi gezmedik dağ tepe bırakırsam allah bana motor nasip etmesin zaten motorsikleti araç olarak değil amaç için kullanacağımdan sizin gibi abilerimin yolundan ve lastiğimde patlamadan ilerleyeceğim.
Bir gün o yollardan motorumla geçme dileğimle hoşçakalın...:cat:

mtk

Teşekkürler.. Gezi güzel, durup fotoğraf almanız daha güzel :) +10

bu arada doğalgaz hatları heryerde potansiyel tırmanış yerleri galiba :D

burası doğuda
p1030236.jpg

burası batıda :D

By gediz

By gediz

Ben sizleri böyle gördükçe içim içime sığmıyor evet bir gün benim de motor olduğunda bende sizler gibi gezmedik dağ tepe bırakırsam allah bana motor nasip etmesin zaten motorsikleti araç olarak değil amaç için kullanacağımdan sizin gibi abilerimin yolundan ve lastiğimde patlamadan ilerleyeceğim.
Bir gün o yollardan motorumla geçme dileğimle hoşçakalın...:cat:

inşallah duaların kabul olduğunda aramıza bekleriz.:rendeer:

Kadir ustam gezi harikaydı zevk aldığım en güzel gezileden biri. özellikle yoldan çıktığımız yerler bir harikaydı.Kadir ustaya, adana ekibine bizi evinde misafir eden mustafa kardeşime, eniştesine,gazi antep ekibine ve ADANALILARA AĞALIĞI KAPTIRMAYAN KOCAMIŞ KROSÇU YILMAZA :p çok teşekkürler.O Gün çocuklar gibi şendik.sağolun varolun güzel insanlar:cat:

Teşekkürler.. Gezi güzel, durup fotoğraf almanız daha güzel :) +10

bu arada doğalgaz hatları heryerde potansiyel tırmanış yerleri galiba :D

burası doğuda
p1030236.jpg

burası batıda :D

By gediz

By gediz

gardaş ilgin için teşekkürler fakat bizim tırmandığımız yer otoban inşaatı:)

Kadir ustam gezi harikaydı zevk aldığım en güzel gezileden biri. özellikle yoldan çıktığımız yerler bir harikaydı.Kadir ustaya, adana ekibine bizi evinde misafir eden mustafa kardeşime, eniştesine,gazi antep ekibine ve ADANALILARA AĞALIĞI KAPTIRMAYAN KOCAMIŞ KROSÇU YILMAZA :p çok teşekkürler.O Gün çocuklar gibi şendik.sağolun varolun güzel insanlar:cat:

abi her zaman bekleriz evi buraya taşırsanız daha güzel olur:rendeer:

gezi güzel, motosikletler güzel
paylaşım için saol

sağol gardaş gönüller güzel gerisi boş.:)

Son düzenleme:
bu resimlere baka baka bende en sonunda kroscu olcam hayırlısı merak ettiğim birşey var sanırım bu motorlar 5 6 lt yakıt alıyor orman yoluna gidrdiginizde yanınza yedek benzin mi alıyorunuz yoksa o yolları 1 depo ile çıkarabiliyor musunuz ?

bu resimlere baka baka bende en sonunda kroscu olcam hayırlısı merak ettiğim birşey var sanırım bu motorlar 5 6 lt yakıt alıyor orman yoluna gidrdiginizde yanınza yedek benzin mi alıyorunuz yoksa o yolları 1 depo ile çıkarabiliyor musunuz ?

benim makina 400cc 42 atlı 100ü geçmessem 100km mesafede 4 litre yakıyor gayet uygun:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar