24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)

F54

Bütün gelecek olanlarla konvoy halinde gidilmeyecek mi ?
aga konvoy işi zor kimi gemlikten gelecek kimi sakaryadan kimi de kütahyadan yani hepimiz aynı anda buluşup gidemeyiz bence:)
o yüzden mehmet gemli bizi orda karşılar heralde veya cumartesi erkenden gider yeri tutar bizde saat 2 gibi yanında oluruz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İznik yolunda mantıken tek tek gitmek ya da en az sayıda motosiklet ile grup sürüşü yapmak en ideali.
Karamürsel-İznik yolu bu açıdan sakat.
Üstelik hafta sonu o yollar daha yoğun oluyor..
Altınova'dan girilirse de yer yer bozuk zeminler grup sürüşünü sıkıntıya sokar...
En fazla 4-5 motosiklet ideal..

Yemek konusuna gelince,en kötü ihtimalle,alırız domates-peynir-ekmek,demleriz çayı..
Maksat muhabbet olsun :)

F54

uğur sen saat kaçta gideceksin mekana sende istersen bize takıl saat 12 30 gibi bursa yoluna saparız köprü altında ol istersen

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
uğur sen saat kaçta gideceksin mekana sende istersen bize takıl saat 12 30 gibi bursa yoluna saparız köprü altında ol istersen
Fatih abi Kocaeli MT'de ki arkadaşların durumu da netleşsin,ona göre bi plan yaparım bende..
Yazarım buraya gelişmelere göre..

F54

tmam uğur sen planı kendine göre yap sonuçu buraya yaz zaten en son yarın akşam saat 21 gibi buraya birşeyler paylaşırım o saatten sonra nete giremem çalışıyorum

cumartesi saat 12 gibi körfez de oluruz bizimle gelmek isteyenler irtibata geçsin
539 249 89 51
isteyeni saat 1 civarı karamürselden de alabiliriz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güncel liste
1-piyanist_irf
2-f54
3-egelim43
4-uğurAk
5-fat290
6-mehmet gemli
7-mezit +1
8-dalgıç_800

nasip se cumartesi gecesi orda olucam arkadaşla çadırıda var eğer gelmesse çadır olmadığı için planım suya düşrmi bilmiyorum hepiniz çadırlamı geleceksiniz yoksa sabahlıyacakmısınız...

nasip se cumartesi gecesi orda olucam arkadaşla çadırıda var eğer gelmesse çadır olmadığı için planım suya düşrmi bilmiyorum hepiniz çadırlamı geleceksiniz yoksa sabahlıyacakmısınız...

Kardeş değilmiyiz birlikte uyuruz. Olmadı sızarız :D gelirken yanınıza sinek kovucu krem alın sinekler bizi yer oralarda.

Bu gün sallamaları aldım küspeleri aldım balık için yem olayını nasıl yapcaz Fatih? oradamı hazırlarız yoksa ben buradan mısır falan alayımmı yanıma :silent:

Evet balık balık balık baştan söyliğim ben et yerim sağdece "dünyada et ahirette iman" :cherry:

Geliyorum bende geliyorum. ben yarın gidicez diye hazırlandım Kocaeli MT cumartesiye hazırlanmış.

Tamam süper :cat: o zaman liste G�ncel liste
1-piyanist_irf
2-f54
3-egelim43
4-u�urAk
5-fat290 (kesin değil) :sunny:
6-mehmet gemli
7-mezit +1
8-dalg��_800
9-Baysamin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar