nööreyim pamığım yardırmaktayım sen gelcen demi ? kamp a yok hani ona göre sana genişce yer ayırsınlar :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------
tmm abi ona göre buluşuruz o arkadaşla..
BEYLER KAMPA GELECEK ARKADAŞLAR YEMEK HAKKINDA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR ?
herkez düşüncesi ni bildirsin ortak birşeyler yapalım yani biri başka biri başka birşeyler alır gelirse ortalık karışır..
heee hee heee ben en geç geleceğim için sizin getirdiklerinize çöreklenecem

eeee gecenin 2 sinde beni küfte almaya gönderecek haliniz yokya :cherry:

ama beni bekleyene kadar yemek yemeyiz derseniz ekmek almayın :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:09 ----------
Bence Kimse bir şey getirmesin. Orda toplanır konuşuruz orhangazide köfteci yusuftan pişmemiş köfte sucuk vb. alınır isteğe göre orada mangal şeklinde yaparız düşüncem. Ayrıca Kimler C.tes kimler Cuma geliyor cuma günü gelecek kimse varmı. ?
arkadaşlar yemek olayını kafanıza fazla takmayın nasılsa tutacağımız sazanları yiyemeyeceksiniz :cherry:

ha ufak tefek aparatif ok lakin tava çaydanlık, araç gereç vs. yanımızda bulunması daha güzel olur , zaten gittiğimiz yerler dağ başı yada mahrumiyet bölgesi değil
mehmet doğru söyler olmadı hep birlikte fikir birliği yaparız orhangaziden köfteci yusuftan alırız nevaleyi mangal vs. yaparız , gerçii ben kızderbentten geçerken küfte alırımda sizi, bilmem
gölün zillerine belli olmaz bakarsın hiç şıngırdamaz ziller , neme lazım yanımda ekmek olsun birde küfte , bir çakmak, bir bıçak , birazcık tuz bunlar yeter bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------
Yav lafın gelişi işte yiyelim içelim hoş olalım :cherry:
Çok hain planlarımız var sana dair

l: zorla içircez sanada

l:
ürkütmeyin şu adamı kaç sefer söyledim forumda renk vermeyin diye :cherry: sandal mevzuunuda karıştırmayın hele fat280 yi, sandaldan göl sularına atma planımızdan sakın bahsetmeyin olmuyo böyle çık çık çık :cherry: