24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)

F54

peki abi öyle yapalım o zaman sen bilirsin işini :cat:
ben gelirken sadece 1 çuval elma getireyim başka birşey lazım olmaz:cherry:

Napcaz o kadar elmayı lo :silent: peki hadi bende sormayayım o zaman sende bilirsin işini :cherry:

Bence Kimse bir şey getirmesin. Orda toplanır konuşuruz orhangazide köfteci yusuftan pişmemiş köfte sucuk vb. alınır isteğe göre orada mangal şeklinde yaparız düşüncem. Ayrıca Kimler C.tes kimler Cuma geliyor cuma günü gelecek kimse varmı. ?

F54

ya sen bi ye varya ta kötayadan elma yemeye gelecen sakarya ya :cherry:

mehmet ben ve egelim43 fatih290 cumartesi saat 2 de orada olacağız irfan abi gece gelecek diğer arkadaşlar ne zaman gelecek bilemiyorum

Fatih 290 gayış attı ya o gelmecek :pr: herhalde sanırsam galiba elma candır evet ama elmadan daha ziyade ıslama küfteyi merak ediyom ben Fatih :mrgreen:

Fatih 290 gayış attı ya o gelmecek :pr: herhalde sanırsam galiba elma candır evet ama elmadan daha ziyade ıslama küfteyi merak ediyom ben Fatih :mrgreen:

abi fat280 :) dikkat yazalım :p abi benimkisi belli değil yarın akşam otobüsle aydına gidiyorum cg125 i alacağım inş. bakalım duruma göre adem ab,inin yanına gideceğim yada sizin oraya bakacam ortama musait durumlarına göre karar değişiyor

abi fat280 :) dikkat yazalım :p abi benimkisi belli değil yarın akşam otobüsle aydına gidiyorum cg125 i alacağım inş. bakalım duruma göre adem ab,inin yanına gideceğim yada sizin oraya bakacam ortama musait durumlarına göre karar değişiyor
Lem F54 deyo sesini çıkarmıyon da ben deyince basıon fırçayı bakıom :p cg çok sürpriz fiyat değilse alma bakam buradan daha uyguna daha temiz duruşlu var onu ayarlıcak gibiyim ben sana :cat:

aga sen gel onuda yeriz hiç tasalan ma:cherry:
Tamam Fatih gelelimde inş. yiyelim içelim hoş olalım gönül muhabbet ister elma küfte bahane :rendeer:

Lem F54 deyo sesini çıkarmıyon da ben deyince basıon fırçayı bakıom :p cg çok sürpriz fiyat değilse alma bakam buradan daha uyguna daha temiz duruşlu var onu ayarlıcak gibiyim ben sana :cat:

nasıl abi ne var sizin orada cg 125 mi özelden konuşalım yada faceden bu meseleyi :)

içelim derken abi:santa:

içelim derken kola fanta demek istemiştir her hal alem olursa ben hayatda gelmem deyem :)

içelim derken abi:santa:
Yav lafın gelişi işte yiyelim içelim hoş olalım :cherry:

nasıl abi ne var sizin orada cg 125 mi özelden konuşalım yada faceden bu meseleyi :)
Face i açıyorum hemen

içelim derken kola fanta demek istemiştir her hal alem olursa ben hayatda gelmem deyem :)
Çok hain planlarımız var sana dair :pl: zorla içircez sanada :pl:

hahaha ya aha böle gülüp durcan sabaha kadar orlarda yeterki iki üç bardak fanta iç sen :pl:

Korkma len bi şey yapmıcaz sen kapalı şişe içersin hacım :cherry: alırsın marketten fantayı kapağını sen açarsın ilk :mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
nörüyon irfan..:9

nööreyim pamığım yardırmaktayım sen gelcen demi ? kamp a yok hani ona göre sana genişce yer ayırsınlar :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------

tmm abi ona göre buluşuruz o arkadaşla..

BEYLER KAMPA GELECEK ARKADAŞLAR YEMEK HAKKINDA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR ?
herkez düşüncesi ni bildirsin ortak birşeyler yapalım yani biri başka biri başka birşeyler alır gelirse ortalık karışır..

heee hee heee ben en geç geleceğim için sizin getirdiklerinize çöreklenecem :p eeee gecenin 2 sinde beni küfte almaya gönderecek haliniz yokya :cherry: :p ama beni bekleyene kadar yemek yemeyiz derseniz ekmek almayın :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:09 ----------

Bence Kimse bir şey getirmesin. Orda toplanır konuşuruz orhangazide köfteci yusuftan pişmemiş köfte sucuk vb. alınır isteğe göre orada mangal şeklinde yaparız düşüncem. Ayrıca Kimler C.tes kimler Cuma geliyor cuma günü gelecek kimse varmı. ?

arkadaşlar yemek olayını kafanıza fazla takmayın nasılsa tutacağımız sazanları yiyemeyeceksiniz :cherry: :p ha ufak tefek aparatif ok lakin tava çaydanlık, araç gereç vs. yanımızda bulunması daha güzel olur , zaten gittiğimiz yerler dağ başı yada mahrumiyet bölgesi değil :)

mehmet doğru söyler olmadı hep birlikte fikir birliği yaparız orhangaziden köfteci yusuftan alırız nevaleyi mangal vs. yaparız , gerçii ben kızderbentten geçerken küfte alırımda sizi, bilmem :)

gölün zillerine belli olmaz bakarsın hiç şıngırdamaz ziller , neme lazım yanımda ekmek olsun birde küfte , bir çakmak, bir bıçak , birazcık tuz bunlar yeter bana :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------

Yav lafın gelişi işte yiyelim içelim hoş olalım :cherry:

Çok hain planlarımız var sana dair :pl: zorla içircez sanada :pl:

ürkütmeyin şu adamı kaç sefer söyledim forumda renk vermeyin diye :cherry: sandal mevzuunuda karıştırmayın hele fat280 yi, sandaldan göl sularına atma planımızdan sakın bahsetmeyin olmuyo böyle çık çık çık :cherry:

ürkütmeyin şu adamı kaç sefer söyledim forumda renk vermeyin diye :cherry: sandal mevzuunuda karıştırmayın hele fat280 yi, sandaldan göl sularına atma planımızdan sakın bahsetmeyin olmuyo böyle çık çık çık :cherry:

sandaldan beni göle atma planı hmm iyimiş bunu öğrendiğim iyi oldu :)

[/COLOR]

anladım ahmetçim yanlış anlama tesis yok ama istersen sana 3 tane ev ayarlarım oraları benim karasularımdır gerekeni, akrabalarımdan bulurum yine bulurum :) ama tabi ihtiyaç olunan bir durum oluşursa orhangazi var köyleri var iznik yolu üzerinde altarnatifimiz çok rahat ol kafana takma :)[/QUOTE]

Ben daha önce organizasyonla bi kampa gitmiştim. şimdi böyle eşyayı al git vs hem bi ilk olacak benim için ayrıca gitmediğim bi yer.
Gelirsem iki kişi geleceğim bakalım bugün belli olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------

Yemek işi için bence herkez belirli bi miktar bütçe koysun ortaya birleşelim yiyecek köfte tavuk vs alalım, balık tutmayla benim hiç alakam yok hiç yapmadığım birşey anlamam, yemek için böyle birşey daha uygun olmaz mı arkadaşlar ?
Ayrıca ben izmit merkezdeyim ne zaman kaçta nerden toplanıp hareket edilecek?
Cuma giden var cumartesi var kafam karıştı :D

F54

ahmet eğer geleceksen cumartesi 12 30 gibi bursa yoluna dönen kavşakta buluşuruz köprü altında yani ordan beraber geçeriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar