kıymetini bil sende adaşım sana rütbe verdik işte daha ne istiyorsunfatih abi benim nick i 10 puan artırmırsın![]()
aga olmadı mz yi ateşe veririzÖyle bi şey yaparsa çaldığı düğünü basarız şart olsun gece :queen: nasılsa düğüne kayış atamam diyordu![]()
Merhaba...
Gezinize bende katılmak isterim. Sanırım Yalovadan Mezit Katılıcak. Güzergah olarak Yalova üzerinden geçmeyi planlıyorsanız Dörtyoldan size eşlik edebilirim. piyanist_irf Size özelden telefon numaramı yazıyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

irfan abi yol olarak biz kız derbentten mi gelelim yoksa başka bi yol dan mı gelelim ne dersin abi
nörüyon irfan..:9kızderbent yolunu kullan şekerim milleti o güzergahtan mahrum etmereis sensin yalovadan katılacak bir arkadaş daha var (pata) onunlada iletişime geçersen iyi olur en azından karamürselde buluşur oradan geçersiniz , biliyorsun ben gece yarısı geleceğim o yüzden coğrafyayı az çok biliyorsun eeee kamp işininde kompedanısın
olmammı ?
tmm abi ona göre buluşuruz o arkadaşla..kızderbent yolunu kullan şekerim milleti o güzergahtan mahrum etmereis sensin yalovadan katılacak bir arkadaş daha var (pata) onunlada iletişime geçersen iyi olur en azından karamürselde buluşur oradan geçersiniz , biliyorsun ben gece yarısı geleceğim o yüzden coğrafyayı az çok biliyorsun eeee kamp işininde kompedanısın
olmammı ?
Aklın fikrin yemekte yahu? :santa: irfan abimi çevirme yapın. Veyahut kavurma. Pek et yok ama idare ediverin işte. :queen:tmm abi ona göre buluşuruz o arkadaşla..
BEYLER KAMPA GELECEK ARKADAŞLAR YEMEK HAKKINDA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR ?
herkez düşüncesi ni bildirsin ortak birşeyler yapalım yani biri başka biri başka birşeyler alır gelirse ortalık karışır..
ondan olsa olsa piyanist bayıldı olur başka da birşey olmazAklın fikrin yemekte yahu? :santa: irfan abimi çevirme yapın. Veyahut kavurma. Pek et yok ama idare ediverin işte. :queen:
ondan olsa olsa piyanist bayıldı olur başka da birşey olmazl:
Tuhhhh bu hiç iyi olmadı şimdis.a. arkadaşlar size üzülerek söylüyorum ki benim gelme işi biraz sakata bindi aydına gitme durumum var şimdiden diyeyim
fatih abi senin istediklerini alır kargoya veririm gelemeyecek gibiyim sen bana özelden mesajla adresini ver kargoya vereyim malzemelerini
Ben size uyarım arkadaşlar ne yiyelim derseniz yeriz farketmez :cat:tmm abi ona göre buluşuruz o arkadaşla..
BEYLER KAMPA GELECEK ARKADAŞLAR YEMEK HAKKINDA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR ?
herkez düşüncesi ni bildirsin ortak birşeyler yapalım yani biri başka biri başka birşeyler alır gelirse ortalık karışır..
aga şimdi herkez kendi yiyeceğini getirsen desek biz seninle birlikte gideceğimiz için biz alırızTuhhhh bu hiç iyi olmadı şimdiale: ne işin var Aydında be yavs
r:
Ben size uyarım arkadaşlar ne yiyelim derseniz yeriz farketmez :cat: