24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)

F54

fatih abi benim nick i 10 puan artırmırsın :p
kıymetini bil sende adaşım sana rütbe verdik işte daha ne istiyorsun:p

len bizim zurnacı irfan yok ortalıkta acaba kayış mı atacak :p

eğer öyle birşey yaparsa onu cbf si ile birbirine bağlarım körfezin serin sularına atarım:pl:

Öyle bi şey yaparsa çaldığı düğünü basarız şart olsun gece :queen: nasılsa düğüne kayış atamam diyordu :p

irfan abimi aradım bu aksam cevap vermedi. Acaba düdük mü öttürüyodu? :queen:

F54

adem düdük mü öttürüyor yoksa zurna mı çalıyor onu kendisine sormak lazım:pl:
şimdi arkasından atıp tutmak bize yakışı kalmaz :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Merhaba...
Gezinize bende katılmak isterim. Sanırım Yalovadan Mezit Katılıcak. Güzergah olarak Yalova üzerinden geçmeyi planlıyorsanız Dörtyoldan size eşlik edebilirim. piyanist_irf Size özelden telefon numaramı yazıyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

evet telefonunu kaydettim üstadım :) lakin ben cumartesi aranıza geç katılacağım burada f54 fatih, ve egelim 43 ile bağlantı kurman daha yerinde olur işlerimden dolayı gece yarısı ancak aranızda olabileceğim beni beklersen gece geç olur :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------

beyler ne ayaksınız siz anlayalım yani :cherry: egelim 43 ,f 54, adem 80 , üçgeniyle beni kumpasa almışsınız ? :cherry:

ademcim bende sen beni aradığın saatlerde uyuyordum yiğenim valla çağrını gördüm ama saat 04:00 sularıydı mahsuzcuktan aramadım sabah şimdi arayayım dedim emme çevrimdışısın kesin uyuyorsundur diye aramıyorum :)

yauuu 2 gündür uğraşıyorum bırakın nete girmeyi kafamı kaşıyacak zamanım olmuyor şu elektirikli bisikletlerle başıma işmi aldım ne ? :)

birinin beyni yanar, birinin elciği bozulur, biri akımı keser çalışmaz, biri ön düzen dağıtır dertleri bitmiyor arkadaş :) eve 4 tane getirdim 3 nü yaptım götürdüm yine 3 taner daha getirdim ,millet nasıl kullanıyor ben anlamadım :)

patır patır dökülüyor makinalar :)

F54

irfan abi yol olarak biz kız derbentten mi gelelim yoksa başka bi yol dan mı gelelim ne dersin abi

s.a. arkadaşlar size üzülerek söylüyorum ki benim gelme işi biraz sakata bindi aydına gitme durumum var şimdiden diyeyim :(

fatih abi senin istediklerini alır kargoya veririm gelemeyecek gibiyim sen bana özelden mesajla adresini ver kargoya vereyim malzemelerini

F54

olmadı şimdi adaşım yav neden böyle kayış attın ki :silent:

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abi yol olarak biz kız derbentten mi gelelim yoksa başka bi yol dan mı gelelim ne dersin abi

kızderbent yolunu kullan şekerim milleti o güzergahtan mahrum etme :) reis sensin yalovadan katılacak bir arkadaş daha var (pata) onunlada iletişime geçersen iyi olur en azından karamürselde buluşur oradan geçersiniz , biliyorsun ben gece yarısı geleceğim o yüzden coğrafyayı az çok biliyorsun eeee kamp işininde kompedanısın :) olmammı ?

kızderbent yolunu kullan şekerim milleti o güzergahtan mahrum etme :) reis sensin yalovadan katılacak bir arkadaş daha var (pata) onunlada iletişime geçersen iyi olur en azından karamürselde buluşur oradan geçersiniz , biliyorsun ben gece yarısı geleceğim o yüzden coğrafyayı az çok biliyorsun eeee kamp işininde kompedanısın :) olmammı ?
nörüyon irfan..:9

F54

tmm abi ona göre buluşuruz o arkadaşla..

BEYLER KAMPA GELECEK ARKADAŞLAR YEMEK HAKKINDA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR ?
herkez düşüncesi ni bildirsin ortak birşeyler yapalım yani biri başka biri başka birşeyler alır gelirse ortalık karışır..

herkez düşüncesi ni bildirsin ortak birşeyler yapalım yani biri başka biri başka birşeyler alır gelirse ortalık karışır..
Aklın fikrin yemekte yahu? :santa: irfan abimi çevirme yapın. Veyahut kavurma. Pek et yok ama idare ediverin işte. :queen:

s.a. arkadaşlar size üzülerek söylüyorum ki benim gelme işi biraz sakata bindi aydına gitme durumum var şimdiden diyeyim :(

fatih abi senin istediklerini alır kargoya veririm gelemeyecek gibiyim sen bana özelden mesajla adresini ver kargoya vereyim malzemelerini
Tuhhhh bu hiç iyi olmadı şimdi :pale: ne işin var Aydında be yavs :pr:

Ben size uyarım arkadaşlar ne yiyelim derseniz yeriz farketmez :cat:

F54

Tuhhhh bu hiç iyi olmadı şimdi :pale: ne işin var Aydında be yavs :pr:

Ben size uyarım arkadaşlar ne yiyelim derseniz yeriz farketmez :cat:
aga şimdi herkez kendi yiyeceğini getirsen desek biz seninle birlikte gideceğimiz için biz alırız
gelen arkadaşlar da ne isterse alsınlar desek yanlış anlaşılma olmasın diye dedim sonuçta gideceğimiz yer dağ başı bakkal çakkal yakında olmayabilir o sebeten dolayı hazırlıklı gitmek faydalı olacaktır:cat:

Yok bence kimse bir şey getirmesin yanında herkes gelsin çadırlar bi kurulsun sonra toplanılır konuşulur ona göre bi kişi gider alır gelir en yakın bi yerden bence :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar