:queen: bayaaa cevap birikmiş beeeeeeeeeee :queen:
Bende tam diyecektim kimse benim kankimi yakından çekmemiş mi diye :mrgreen:
Bir de ne göreyim ! Hem de aşkımla berabersin,kızım bitanesin yaa

:rendeer: :wiinkk:
sen de bi tanesin kanka :cat:
Güzel gezi olmuş tebrikler Adana MT :cat:
Her gezide bir kale buluyorsunuz :cherry:
adanamızın gizli kalmış tarihi güzellikleri bunlar, daha nicelerini sergileyecez Allah bizi ve motosikletlerimizi yolda bırakmadığı sürece
Ben kankama güveniyorum bi kere o bana nispet yapmaz Hasan cığım

:rendeer: :wiinkk:
işte kankam benim yaaa :rendeer:
Çok güzel gezi olmuş arkadaşlar. Özellikle yemek yediğiniz yere bayıldım.
Ben de çok gelmek istiyordum ama Cumartesi günü biraz mide bulantısı ardından istifra derken iyice üşüttüm. O halde Pazar sabah 07:00 ye kurdum saati ama kalkmak ne mümkün, kolumu kaldıracak halim yoktu. Motoruma da binemedim doya doya :salut:
Diğer gezilerde görüşmek dileğiyle.
geçmiş olsun murat, bi dahakine görüşürüz inşallah
dishy cevabım aşağıda:
ne avartarmış beee....
hem denetleme olayını sen kanka na sor...
tubişciim cevap vereyim = çok müstehcen fotolarım vardı da, onları sildirdim
Dur uyanır birazdan beraber cevap veririz

:mrgreen: :queen:
walla 15:00'da uyandım amaaaaa :mrgreen:
Burcu'yu temiz hava mı çarptı :mrgreen: Yok hala :cyclopsan
banka işleri, kurs, arkadaşlarla takılmak derken şimdi yazma fırsatım oldu :mrgreen:
müthiş geziye katılan herkese teşekkürler ama bu geziye çektikleri fotoğraflarla ve güzel anlatımlarıyla bütün mt cilerin katılmasını sağlayan hasan ve erhan'a ayrıca teşekkürler,tabi fuatı da unutmamak gerekir.Her seferinde adana da böyle yerlerde mi varmış diyorum.Hasan her seferinde çok güzel mekanlar buluyorsun adanayı herkese sevdiriyorsun.Bu arada muratcım geçmiş olsun
kaledeyken hasan abi analog ile çekerken digitalini alıp fotoları kim çekiodu :bounce: fuata fotoğrafçılığı be öğrettim beee :cherry:
çok keyifli bir gezi olmuş fotoğraflardan gözüken
herkesin yüzünde bir tebessüm.
kale fotoğraflarıda çook hoş ama kaynargöze bayıldımm.
bunrecu yolumu düşürebilirsem o tarafa bende orada bi balık isterim
ona göre
özlemciğim, sen bu tarafa gel, sana balina bile yediririz :queen:
Beni de hep sorunlu geziler bulur zaten. Böyle güzel gezileri hep kaçırırım. Ben katılınca ya grupta bi anlaşmazlık olur ya da kaza olur. Acep sorun bendemidir :silent:
yılbaşı eğlencesine geleceksin ya, klüp başımıza yıkılmasın
Kendime yeni bir grup buldum, artık sizinle gezmeyecem desene, ne diye lafı dolandırıyorsun.
sana bişi hatırlatim : ''bu hafta endurocularla plan yaptım, onlarla gideceğim'' :queen: