24.12.2006 [Adana MT] Toprakkale ve Kaynargöz Gezisi

ya benim gözümün aradıkları vardı:(alfabetik sıra ile)
1.berker
2.cemil
3.murat
4.özgür
5.sertaç
6.volkan
7.yunus emre

gerçi sertaç ve murat neden gelemediler biliyoruz. ya geri kalanı??? bi hesap verin bakalım...

Pazar sabahı niyetim erken kalkıp, her ne kadar geziye katılamasam da sizleri görmekti.Yalnız öyle büyük aksilikler yaşadım ki!İlk önce motoru bir türlü çalıştıramadım. Sabah 08:00'den 09:00'a kadar motoru çalıştırmaya uğraştım.En sonunda bir abimiz geldi, motoru çekti de , motor çalıştı.Sonra daha evin önünden ayrılmadan lastiğin patladığını farkettim.Hemen büyük bir keyifle çantamdan spreyi çıkardım, bu sefer de sprey arızalı çıktı.Haydii!!!O saatte lastikçi aradık.Sonunda bulduk.Bu sefer iç lastik aramaya gittim.Sonunda onu da bulduk.En sonunda 10:30'u biraz geçe zar zor yola çıkabildik.
Yazının başında da dediğim gibi.HAsan abi ile de konuşmuştum, sabah mutlaka yanınıza uğrayacaktım ama Allah izin vermedi.

arkadaşlar yurtdışından annem ve kardeşim geldi, onlarla vakit geçiriorum. Pazar günü kardeşimle karataşta off-road yaptım. Dalgaların içinden geçmek, sert kumda deliler gibi gazlamak çok süperdi. En yakın zamanda aranıza dönücem, yolunuz açık olsun

Pazar sabahı niyetim erken kalkıp, her ne kadar geziye katılamasam da sizleri görmekti.Yalnız öyle büyük aksilikler yaşadım ki!İlk önce motoru bir türlü çalıştıramadım. Sabah 08:00'den 09:00'a kadar motoru çalıştırmaya uğraştım.En sonunda bir abimiz geldi, motoru çekti de , motor çalıştı.Sonra daha evin önünden ayrılmadan lastiğin patladığını farkettim.Hemen büyük bir keyifle çantamdan spreyi çıkardım, bu sefer de sprey arızalı çıktı.Haydii!!!O saatte lastikçi aradık.Sonunda bulduk.Bu sefer iç lastik aramaya gittim.Sonunda onu da bulduk.En sonunda 10:30'u biraz geçe zar zor yola çıkabildik.
Yazının başında da dediğim gibi.HAsan abi ile de konuşmuştum, sabah mutlaka yanınıza uğrayacaktım ama Allah izin vermedi.

volkan yaa neye elini atsan kurumuş olarak bulmuşsun. umarım bir daha olmaz.

arkadaşlar yurtdışından annem ve kardeşim geldi, onlarla vakit geçiriorum. Pazar günü kardeşimle karataşta off-road yaptım. Dalgaların içinden geçmek, sert kumda deliler gibi gazlamak çok süperdi. En yakın zamanda aranıza dönücem, yolunuz açık olsun

Kendime yeni bir grup buldum, artık sizinle gezmeyecem desene, ne diye lafı dolandırıyorsun.:p

:queen: bayaaa cevap birikmiş beeeeeeeeeee :queen:

Bende tam diyecektim kimse benim kankimi yakından çekmemiş mi diye :mrgreen:
Bir de ne göreyim ! Hem de aşkımla berabersin,kızım bitanesin yaa :) :rendeer: :wiinkk:

sen de bi tanesin kanka :cat:

Güzel gezi olmuş tebrikler Adana MT :cat:
Her gezide bir kale buluyorsunuz :cherry:

adanamızın gizli kalmış tarihi güzellikleri bunlar, daha nicelerini sergileyecez Allah bizi ve motosikletlerimizi yolda bırakmadığı sürece :)

Ben kankama güveniyorum bi kere o bana nispet yapmaz Hasan cığım :p :rendeer: :wiinkk:

işte kankam benim yaaa :rendeer:

Çok güzel gezi olmuş arkadaşlar. Özellikle yemek yediğiniz yere bayıldım.
Ben de çok gelmek istiyordum ama Cumartesi günü biraz mide bulantısı ardından istifra derken iyice üşüttüm. O halde Pazar sabah 07:00 ye kurdum saati ama kalkmak ne mümkün, kolumu kaldıracak halim yoktu. Motoruma da binemedim doya doya :salut:
Diğer gezilerde görüşmek dileğiyle.

geçmiş olsun murat, bi dahakine görüşürüz inşallah :)

dishy cevabım aşağıda:
ne avartarmış beee....
hem denetleme olayını sen kanka na sor...

tubişciim cevap vereyim = çok müstehcen fotolarım vardı da, onları sildirdim :p

Dur uyanır birazdan beraber cevap veririz :p :mrgreen: :queen:

walla 15:00'da uyandım amaaaaa :mrgreen:

Burcu'yu temiz hava mı çarptı :mrgreen: Yok hala :cyclopsan

banka işleri, kurs, arkadaşlarla takılmak derken şimdi yazma fırsatım oldu :mrgreen:

müthiş geziye katılan herkese teşekkürler ama bu geziye çektikleri fotoğraflarla ve güzel anlatımlarıyla bütün mt cilerin katılmasını sağlayan hasan ve erhan'a ayrıca teşekkürler,tabi fuatı da unutmamak gerekir.Her seferinde adana da böyle yerlerde mi varmış diyorum.Hasan her seferinde çok güzel mekanlar buluyorsun adanayı herkese sevdiriyorsun.Bu arada muratcım geçmiş olsun

kaledeyken hasan abi analog ile çekerken digitalini alıp fotoları kim çekiodu :bounce: fuata fotoğrafçılığı be öğrettim beee :cherry:

çok keyifli bir gezi olmuş fotoğraflardan gözüken
herkesin yüzünde bir tebessüm.
kale fotoğraflarıda çook hoş ama kaynargöze bayıldımm.

bunrecu yolumu düşürebilirsem o tarafa bende orada bi balık isterim
ona göre:p

özlemciğim, sen bu tarafa gel, sana balina bile yediririz :queen:

Beni de hep sorunlu geziler bulur zaten. Böyle güzel gezileri hep kaçırırım. Ben katılınca ya grupta bi anlaşmazlık olur ya da kaza olur. Acep sorun bendemidir :silent:

yılbaşı eğlencesine geleceksin ya, klüp başımıza yıkılmasın :p

Kendime yeni bir grup buldum, artık sizinle gezmeyecem desene, ne diye lafı dolandırıyorsun.:p

sana bişi hatırlatim : ''bu hafta endurocularla plan yaptım, onlarla gideceğim'' :queen:

GüseL bir gezi oLmus arkadasLar Elinize sagLık.Yanılmıyorsam Adana da 40 a yakın kaLe var ve çoguda istikamet olarak çok uzak ve gidilemiyecek zor yollarda degil.Yeni kaleler feth etmeniz dilegi ile...

güzel olmuş arkadaşlar.nice gezilere diyelim...:cat: ''adamın biri'' taaa tarsuslardan gelip katılmış,biz daha yerimizde köskös oturuyoruz.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

@gurselim70 Evet Tarsus'tan kalktı geldi. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Motorculuk budur işte.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tabi sıcağın göbeğinde yaşıyorsunuz bol bol gezin bakalım.hasan bey

Valla buralarda soğudu Ümmet abi ancak kar ve yağmur olmadığı için çok rahat gezebiliyoruz. Soğukta işin tuzu biberi oluyor. Akdeniz'in tamamı motosikletçi için uygun yerleşim yeri :)

Valla buralarda soğudu Ümmet abi ancak kar ve yağmur olmadığı için çok rahat gezebiliyoruz. Soğukta işin tuzu biberi oluyor. Akdeniz'in tamamı motosikletçi için uygun yerleşim yeri :)

Sabah dondum yemin ederim yaaaa :salut: Yaz gelse bi an evvel :salut:

walla erhan abi gelemememin sebebi biliosun pek bi isteksizdim bu hafta...
üstüne üstlük bide gece biraz raharsızlanınca sabah 5 e dogru hastane yolu göründü bana:pale: o yüzden gelemedim..ama bundan sonra inş full time..resimlere yeni bakıorum bu arada gerçekten süper olmuş gezi :cat:

Arkadaşlar gezi süper olmuş bende Ananalı olmama rağmen sizlerle tanışıp gezilere katılmak bitürlü kısmet olmadı inşallah bundan sonra paylaşım için teşekürler

cemil kardeşimde 8 9 kardeş sanırım:silent: ve hepside motorcu galiba:silent:
pazar sabahı büyük bi motor grubunun liderliginde bizim ewim önünden geçtide:queen: :queen:

Son düzenleme:
ice300 yani Cemil aşiret arkadaşlar. Motorcu aşireti. O nedenle bazen sülaleyle gezmesi gerekiyor :mrgreen: Şaka bir yana kardeşleri geldi ailesiyle beraber. Saygı sunuyor selamlarımızı iletiyoruz.

@mkose Bekleriz gezilerimize.

Görüşmek üzere.

geçmiş olsun berker. benim bilmem yetmez biz bir gurubuz !
yahu bu kaçıncı hastamız. hayırdır yine, yeni başlayan bir salgınmı var???

geçmiş olsun berker. benim bilmem yetmez biz bir gurubuz !
yahu bu kaçıncı hastamız. hayırdır yine, yeni başlayan bir salgınmı var???

abi hastaım die herkezi de aramak olmaz dimi:)
abi soguk çarpmaya başladı sanırım..ne kadar ii giyinsek etkilio gazete filan mı koysam napsam babamı dinleyip:mrgreen: :mrgreen:

öyle deme !! gazete cidden mucize gibi. bir dene bak.

ama artık sıkı giyinmek şart. e ocak ayı oluyor işte. soğukta olacak yağmurda. motosikletin vibrasyonuna katkı yapacağımız günler başlamalı. yoksa ciddi ciddi küresel ısınma diyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar