24.12.2006 [Adana MT] Toprakkale ve Kaynargöz Gezisi

motosiklet ile aşk yaşamaya başladığımdan beri en sevmediğim şey yağmur olmuştur. dünden bu yanada 2. en sevmediğim şey rüzgar oldu. 3 gündür motosiklete binmememe rağmen.

yaww dünden beri 3 defa brandayı diğer apartmanların bahçelerinden topluyorum

sonuncuda sinirlendim ve brandanın üzerinden telefon kablosu ile 3 yerinden fırdolayıp bağladım.

adanada yamyamlarda var hatta timsah avlamak için adanaya yurt dışından turlar düzenlaniyooo :) hatta gecenlerde önüme bir fil cıktıı

hahaha, kanki süpersin yaaaaaaaaaa :queen: :mrgreen:

:mrgreen: kim o burcu mu :queen: (şaka dememe gerek yok)

yok da, sıra bende haberin olsun :cherry:

Benim tanıdığım Burcu bu lafın altında kalmaz.:mrgreen:

adamına göre altında kalmam volkancığım :rendeer:
sen anca bizi sat enduroculara :bounce:

Bu soğukta motorLa çıkıLırmı ki?

çıkılmaz tabii ki, varsa araba, yoksa dolmuş, zenginsen taxi :bounce:

@qency Asıl bu soğukta çıkılır. Adana'da en rahat sonbaha, kış ve ilkbahar ayında motor sürülür. Sıcaklar bastırdımı motorun keyfi kaçıyor. Her tarafın terliyor. Soğuk iyidir adamı zinde yapar :mrgreen:

abi, sen bugün motorla çıktıysan benim adım burcu değil ! :)

akşam da klübe arabayla geleceğine bahse girerim :cat:

@grar Dostum sana bir tavsiyem var.Motoru kabLo ile baglamak yerine çadırın alt kısmına kilit gecebilecek şekilde delik açtırıp Janttan fln geçir hem çadırı tutar hemde motorunu kitlemiş olursun (DostLar saolsun onLardan gördük ) @MakiNe aBi bende severim tabi motor üstündeyken suratımı rüzgarın yaLamasını ama bu rüsgar yaLayıp yutuyor :D

ya millet motosikletimin yürüyen aksamını oluşturan sincapım öldü. elinde fazla olan varmı bu akşam toplantıya gelicemde yürümeyeyim o kadar yolu..zaten acaip bi memleket.. teknoloji yok,ışık yok.. mum yakıolar sokağa oda rüzgarda sönüyo :p
(nyse yeteri kadar iğrençleştim:p)

saol egemen, bu arada hoşgeldin siteye, sonunda üye oldun walla :)

yine adana mt ye yakışır bir gezi olmuş arkadaşlar...sürekli takip ediyorum.birgünde hasan abiyle tanışmaya geleceğim zaten.hele bir askerlik bitsin.son demler grubumuzla geziyoruz.::asker::

@egemen Hoş geldin seni aramızda görmek çok güzel. Aybike'ye slm.

Misafir Adana lı olarak bende hoşgeldin diyim :p @ egemen hoşgeldin :)

Ah bende motorumla antalya da olsam motorun gitmesi masraflı biraz da :mrgreen: çok gezilecek yerler var. Bir ayağım antalya da ama motorum adanada :pale:

Merhaba

@cenkmenderes Evet iç anadolu marmara ve karedeniz'e göre burası daha sıcak. Sizin oralarda buzlanma gibi çok tehlikeli durumlarda var. Motoru kış uykusuna yatırmak şart.

Görüşmek üzere.

vay be güzel gezi olmus yaa o kadar kalabalık ve kar kıs yok buralar gibi cok harıka devam yazın biz kısın siz gezin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar