24.12.2006 [Adana MT] Toprakkale ve Kaynargöz Gezisi

anaaa resimlere baktımda anladım yahu sabah sabah mangalı kelebek iyi yakmış diyordum meğerse erkenciler yakmış yemiş içmiş de geziye bile gitmişler helal valla sizlere

burjujum sen bnm çıktıgım saatlerde forumun başında oluosun:mrgreen:
walla ben menderese sizden alıştım..normalde gitmemki...bi atmacayı bilirim okadar :p siz olmadanda hiç menderese gitmiom zatii....

çin seddindede kamufle olman zor değil yani erti az biraz benziyosun ya!

eyvalla abi ii morel veriyosun

@pazer Çok saldırgan gördüm seni. Görüşecez :mrgreen:

Yağmurda sürmek gerçekten çok keyifli. Ancak çok da dikkat gerektirir. Her motorcu mutlaka yağmurda sürüş deneyimine sahip olmalı. Çamur daha ağır bir etap ve motorların limitleri sürüşü korkunç etkilemekte. Cross çamurda daha rahat ilerleyen bir motosiklet tarzıdır.

bu konuda üstüme yokturr hi hi hi :queen: :queen: ders almak isteyen arkadaşlarr saatii 100 ytl gurup indirimi yapılırr:queen: :queen:eğer katılım fazla olursa saati 10 ytl de olur yaahuuu

Son düzenleme:
ohoo mesajlar coşmuş walla böle bi msn esintisi geldi efil efil. söylemek bana düşmez ama:p

üstüne vazife olmayan işlere karışma olm ozmn:p
bekle yücel(tüzemen)abi gelsin o söler :mrgreen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar yine güzel bir gezi olmuş,fotoğraflarda hoş,bu hafta neresi var merak ediyorum.Bu arada ehliyet yazılı sınavdan 90 aldım,ehliyete 1 adım kaldı,sonrasında bende kısmetse gezilere katılacağım(havalar iyi giderse tabiki)

kalın sağlıcakla....:cat:

Güzel bir gezi olmuş..Güzel yerler bunlar..

Resimleri zevkle izledim..

Adana yöresinde teknoloji girmemiş böyle yerler çoktur herhalde..

Sanılanın aksine bizim gibi meraklı kişiler çok. imkanlar el verdiğince ve araştırılırsa çok güzel yerler bulunuyor ve gidiliyor. bizde imkanlar ölçüsünde bu yerleri görmeyi, hem kültürel açıdan bilgilenme hemde gezi yaparak motorumuzun keyfini çıkarıyoruz. Adana ve çevresinde gezecek daha çok yer var.

Güzel bir gezi olmuş..Güzel yerler bunlar..

Resimleri zevkle izledim..

Adana yöresinde teknoloji girmemiş böyle yerler çoktur herhalde..

adanada teknoloji yok ki, at arabası ile geziyor millet, sadece bizim gibi birkaç kişide motosiklet var, onun haricinde motorlu taşıt bile yok, burası türkiyenin dışında bi medeniyet :pr:

Yok daha neler :) Bütün yollar son model araba çöplügü oldu Adana da.At arabası görmiyeli de çok uzun zaman oldu.
Tombul amcamın biri gitmiş ferrari almış gezio yollarda,at arabası ile gezio lafını duymasın alınır :mrgreen:

çaktırma cimcime türkiyede ruhsatlı en fazla motor adanada war :mrgreen:

Yok daha neler :) Bütün yollar son model araba çöplügü oldu Adana da.At arabası görmiyeli de çok uzun zaman oldu.
Tombul amcamın biri gitmiş ferrari almış gezio yollarda,at arabası ile gezio lafını duymasın alınır :mrgreen:

yahu zaten ben takıldım ona, tabii ki neler neler var, biliom :mrgreen:

ferrari de doruk :bounce:

çaktırma cimcime türkiyede ruhsatlı en fazla motor adanada war :mrgreen:

bilioooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmm:queen:

arkadaşlar, adana teknoloji görmemiş yaaa, ondan bahsediodum, şşşşşşşş :wiinkk:

ha şunu bileydinnn :pr:

arkadaşlar burayı msn'e çevirdiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen:

Adana yöresinde teknoloji girmemiş böyle yerler çoktur herhalde..[/QUOTE]

adanada yamyamlarda var hatta timsah avlamak için adanaya yurt dışından turlar düzenlaniyooo :) hatta gecenlerde önüme bir fil cıktıı

@qency Asıl bu soğukta çıkılır. Adana'da en rahat sonbaha, kış ve ilkbahar ayında motor sürülür. Sıcaklar bastırdımı motorun keyfi kaçıyor. Her tarafın terliyor. Soğuk iyidir adamı zinde yapar :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar