23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Ankara Mt Toplaşması

Fotoğraflar ve herşey için herkese en büyük gidondan daha büyük teşşekkürler...Mutlukalın:cat:

Yeni dostluk ve arkadaşlıklara sebep olan buluşmamız gayet güzel oldu.Darısı Cumartesi günü Balık ızgaraya...
Bunlarda benim çektiğim fotolar.
Buluşma noktamız olan X House cafe
grnt023ji2.jpg

Motosikletlerimiz
grnt026rs4.jpg

Karaoğlanım
grnt027rs6.jpg

Pronun yeni makinesi üzerindeki kim bilmiyorum? Nick name'ni yazarsan tanırım.
grnt029cj1.jpg

Cumartesi günü Balık mangal yapacağımız Keyf fasıl evi...
grnt033tr3.jpg

grnt034me6.jpg

benim motorun üzerindeki Scorp :)

Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
Prometheus, marcos2609, CBF150, bart1969, zihni05, tüzemen

ooo, "motorsitesi" elemanlarından subcomandante Marcos da burdaymış :cherry:

:cherry: gözünden de kaçmıyor pro
aynı zamanda turkchopper "elemanı olduğumu da unutmuşun" :queen:
anlaşılan çok keyifli bir toplantı olmuş umarım kalıcı dostluklar oluşur, fakat kusuruma bakmayın ama böyle güzel bir gecede alcohol eksikliği var gbi:queen:
ayrıca hemen hergün buraya mesaj yazarım ben (bkz:shadow hakkında)

imzashdw8ef6tr9.gif

Son düzenleme:
:cherry: gözünden de kaçmıyor pro
anlaşılan çok keyifli bir toplantı olmuş umarım kalıcı dostluklar oluşur,

Laf atmasak yazacağın yok da o yüzden :p

fakat kusuruma bakmayın ama böyle güzel bir gecede alcohol eksikliği var gbi:queen:

Ee, o da diğer sitelerden farkımız olsun de mi ama :wiinkk: Biz de diğer siteler gibi motorlu buluşmalarda alkol alırsak, kim düzeltecek "serseri motorcu" imajını :cherry: :bounce:

Pronun motor uzerindeki benim, ufacık kalmıs motor altımda =)
kapaoya tırmanıyoduk buda ufacık kaldı ya =)
Arayı bulamıyo pro...

Motorun tamircisi gibi cıkmısım lo...

küçük köpecik de jack russell dir arkadaşlar...

çok güzel bir buluşma idi iyi oldu...
bundan sonra artık 3 5 kişi toplanmayız heralde...

O değilde kafadeki kız gafayı yiyecekti, getirip çayları bene veriyor dağıtır mısın diye, dedim tepsiyi ver sen hadi işine bak, bi kere motor kıyafeti ile ayakkabı mağazasına girmiştim, gelen giden ayakkabı soruyor, şunun bu numarası varmı falan....

Cidden güzel bi gündü...

Hem ilk defa tek scooter benimki değildi.
Buda benim için ayrı bir mutluluktu.
:cherry:

Cidden güzel bi gündü...

Hem ilk defa tek scooter benimki değildi.
Buda benim için ayrı bir mutluluktu.
:cherry:

dışırda sukuturları görünce çocuk bi mutlu oldu, bi mutlu sayın avukat bey, avukatları da hiç sevmem ama seni sevdim ne hikmetse, niye erkenden kaçtın len..

dışırda sukuturları görünce çocuk bi mutlu oldu, bi mutlu sayın avukat bey, avukatları da hiç sevmem ama seni sevdim ne hikmetse, niye erkenden kaçtın len..

Sende şu avartar resmini değiştir be kardeşim:farao: ne o öyle mezdeke dansözleri gibi aç yüzünü alem görsün tipini:cherry:

EEE mutlu olmayıp ne yapayım?
İlk defa bi toplantıda başka bi scooter gördüm...
Yafu bu arada bana avukat deme beaaaa.. Bende hiç sevmem avukatları. Şimdiye kadar sadece işim düştüğünde muhatap olmuşumdur. E o zamanda haliyle hepsinden nefret ediyorsun..

Erken kaçma sebebim hem hava biraz serinlemişti, hem başım ağrıyordu, hem hava kararınca pek iyi süremiyorum. gibi gibi.... ama cidden sizlerle daha uzun sohbet edebilmeyi ben de çok isterdim. Kısmetse birdahaki buluşmaya...

Yafu bu arada bana avukat deme beaaaa.. Bende hiç sevmem avukatları. Şimdiye kadar sadece işim düştüğünde muhatap olmuşumdur. E o zamanda haliyle hepsinden nefret ediyorsun..

Erken kaçma sebebim hem hava biraz serinlemişti, hem başım ağrıyordu, hem hava kararınca pek iyi süremiyorum. gibi gibi.... ama cidden sizlerle daha uzun sohbet edebilmeyi ben de çok isterdim. Kısmetse birdahaki buluşmaya...

Seninle uzunyola falan çıkılmaz ozaman:farao: Gözlerine far ayarı yaptırsak düzelmezmi acep:cherry: Sen şimdi Ankara-İzmir buluşmasına da bir bahane bulursun gibime geliyor.O zaman sende gündüz çıkarsın yola :cherry:

kardeşim bir daha erken geleceğin zaman haberim olsun,terapiyi gene erkenden biz bize yaparız.

kardeşim bir daha erken geleceğin zaman haberim olsun,terapiyi gene erkenden biz bize yaparız.

Daktır terapi merapi ne iş şifreli konuşmayın niye siz size yapıyorsunuz biz bize olmuyormu?:cherry:
Bir daha da fazerin varken ybr 125 lik aletle gelme paketçiler gibi

Seninle uzunyola falan çıkılmaz ozaman:farao: Gözlerine far ayarı yaptırsak düzelmezmi acep:cherry: Sen şimdi Ankara-İzmir buluşmasına da bir bahane bulursun gibime geliyor.O zaman sende gündüz çıkarsın yola :cherry:

Yafu ne uzun yolu?... Ben miskin bir pastane motorcusuyum. Sırf miskinlikten scooter kullanıyom zaten....

OOOOOoo Ayıpsın doktor. Kaçmaz valla... Bundan sonra zaten sırf terapi buluşmaları yapalım seninle. Gayet iyi geliyor. :queen:

ilk mekan neresi bu arada?
Çin'li scooter yoktu di mi aranızda? iyi ki gelmemişim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar