Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
Prometheus, marcos2609, CBF150, bart1969, zihni05, tüzemen
:cherry: gözünden de kaçmıyor pro
anlaşılan çok keyifli bir toplantı olmuş umarım kalıcı dostluklar oluşur,
fakat kusuruma bakmayın ama böyle güzel bir gecede alcohol eksikliği var gbi:queen:
Cidden güzel bi gündü...
Hem ilk defa tek scooter benimki değildi.
Buda benim için ayrı bir mutluluktu.
:cherry:
dışırda sukuturları görünce çocuk bi mutlu oldu, bi mutlu sayın avukat bey, avukatları da hiç sevmem ama seni sevdim ne hikmetse, niye erkenden kaçtın len..
Sende şu avartar resmini değiştir be kardeşim:farao: ne o öyle mezdeke dansözleri gibi aç yüzünü alem görsün tipini:cherry:
Yuhh millet teröristmisin diye yolumuzu kesiyo sen mezdeke dansözü diyon,r:
dışırda sukuturları görünce çocuk bi mutlu oldu, bi mutlu sayın avukat bey, avukatları da hiç sevmem ama seni sevdim ne hikmetse, niye erkenden kaçtın len..
EEE mutlu olmayıp ne yapayım?
İlk defa bi toplantıda başka bi scooter gördüm...
Yafu bu arada bana avukat deme beaaaa.. Bende hiç sevmem avukatları. Şimdiye kadar sadece işim düştüğünde muhatap olmuşumdur. E o zamanda haliyle hepsinden nefret ediyorsun..
Erken kaçma sebebim hem hava biraz serinlemişti, hem başım ağrıyordu, hem hava kararınca pek iyi süremiyorum. gibi gibi.... ama cidden sizlerle daha uzun sohbet edebilmeyi ben de çok isterdim. Kısmetse birdahaki buluşmaya...
kardeşim bir daha erken geleceğin zaman haberim olsun,terapiyi gene erkenden biz bize yaparız.EEE mutlu olmayıp ne yapayım?
İlk defa bi toplantıda başka bi scooter gördüm...
Yafu bu arada bana avukat deme beaaaa.. Bende hiç sevmem avukatları. Şimdiye kadar sadece işim düştüğünde muhatap olmuşumdur. E o zamanda haliyle hepsinden nefret ediyorsun..
Erken kaçma sebebim hem hava biraz serinlemişti, hem başım ağrıyordu, hem hava kararınca pek iyi süremiyorum. gibi gibi.... ama cidden sizlerle daha uzun sohbet edebilmeyi ben de çok isterdim. Kısmetse birdahaki buluşmaya...
kardeşim bir daha erken geleceğin zaman haberim olsun,terapiyi gene erkenden biz bize yaparız.
Seninle uzunyola falan çıkılmaz ozaman:farao: Gözlerine far ayarı yaptırsak düzelmezmi acep:cherry: Sen şimdi Ankara-İzmir buluşmasına da bir bahane bulursun gibime geliyor.O zaman sende gündüz çıkarsın yola :cherry:
kardeşim bir daha erken geleceğin zaman haberim olsun,terapiyi gene erkenden biz bize yaparız.
ilk mekan neresi bu arada?
Çin'li scooter yoktu di mi aranızda? iyi ki gelmemişim![]()