23 Eylül Cuma İstanbul Anadolu Buluşması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Listeee lütfenn... :cat:

ya çok yakın bi akrabamın düğünü war inanılmaz çok istiyorum gelmeyi ne zaman biter bilmiyorum telden züjtüpaşayla haberleşip katılmaya çalışırım...
son buluşma denmiş hyr kesinlikle kabul etmiyorum :thumright: daha buluşucaz!!! ayrıca şu yağmur korkusu nedir ya ben zat 150 nin 12 lik tekeriyle sağğnakta bilem geziyorum gidin buluşmalara inşllh yetişirim... :pr: :pr:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Buluşma yeri ve zamanı : 19:30 Maltepe Sahil Motosikelt.net Aile Cay Bahcesi Sea Garden :)

Kadikoy tuzla yonunde sahil yolundan giderken maltepeye geldiginizde solonuzda alisveirs merkeslerini goreceksiniz ısklardan sola donup yol kenarındaki halı sahanın yanında see garden :bounce:

cenkmenderes, beşiktastan saat 19.00 da yola cıkacagiz motorla geliyoruz
zuhtupasa, bulusma yeri ve zamanı belli gelmek siteyen tum uyeler ve tum motorcualr davetlidir. Kim geliyor ki mgelmiyor diye liste yapmaya gerek. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sticker alcaz dimi.. :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sticker var ama alıp kaçmak yok :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
BENDE GELİRİM....

Forumdan Uzaklaştırıldı
alla sticker lar geliooo :cherry: :cat: yanlız trigger e söz verdim erhan walla 3 tane rica etcem.. :cherry:

Yağmur yağar diye gelmek istemeyenler yan çizmesin. Hava günlük güneşlik. Saat:17:00

Forumdan Uzaklaştırıldı
hava durumunu saatle verdik arkadaşlar..herkesi beklioz.. :cat:
sticker war sticker.. :cat:

yaw arkadaşlar işyerim maltepede ama bugün hava yağacak diye motorsuz geldim. şimdi karşıya gidip motoru alıp gelmeye kalksam çok geç kalıcam.

aslında çok iyi olurdu bu arada ilk buluşmama gelmiş olacaktım ama neyse başka zamana inşallah. Ama birgün mutlaka geleceğim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorsuz gel. karsıya gececek arkadaslara artcı olursun. maksat tanısmak :cat: bide sticker.. :p war.. gel bak üzülürsün.. :cherry:

Bu arada son hava durumunu tekrarlıyorum..

Acık parcalı bulutlu sıcaklık 21 derece civarı yagmur kesin yok.. :cherry:

gel bak karşıdan gelen de var diyomuşum sonra herzaman yaptığım gibi ben gelmiyomuşum :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar iste tam cikarkene is geldi. ne zaman biter bilmiyorum. olurda hemen bitirirsem arabayla isten direk gelip bir ugramaya calisirim. :pale: :salut: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************

yok arkadaşlar kesinlikle, "var bunda bir hayır" demekten başka bir çarem yok demekki insan çok arzuladığı zaman olmuyo.
Birinci anadolu yakası buluşmasındada arkadaşın motoru tamircideydi biz motoru küçükyalıdan anca saat 22 de aldık ve geldiğimiz anda sizler motorlara binmiş çıkıyordunuz.
Bu seferde ben perşembe günü motoru tamire verdim cumaya yetişecekti parça yüzünden pazartesiye kaldı. Olsun be genede giderim atlarım bizim arabaya dedim oda olmadı arabaylada akşam bizimkilerin proğramı varmış. Diyebileceğim hiç bişi yok valla çok üzgünüm :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

motoman senin yine bi nedenin var gelememekte. Ben BULUŞMAYI UNUTTUM :pr: :pr: :pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar