23 Eylül Cuma İstanbul Anadolu Buluşması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
danger0, senin yerine başka bir Fazer vardı
seni de gelmiş zannederlerdi bu mesajı atmsaydın :cherry: :cherry: :mrgreen: :mrgreen:

yalnız arkadaşlar nedendir bilmiyorum ama bu buluşmanın tadı damağımda kaldı. (belki de sizlere gelirken beni şopar zanneden cruiserlı kızları nasıl kaçırdığımı düşünmemden dolayıdır :) )

bi de gelenek haline gelmeye başlayan bu olayı cumartesileri yapsak daha iyi olur. katılım artar.

ha bi şey daha; ortamdan kalkarken hesabınızı ödemeyi unutmayın. yanımda arkadaşlarımla gelmesem ödemeden gidecem hesabı. herseferinde unutuyom arkadaşlar da sağolsun kalkarken hatırlatıyo.
kendimi misafirliğe gelmiş gibi hissediyorum galiba.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm millet flood diye mesajım silinmiş. işteydim tüm gece. dursam sabaha kadarda bitmezdi. yarın gene işte olucam. pazarda sınavdayım. oh gittiniz güldünüz eğlendiniz biz burda kafayı yiyoz. :pr: bunu saymam valla :pale: bi daha buluşalım :salut: :salut: :salut: Bide bazıları arayıp nispet yapıyo biz burda muhabbet ediyoz. 30 kişiyiz falan diye :salut: vallaha saymam bak. bi daha buluşcaz :pale:

Offfff daha nekadar sabretmem gerekecek :salut:
Gelicem Ama birgün Elbet butoplantılara bende... :::mtnet4

madem çok istiyosunuz yarın da buluşalım o zaman
yarın için de hava iyi diyorlar. fırsatları değerlendirmek lazım.
bi de haftaya salı güneşli olacak tahminin de bulunulmuş da buluşmlar akşama denk geldiği için güneş falan kalmıyo. yağmurdan korkanlar yağmursuz hergünü değerlendirirseniz iyi olur. son demler artık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
pazar gunu herkes nasılsa ehliyet sınavı için çıkıcak dışarı. sınavdan sonra bişiler olsa iyi olur aslında :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şu buluşmaları artık mevsim itibarıyle hafta sonlarına kaydırsanızda bende geleyim :rendeer:
hafta arası işler oluyor sizler ne güzel toplanıp sohbet ediyorsunuz :cat: biz çalışıyoz :salut: mesela dün akşam saat 11.00 kadar ofiste çalıştım :pr:

:bestmt: buluşma resimlerinide bi görelim

e_erdun, abi buluşmaya gelen belki 30 kişi vardı ama bir tek kişi fotoğraf makinesi getirmemişti.. Yani resim falan hiç beklemeyin :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
resimler fotolar yok yani :queen:
cep telefonlarında çeken olmadımı :silent:

Arkadaşlar toplantı esnasında bi arkadaş beni fz6 sına bindirdi aklım başımdan gitmiş, hesap ödemeyi unutmuşum. Tar-kan ve benim toplam 3 çay vardı. Kim ödediyse borcum olsun.

Bu arada uzun yol geziler için fz6 nın son nokta olduğunu anladım. Belki daha üstleri vardır ama şimdilik böyle düşünüyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar kusura bakmayın yaa, çay parasını vermeyi unutmuşuz faiziyle borcumuz olsun kim ödediyse :)

borcu hallettik son kalanlar olarak paylaştık aramızda olur böyle şeyler bidaki buluşmada peşin çalışırız kimse zor durumda kalmaz :cat:
Garip bi olayda oldu akşam dönüşte grup halinde giderken polis çevirdi ve gbt kontrolü yaptı toplantıdan geldiğimizi söylememize rağmen inatla kimlikleri toparladı sürat falan da yok ha yarışanlar varmış onları aryomuş ulan benim altımda as125t var bununlamı yarışcam ne komik adamlar ya :queen:

Costantine' Alıntı:
Tamam itiraf ediyorum yarıştık kendi çapımızda!! :pl:
:bestmt:

umuyorum sonraki buluşmalarımızla böyle şeylerle karşılaşmayız..polis geriyo malesef:(

herşeye rağmen kısa ve öz bir akşamdı..hepinizle tanıştığıma memnun oldum :)

holy_diver' Alıntı:
borcu hallettik son kalanlar olarak paylaştık aramızda olur böyle şeyler bidaki buluşmada peşin çalışırız kimse zor durumda kalmaz :cat:
Garip bi olayda oldu akşam dönüşte grup halinde giderken polis çevirdi ve gbt kontrolü yaptı toplantıdan geldiğimizi söylememize rağmen inatla kimlikleri toparladı sürat falan da yok ha yarışanlar varmış onları aryomuş ulan benim altımda as125t var bununlamı yarışcam ne komik adamlar ya :queen:

umuyorum sonraki buluşmalarımızla böyle şeylerle karşılaşmayız..polis geriyo malesef:(

herşeye rağmen kısa ve öz bir akşamdı..hepinizle tanıştığıma memnun oldum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal' Alıntı:
Arkadaşlar toplantı esnasında bi arkadaş beni fz6 sına bindirdi aklım başımdan gitmiş, hesap ödemeyi unutmuşum. Tar-kan ve benim toplam 3 çay vardı. Kim ödediyse borcum olsun.

Bu arada uzun yol geziler için fz6 nın son nokta olduğunu anladım. Belki daha üstleri vardır ama şimdilik böyle düşünüyorum...

abi hani son nokta vl 650 d strom du ne oldu yawww ... fikir değişrtirdik galibaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar