23 Eylül Cuma İstanbul Anadolu Buluşması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ooof of beni bu havalar mahvetti.yada bugünden sonra edecek.durum aşağıda.hafta sonu gezileri artık hayal olcak sanırım.ama cuma için farketmez yağsada buluruz bi otopark bi saçak altı...

meteor14qn.jpg

Sahilden Maltepe yonune ilerleyin, Maltepede hali sahayi solunuzda goreceksiniz (Migros, Burger King Mc Donald vs de var) - (Kadikoy tarafindan Tuzla tarafina gidenler icin) hali sahiyi gorunce hemen sola sinyal verin(sinyal cok onemli tabii) hemen orda isiklar var. O isiklardan duz sola(U donusu deil icerye dogru) donun. Icerideki yola gireceksiniz.. 100metre ilerleyin sol kosedeki Cafe. Girisi Sahanin hemen yanindan ..
Ters istikametten gelenler butun sollari sag yapsin.. :rendeer:

explorer,
hadi canım sen de kız her hafta istanbula gelmekten telef olacak
baron985,
Costantine, sen niye gitmiyosun hic biraz da sen git. hadi yuklenin constantine

Ahali kaçacam İzmirede işleri ayarlıyorum.Hemide bir hafta falan kaçıcam.Baroncuğum sende 120 falan yap takıl peşime kardiişim naniik :p

Not:Bir ara ucuza uçak bileti vardı bilgisi olan varmı(Sevenlere bir bilgi versin)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
explorer, Alıntı:

hadi canım sen de kız her hafta istanbula gelmekten telef olacak

baron985, Alıntı:

Costantine, sen niye gitmiyosun hic biraz da sen git. hadi yuklenin constantine

valla bende aranızda olup sizleri ve costantinimi :joker: görmek isterdim ama bildiğiniz üzere aramızdaki mesafe oldukça uzak belki birgün bir toplantınızda yanınızda olmak kısmet olur hiç belli olmaz dimi :)

tabi birde artık biraz da onun istanbul- izmir yapmasını bekliyorum :santa:

cuma akşamı orada olmaya çalışacağım...

...emre ne kadar şanslısın...kaderini kendin çiziyorsun...istanbulu terkedip izmire yerleşmek falan...bu kararlar cesaret ister...bende mutsuzum bu lanet şehirde...hep maddi nedenler...

alestevardiya kardeşim, yolu iyi güzel anlatmışsın da sen geliyor musun peki onu merak ettim. :bounce:

alestevardiya kardeşim, yolu iyi güzel anlatmışsın da sen toplantıya gidecek misin onu merak ettim.. Hava biraz sakat da o yüzden merak ediyorum.. :cherry:

arkadaşlar aralarda yer kaldıysa bende sıkışmak isterim :king:

skullhunter bostancıya 5 dk mesafede yim mumkun olursa beraber

gidelım dıcektım yer arama derdınden kurtulurum

ah arkadaşlar bende gelmek isterdim ama henüz motorumu alamadım, arabaylamı gelsem ne :bounce: , size iyi buluşmalar, motorumu alınca bende gelcem, görüşürüz... :king:

Costantine, uçak biletleri THY 96 ytl, ATLASJET 79 ytl. ancak atlasjete şimdiden ayırtmak lasım yoksa bu fiyata yer kalmıyor. taksit de yapıyorlar. yok benim param yetmiyor dersen artık aramızda para toplar göndeririz seni kardeşim napalım :) ya da bir SKF fonu kurarız :cherry:

explorer, vallahi 79 milyon olayına sevindim.Ayrıca SKF fonu nedir anlamadım ama iyi bir şeye benziyor :queen: .Sana özelden msj atmıştım bir ara bak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Costantine, abı 140 ı çok sağlan bir yokuşta gördüm. Hatta zor yavaşladım da viraja 100-110 gibi girmişimdir. motoru açıcaz diye telef olucaz valla. ama şimsi 110 u falan çok kolay görüyo.

Bu arada cuma gelemeyebilirim. İşler çok yoğun. Kaç akşamdır işteyim. eve bi uğradım gene birazdan çıkıcam. cuma her türlü gelmeye çalışıcam ama acil bişi çikarsa gelemem. bu hafta sonu için teakkuz emri aldık. Hazır beklicez :cherry: Sınav pazar günüymüş bizim. içerenköyde Hasan Leyli İlk öğretim okulu. 12:30 da orda ol dediler. heralde sınavı kaçıracak kadar önemli bişi olmaz. yağmurdan caydı falan demeyin sakin gelemezsem :king:

Arkadaşlar bi açıklığa kavuşturun lütfen 23 cuma mı gidiliyor 24 cmt mi?
Oraya gidip tek başıma oturmak istemiyorum..

Bundan da anlayacağınız gibi ilk defa buluşmalara gelicem hemde daha motorum bile yok.... :king:

Scotty, 23 eylul cuma günüdür bulusma.. cumartesi falan degil.. motorun olmaması bir sorun degil.. motor sever herkes kardesimizdir.. Ha bu arada beim geldigim sonucuna getirmeyelim olayı.. Yagıs olursa uzun yoldan gelecegim + isten dolayı yorgun olacagım icin gelememe ihtimalim coook yuksek.. bazıları gelseydi kesin gelirdimde neyse.. :bounce:

sürprizleri severim. :)
iyi eğlenceler arkadaşlar :king:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar