23 Ekim 2011 Pazar Gezisi Acayüp - SpartacuS - PaSa

Bi pazarımızıda Böle Değerlendirdik, Eyüp Abi(Acayüp) Şeref (PaSa) Guray (SpartacuS) olarak biraz stresli bi yolculuk oldu ama yinede değdi Rumeli Feneri Dönüşü yağmura yakalanma Riskine rağmen Hoş vakit gecirdik benim deyimimle Dağ Çileği Eyüp abinin demesiyle Kocayemiş yedik :) Kestane toplamayada gidicez gelmek isteyen arkadaşlar irtibata geçsin:queen:

Resimler Telefon makınasıyla çekildi, bende biraz düzenledim..

dsc00434cs.jpg

dsc00435m.jpg

dsc00436cz.jpg

dsc00437by.jpg

dsc00438sm.jpg

dsc00439fu.jpg

dsc00440dk.jpg

dsc00441e.jpg

dsc00442yc.jpg

dsc00443hi.jpg

dsc00446th.jpg

dsc00447ri.jpg

dsc00448he.jpg

dsc00449uc.jpg

dsc00450o.jpg

dsc00451p.jpg

dsc00452u.jpg

dsc00453kp.jpg

dsc00455u.jpg

dsc00456rb.jpg

grnt005gg.jpg

grnt006pg.jpg

grnt009cje.jpg

grnt010hm.jpg

Motosikleti
Honda sh125
insan imreniyo :) bende gezecem bende cekecem benim neden püskevitim yok :) foto makina olsaymış daha güzel resimler cıkacakmış ortaya bi dakine unutmayın :)

Seref ekle abisi asil resimleri olay daha net anlasilsin. Gelmek isteyende neyle karsilasicani bilsin :)

resimler süper.. sen gelmedin istanbul parka. neler kaçırdın bilemezsin :DDD padokta hayat bi başkaa :))

resimler süper.. sen gelmedin istanbul parka. neler kaçırdın bilemezsin :DDD padokta hayat bi başkaa :))

Şeref....iz :))) gelemedik Can'ım ya, Yengen geldi esir aldı bizi biliyorsun bu durumları, Sonradan Eyüp abiyle Şeref geldi onlarla bu geziyi yaptık :) Benim zorumla birazda tabi.

Sen geL buralard gezelim ama GTR'lada giremezsin ki kardeşim bu yollara hahah :) benım ki Supermoto gibi nere wurursan oraya gidiyo :)

Bu tarafa beklıyorum güzel bi havada ona(görkem) buna(ali) uyma sen atla geL =)

Motosikleti
Cbr 650F
yeni lastikleri de denedim diyorsun yani :)

güzel gezi olmuş :)

Resimler için tşkrlr...Kestane toplamaya giderken dikkat ben bir kere gittim tüfekle kovalandım ama suç bizde adamın bahcesiymiş yani Az daha kestaneyi cizdiriyoduk:):) Tekeriniz düz bassın...

lastiklerinize sağlık...

:) saolun teşekkürler..

Resimler için tşkrlr...Kestane toplamaya giderken dikkat ben bir kere gittim tüfekle kovalandım ama suç bizde adamın bahcesiymiş yani Az daha kestaneyi cizdiriyoduk:):) Tekeriniz düz bassın...

Yok burası devlet hazinesi sahibi yok kafamız o konuda biraz rahat tek korku Domuz olması :)

yeni lastikleri de denedim diyorsun yani :)

güzel gezi olmuş :)

Aynen :) saol Sametim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler paylaşım için:cat:

Sizin yüzünüzden off-road makine alacam o olcek :) Yine gelemedim ama hayırlı olmuş, gene dalmışınız ne kadar toprak yol varsa :)

Kocaeli İl Temsilcisi
mevsimin pazarını iyi değerlendirmişsiniz tekerinize sağlık kestane toplayabildinizmi bari boş boş gezilmez oralarda ben 1 çuval isterim ona göre :cherry:

bizde pazar boş durmadık emmmeeee bekliyoruz arkadaşları konuyu açacaklarda resim paylaşacaz diye :) sepeddy özer abi sesim geliyomuuuuu :cherry::rendeer:

---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:10 ----------

Sizin yüzünüzden off-road makine alacam o olcek :) Yine gelemedim ama hayırlı olmuş, gene dalmışınız ne kadar toprak yol varsa :)

üstadım valla giren giriyor çapırla .... ben bile ağzım açık kaldı acıdım çapıra speddy bu işi biliyor motüründe sonuna kadar hakkını veriyor vesselam , yan yatırmadan tutunda köy yoluna toza çamura kadar :) ama motür yine çil çil duruyor işte orasına hastayım :)

Kocayemiş onlar dağ çileği ne yahu :)
ne sosyete adamsın Güray :p

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:24 ----------

bak şunaaa padoğada girmiş :)

Kocayemiş onlar dağ çileği ne yahu :)
ne sosyete adamsın Güray :p

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:24 ----------

bak şunaaa padoğada girmiş :)

Ali yine yapıcan ya ötlüğünü :) sosyete yaptın beni :) oğlum herkez bişi dıyor işte onu ima ettim kesin bi adı yok :D

üstadım valla giren giriyor çapırla .... ben bile ağzım açık kaldı acıdım çapıra speddy bu işi biliyor motüründe sonuna kadar hakkını veriyor vesselam , yan yatırmadan tutunda köy yoluna toza çamura kadar :) ama motür yine çil çil duruyor işte orasına hastayım :)

Ustam Speedy ağayla ben bir miyim? Benim onun tecrübesine ulaşmak için daha 40 tane 24 saat tam vardiya çalışan fırına ihtiyacım var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar