22.02.2008 gece 23:45 de

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben motorculuktan istifa edeceğim sayende, izmirde çay, kuşadasında köfte, manisada kebap, istanbulda sahlep, içiyorsun aynı gün içinde bizde motorcuyuz diye ortada dolaşıyoruz :queen: :rendeer::rendeer::cat::cat:

yapmaya cengiz motorculuk gezmeyle olmuyo,motoru olan kiminle tanıştıysam motorunu ve onunla gezmeyi çok istiyor,ama imkan ve zamanlar müsait olmuyor,bende imkan ve zaman oluyor ondan geziyorum,sanırım benim aldığım motorlar çok şanslı çünkü gezmediği yer kalmıyor.altımdaki motorda bana geldiğine pişman oluyordur:p amma çattık ha adam hiçdurmuyor diye.

ümmet abi sen gazi osman paşadaki zeki ustayı biliyormusun hani moto tay vardı mustafa usta falan ordaki zeki usta ayrıldı ordan gazi osman paşa mass plazanın karşısına açtı yeni dükkan MOTO-R diye bi yer gecen senin konun açıldı seni tanıyormuş zeki usta ben dedim ümmet abi baya geziyo zeki ustada onun gitmediği yer kalmadı dedi :) harbiden kaldımı gitmediğin yer :)

evet zeki ustayı bende tanıyorum tekrar görürsen selam söle,türkiye sınırları içinde kalmadı kayku sırada yurtdışı varda zaman bulabilirsem şimdi motorumda uygun uzun gezilere.

ümmet abi herşey güzel görünüyor imrendim sana yine fakat bişey sorucam yolda kaptırdığın zaman cbf yatişebildimi :mrgreen:

yetişmezmi hatta geçti bile,yolları bilmediği için arkamdan geliyordu genelde başabaş gidiyorduk.

Ümmet abi güzel buluşma olmuş tekerine sağlık :)
Yalnız izmir buluşmasında ufuğu göremedim.. Yolda ektin mi coçuğu yoksa :mrgreen:
yok ekmedim pınar,izmire kadar birlikte geldik,onlar kendi sitedeki arkadaşları ile buluştu,sabah birlikte kahvaltı yaptık,sonra 17:00 ye kadar gezdik akşamki toplantıya katılmak istemedi, sonra ben kuşadasına geçtim.

Son düzenleme:
ümmet abi yine sahnede aksamı hacıseyıtde sabahı izmirde aynı gün kusadasında bir bakmısın baska yerde kuş misali ümmet abi her yere ısınlanı veriyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar