21 nisan ehliyet sınavı sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trafik 98
motor 98
ilkyardım 100

uçmuşum galiba ben yaw:queen:

arkadaşlar hepinizi tebrik ederim:rendeer: .önünüzde sadece basit bir direksiyon sınawı kaldı onuda halledip ehliyetinizi alırsınız en yakın zamanda:cat:

frog cumm ınsallah ınsallah vıteslı kullandım kullanalı scooter zor gelmeye basladı:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar hepinizi tebrik ederim:rendeer: .önünüzde sadece basit bir direksiyon sınawı kaldı onuda halledip ehliyetinizi alırsınız en yakın zamanda:cat:

tebrikler için teşekkürler dostummm

içinizde 100 alan yok galiba benim var A2 100 ayrıca direksiyon 20 Mayıs Pazar günü

keske valla ama gelısım sürücü kursu dıreksıyon sınav sonucları aksamında acıklanıcak sertıfıkalarda 1 haftaya gelır dıyo:mrgreen: :mrgreen: bunuda kutlayalım amaaa:mrgreen: frog bunuda kutluyoruzz hatta ehlıyetı aldıgımız :mrgreen: gunde bı kutlama yapalım

~~immigrant~~
niye 20 olmasını istiyosunki ehliyet için bu kadar beklemişsiniz bi 6 gün daha bekleyin nolcakki

keske valla ama gelısım sürücü kursu dıreksıyon sınav sonucları aksamında acıklanıcak sertıfıkalarda 1 haftaya gelır dıyo:mrgreen: :mrgreen: bunuda kutlayalım amaaa:mrgreen: frog bunuda kutluyoruzz hatta ehlıyetı aldıgımız :mrgreen: gunde bı kutlama yapalım

ben o zaman hazırlıklara başlayayım zaten seninle bi gezimiz olucaktı hatırlarsan onun bi boy küçüğünü yaparız bir yerlerde

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok hocam daha oncede yazdım psıkolojik olay.....
kendımı rahat hıssetmıyorum .......
yanı cezasında falan dıılım cekınıyorum bıraz yola cıkmaktan ama tutku bılıosun vazgeemıyorumda.......
hayırlısıyla olsunda 12 gunde beklerımmmmm
yatma vaktı gelısmelerı gece takıp ederım sıze ıyı bılgılendırme ve muhabbetler

:cat: ıyı uykular sanaa:mrgreen: tamamkucuk boy (1 gun surmeyen) bır gezı yaparız artık:cherry:

yok hocam daha oncede yazdım psıkolojik olay.....
kendımı rahat hıssetmıyorum .......
yanı cezasında falan dıılım cekınıyorum bıraz yola cıkmaktan ama tutku bılıosun vazgeemıyorumda.......
hayırlısıyla olsunda 12 gunde beklerımmmmm
yatma vaktı gelısmelerı gece takıp ederım sıze ıyı bılgılendırme ve muhabbetler

o zaman sen psikolojine dikkat et:cherry:

:cat: ıyı uykular sanaa:mrgreen: tamamkucuk boy (1 gun surmeyen) bır gezı yaparız artık:cherry:[/QUOT

olur biliyosun bana herşey uyar.nereye istiyorsan oraya gideriz:wiinkk:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar