2025 Motosiklet fiyat zamları

ahe

Bu forumun en büyük sorunu kaliteden anlamıyor Burak...

Birkaç tane Gusto'su yüksek arkadaşımız var tabii ama farkındaysan onlar da senin benimle muhatap bile olmuyorlar.

Hasmet gittiğinden beri KTM biraz öksüz kaldı forumda, onu cilalayan kankası da anında sattı adamı, hiç o eski tadı kalmadı KTM'nin. Küçük bir ihtimal tabii ama Türkiye'de eskisi kadar tercih edilmemesinin bir sebebi de bu olabilir diye düşünüyorum.

Ne dersin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış modeli almışsın. Şunlardan birini alacaksın. Safkan Avusturya'lı :)

hasmet abi ile ilgili konu açacaktım "nerde bu adam diye" :( 2-3 sene uzak kaldık adam forumu terk etmiş çok üzdü :(

Değişen kur dan dolayı, nisan ayı fiyat listesinde yukarı yönlü büyük bir değişim görebiliriz. Bugün pahalı diye almadığımız her bir şey yarın dan ucuz olacaktır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hasmet gittiğinden beri KTM biraz öksüz kaldı forumda, onu cilalayan kankası da anında sattı adamı, hiç o eski tadı kalmadı KTM'nin. Küçük bir ihtimal tabii ama Türkiye'de eskisi kadar tercih edilmemesinin bir sebebi de bu olabilir diye düşünüyorum.

Ne dersin?

Valla Punctum ben yeniyim o bahsettiğin arkadaşları hiç görmedim,tanımadım.
Söylediğin kadar etkili olabiliyorsa helal olsun valla.. ama ben pek ihtimal veremiyorum buna.

Neden atıldı, ben yokum hocam bayadır uzak kaldım konu ile ilgili merak ettim :) her şey değişmiş. Tavukçu biri daha vardı ona noldu acaba hahahah :D edit:

snappy x

hocam konumuz 2025 motosiklet fiyatları ve KTM nin durumu.Konu başlığını bağlamından koparmayalım derim :)

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Neden atıldı, ben yokum hocam bayadır uzak kaldım konu ile ilgili merak ettim :) her şey değişmiş. Tavukçu biri daha vardı ona noldu acaba hahahah :D edit:

snappy x

Forum ortalamasının üzerindeydi. Biz onu aşağı çekiyorduk biraz. Benim tahminim o yönde :)

Motosikleti
Valla Punctum ben yeniyim o bahsettiğin arkadaşları hiç görmedim,tanımadım.
Söylediğin kadar etkili olabiliyorsa helal olsun valla.. ama ben pek ihtimal veremiyorum buna.
Yeni olmak çok güzel yahu. Tertemiz başlıyorsun.

Yeniden doğmak gibi bir şey...

Ve biz büyüdük, kirlendi dünya :)

• Beğen
Tepkiler: ahe
Motosikleti
hocam konudan uzaklaşınca biraz kızdı arkadaşımız @Burak Kara , o yüzden ben izninizi istiyorum :)
Yok hocam Burak iyidir özünde. Ama biraz prensip sahibi. Muhafazakar bazı konularda.

Dur daha yeni geldin, eski üyelere hasretiz burada. hasmet hakkında konu açarsan çok iyi reyting alacaktır. Hem anmış oluruz :)

• Beğen
Tepkiler: ahe
Motosikleti
D400
d400 283.640 tl.

oha.

Yanlış hatırlamıyorsam 3 ay önce 208 idi, 240 yaptı şimdi 280.

Almayın kısa ve net yıl sonu 110 yakın diolar 81den satıldı bakalım ayni talep oranlarına düşünce fazla arzı nasıl değerlendirilecekler ama bizim millet uslanmayacagini da düşünüyorum talep belki bir ihtimal yüksek olabilir
Özet tek kelime ile almayın

Arkadaslar merhaba iyi bayramlar 3 gun ınce yenı honda sh 125 aldım 166500 6 tajsit satıs temsilcisi nisan ayında zam geliceğini soyledi

Arkadaslar merhaba iyi bayramlar 3 gun ınce yenı honda sh 125 aldım 166500 6 tajsit satıs temsilcisi nisan ayında zam geliceğini soyledi
O kesin bilgi zaten. Şu an tüm bayiler zam bekliyor, yeni modelleri özellikle satmıyorlar.

Hornet 611.000 TL olmuş, altından hızlı değerleniyor motor :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar