O kadar hiç durmadan zamlanıyor ki hangisi ucuz hangisi pahalı onu bile anlamıyorum.Önce agresif biçimde reddettiğimiz fiyatlar, bir süre sonra normalize oluyor zaten...
Bu ülke hiç değişmedi...
Bize 125cc bir motosikleti 100 bin lira vererek almak yakışmaz.
En az 250 bin lira vermemiz lazım ki şahlandığımızı hissedelim.
UU beybi.
www.spormoto.com
Yüksek enflasyonun en büyük arızası, toplumda fiyat algısını çürütüyor olmasıdır. Bu, on yıllardır böyle. Aslında tam bir kısır döngü. İnsanlar fiyatı artacak diye ürün alıyorlar, ekonomi soğumuyor, artan talep karşısında fiyatlar daha da artıyor. Toplum fiyatların düşeceğine hiç bir ihtimal vermediğinden, talebini de ertelemiyor. Kendi parasına güvenmediğinden de, yabancı para cinsinden biriktirmeye çalışıyor. Bu durumda üretici ülke olmadığınızdan, artan ithalat maliyeti ve kur ile her geçen gün daha da pahalıya ürün alıyorsunuz. Bir de üzerine adaletsiz vergi rejimi geldi mi, tüy dikiyorsunuz.O kadar hiç durmadan zamlanıyor ki hangisi ucuz hangisi pahalı onu bile anlamıyorum.
duke 390 a 480 demişlerKTM Fiyat Listesi – Spormoto
www.spormoto.com
![]()
480'e 2. elden neler alınır neler. Uçmuş bunlar. Tertemiz 2024 multistrada v2 bile bulunuyordu. Geçen gün birisi atmıştı.bu adamlar konkordato ilan etmedi mi? Çözüldü mü o konu?
Ktm'nin de avrupa ve japon motorlardan kendini üstün görmesi çok garip, zaten hatalı fiyat politikası ; arge calısmaları ve sponsorluklar batırdı hala devam ediyorlar.
Evet kötü bi marka değil de fiyat / performans / saglamlık olarak da o para etmez yani .
ben atmıştım almayın ha ben alacam480'e 2. elden neler alınır neler. Uçmuş bunlar. Tertemiz 2024 multistrada v2 bile bulunuyordu. Geçen gün birisi atmıştı.
iş almaya gelince öyle olmuyor hocam. adam tertemiz yazmış ama sadece şu kadar hasar kaydı var diyor, tertemiz demiş ama ağır hasarlı demiş, tertemiz yazmış düşük hızda düştü biraz sürttü demiş. bu ilandaki motorlar nasıl temiz anlamak mümkün değil...480'e 2. elden neler alınır neler. Uçmuş bunlar. Tertemiz 2024 multistrada v2 bile bulunuyordu. Geçen gün birisi atmıştı.
isterse takla atsın motor multistrada v2 nerde 390 nerdeiş almaya gelince öyle olmuyor hocam. adam tertemiz yazmış ama sadece şu kadar hasar kaydı var diyor, tertemiz demiş ama ağır hasarlı demiş, tertemiz yazmış düşük hızda düştü biraz sürttü demiş. bu ilandaki motorlar nasıl temiz anlamak mümkün değil...
Atılan ilan sadece plakandırılmış sıfır km motordu diye hatırlıyorum. @sampsonte atmış ilanı. Detayını o daha iyi bilir.iş almaya gelince öyle olmuyor hocam. adam tertemiz yazmış ama sadece şu kadar hasar kaydı var diyor, tertemiz demiş ama ağır hasarlı demiş, tertemiz yazmış düşük hızda düştü biraz sürttü demiş. bu ilandaki motorlar nasıl temiz anlamak mümkün değil...
Bu arada KTM de Avrupa'lı motor
Bajaj aldı felan demeyin, genleri Avusturya'lıdır. Birçok farklı segmentteki modeli halen Avusturya'da üretilir. Laf söyletmem...
10000Km dominar 400 kullandıktan sonra 390 Adventure kullandığımda hemen hemen aynı hissiyatı aldım. Yani düşük cc'leri benim için hiç özel değil. 790 Adv'ye bindiğimde motorun üzerinde durmakta zorlanmıştım ona diyecek lafım yokBu arada KTM de Avrupa'lı motor
Bajaj aldı felan demeyin, genleri Avusturya'lıdır. Birçok farklı segmentteki modeli halen Avusturya'da üretilir. Laf söyletmem...
Bu forumun en büyük sorunu kaliteden anlamıyor Burak...Ya bu KTM neden battı ya ?
Bence süper tipsiz motorlar yapıyordu. İnsanlar kendilerine yakıştıramıyor o çirkin şeylere binmeye.Tek neden değil elbet..
Not:eyvah shurikan geldi![]()
Yanlış modeli almışsın. Şunlardan birini alacaksın. Safkan Avusturya'lı10000Km dominar 400 kullandıktan sonra 390 Adventure kullandığımda hemen hemen aynı hissiyatı aldım. Yani düşük cc'leri benim için hiç özel değil. 790 Adv'ye bindiğimde motorun üzerinde durmakta zorlanmıştım ona diyecek lafım yok![]()