2025 Motosiklet fiyat zamları

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Önce agresif biçimde reddettiğimiz fiyatlar, bir süre sonra normalize oluyor zaten...

Bu ülke hiç değişmedi...

Motosikleti
D400
2025 honda dio 180 bin

2024 yeni pcx125 215 bin (2025i tahminen 280 olur :D )

Şahlanıyoruz.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Bize 125cc bir motosikleti 100 bin lira vererek almak yakışmaz.
En az 250 bin lira vermemiz lazım ki şahlandığımızı hissedelim.
UU beybi.

Motosikleti
O kadar hiç durmadan zamlanıyor ki hangisi ucuz hangisi pahalı onu bile anlamıyorum.
Yüksek enflasyonun en büyük arızası, toplumda fiyat algısını çürütüyor olmasıdır. Bu, on yıllardır böyle. Aslında tam bir kısır döngü. İnsanlar fiyatı artacak diye ürün alıyorlar, ekonomi soğumuyor, artan talep karşısında fiyatlar daha da artıyor. Toplum fiyatların düşeceğine hiç bir ihtimal vermediğinden, talebini de ertelemiyor. Kendi parasına güvenmediğinden de, yabancı para cinsinden biriktirmeye çalışıyor. Bu durumda üretici ülke olmadığınızdan, artan ithalat maliyeti ve kur ile her geçen gün daha da pahalıya ürün alıyorsunuz. Bir de üzerine adaletsiz vergi rejimi geldi mi, tüy dikiyorsunuz.

Olan bu...

Motosikleti
D400
duke 390 a 480 demişler o_O

bu adamlar konkordato ilan etmedi mi? Çözüldü mü o konu?

Ktm'nin de avrupa ve japon motorlardan kendini üstün görmesi çok garip, zaten hatalı fiyat politikası ; arge calısmaları ve sponsorluklar batırdı hala devam ediyorlar.

Evet kötü bi marka değil de fiyat / performans / saglamlık olarak da o para etmez yani .

Motosikleti
Yamaha XSR700
bu adamlar konkordato ilan etmedi mi? Çözüldü mü o konu?

Ktm'nin de avrupa ve japon motorlardan kendini üstün görmesi çok garip, zaten hatalı fiyat politikası ; arge calısmaları ve sponsorluklar batırdı hala devam ediyorlar.

Evet kötü bi marka değil de fiyat / performans / saglamlık olarak da o para etmez yani .
480'e 2. elden neler alınır neler. Uçmuş bunlar. Tertemiz 2024 multistrada v2 bile bulunuyordu. Geçen gün birisi atmıştı.

480'e 2. elden neler alınır neler. Uçmuş bunlar. Tertemiz 2024 multistrada v2 bile bulunuyordu. Geçen gün birisi atmıştı.
iş almaya gelince öyle olmuyor hocam. adam tertemiz yazmış ama sadece şu kadar hasar kaydı var diyor, tertemiz demiş ama ağır hasarlı demiş, tertemiz yazmış düşük hızda düştü biraz sürttü demiş. bu ilandaki motorlar nasıl temiz anlamak mümkün değil...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2025 ducati yılı olacak demiştim de herkes gülmüştü bana.
Hepinz yollarda bol bol dukati göreceksiniz

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
iş almaya gelince öyle olmuyor hocam. adam tertemiz yazmış ama sadece şu kadar hasar kaydı var diyor, tertemiz demiş ama ağır hasarlı demiş, tertemiz yazmış düşük hızda düştü biraz sürttü demiş. bu ilandaki motorlar nasıl temiz anlamak mümkün değil...
isterse takla atsın motor multistrada v2 nerde 390 nerde

Motosikleti
Yamaha XSR700
Atılan ilan sadece plakandırılmış sıfır km motordu diye hatırlıyorum. @sampsonte atmış ilanı. Detayını o daha iyi bilir.

Motosikleti
D400
Fiyatlar o kadar zamlandı ki ülkedeki herkes ilanda alacağı almayacağı her uygun güzel motoru bi gün lazım alır diye hafızaya kaydediyor :D

Motosikleti
Bu arada KTM de Avrupa'lı motor :)

Bajaj aldı felan demeyin, genleri Avusturya'lıdır. Birçok farklı segmentteki modeli halen Avusturya'da üretilir. Laf söyletmem...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bajaj aldı felan demeyin, genleri Avusturya'lıdır. Birçok farklı segmentteki modeli halen Avusturya'da üretilir. Laf söyletmem...

Ya bu KTM neden battı ya ?
Bence süper tipsiz motorlar yapıyordu. İnsanlar kendilerine yakıştıramıyor o çirkin şeylere binmeye.Tek neden değil elbet..

Not:eyvah shurikan geldi :(

Motosikleti
Yamaha XSR700

10000Km dominar 400 kullandıktan sonra 390 Adventure kullandığımda hemen hemen aynı hissiyatı aldım. Yani düşük cc'leri benim için hiç özel değil. 790 Adv'ye bindiğimde motorun üzerinde durmakta zorlanmıştım ona diyecek lafım yok :D

ahe

biz yamaha için bakmıştık yüzde 23 gibi bir oran var 24-25 modeller arasında bu kurun yansımamış hali + kur dalgalanmaları vs yaz sonu örneğin xmax 250 400k olur herhalde :eek:

Motosikleti
Ya bu KTM neden battı ya ?
Bence süper tipsiz motorlar yapıyordu. İnsanlar kendilerine yakıştıramıyor o çirkin şeylere binmeye.Tek neden değil elbet..

Not:eyvah shurikan geldi :(
Bu forumun en büyük sorunu kaliteden anlamıyor Burak...

Birkaç tane Gusto'su yüksek arkadaşımız var tabii ama farkındaysan onlar da senin benimle muhatap bile olmuyorlar.

Hasmet gittiğinden beri KTM biraz öksüz kaldı forumda, onu cilalayan kankası da anında sattı adamı, hiç o eski tadı kalmadı KTM'nin. Küçük bir ihtimal tabii ama Türkiye'de eskisi kadar tercih edilmemesinin bir sebebi de bu olabilir diye düşünüyorum.

Ne dersin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10000Km dominar 400 kullandıktan sonra 390 Adventure kullandığımda hemen hemen aynı hissiyatı aldım. Yani düşük cc'leri benim için hiç özel değil. 790 Adv'ye bindiğimde motorun üzerinde durmakta zorlanmıştım ona diyecek lafım yok :D
Yanlış modeli almışsın. Şunlardan birini alacaksın. Safkan Avusturya'lı :)

• Beğen
Tepkiler: ahe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar