2025 Model Drift L Sıfır Alınır Mı

Motosikleti
Drift L
Abilerim Ablalarım öncelikle merhabalar 17 yaşındayım 6 aya 18 olacağım sıfır drift l alsam 75bin liraya 2025 model sizce mantıklı olur mu satarken elimden çıkartabilir miyim Motoru satabilirsem 18e gelince cc yükseltmeyi düşünüyorum bütçem kısıtlı yardımcı olur musunuz Teşekkürler

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ehliyetin yoksa şuan alma hiçbişi 18e gir a2 al ondan sonra istediğin motoru al

Motosikleti
Drift L
ehliyetin yoksa şuan alma hiçbişi 18e gir a2 al ondan sonra istediğin motoru al
A1 ehliyetim var şuan Ne diyorsun abi alinir mi sence drift l şuan yani bekleyemem gerçekten kaç yildir motor hayalim var ve son 1 yildir ha gayret diyerek biriktirdim bu parayi 18e girene kadar hayatta bekleyemem

Dostum bende var drift l, arkadaşım dağ bayır demeden kullandı drifti, çok sağlam bi motor üstelik yeni başlayacaksan kesinlikle tavsiye ederim, mesela şanzıman kırdın en son baktığımda kalyoncu motorda 1500 tl gibi basit rakamlara orijinal yedek parça alabiliyorsun. Alt bloktan yağ damlatıyordu, 2 hafta önce garantiden conta değiştim sebebini fazla sert kullandığıma bağlıyorum ama enterasandır arkadaşımda 15 k ya yakın kullandı motoru onda bi problem olmadı artısı eksilerini fazlasıyla götürüyor anlayacağın almanı tavsiye ederim.
Not: eklemeyi unuttum 2 el piyasası en fazla motorda drift l dir kolaylıkla satarsın.

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
Bence. Sıfır alınmamalı kendimdede var ordan biliyorum ikinci al alsaydım keşke diyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abilerim Ablalarım öncelikle merhabalar 17 yaşındayım 6 aya 18 olacağım sıfır drift l alsam 75bin liraya 2025 model sizce mantıklı olur mu satarken elimden çıkartabilir miyim Motoru satabilirsem 18e gelince cc yükseltmeyi düşünüyorum bütçem kısıtlı yardımcı olur musunuz Teşekkürler
Ben 2016'da Vulture aldım sıfır 2025'e kadar kullandım. 52binde sattım. Sıfır arıza. 52binde bile yağ eksiltme yoktu. Asfalt, stabilize yol, rüzgar, fırtına her yolda gittim. Kullandığım en iyi 150cc idi. Honda ve Yamaha commuterları yanından bile geçemez. Drift ile aynı motoru kullanıyorlar ve aynı kalitedeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar