Hırbo,
Hero'da tanıdığım kimse yok. Yani ikili ilişkiyle halletmedim hiç bir problemi.
Benim motorda "kafan rahat etsin" deyip şanzımanı değiştirdiler.
Başka birisinin komple motoru değiştirilmişti.
Yazın Pamukkale-Afyon arasında 90 km/s hızdan sonra zor gaz yeme sorunum olunca ben söylemeden kendileri
teklif ettiler Afyona gezici servis göndermeyi.
Akü değişimini birinde bizzat gördüm.
Adam ikinci el almış motoru. "Aküde sorun var" dedi.
Baktılar. Akü orjinal değil.
Buna rağmen aküsünü ücretsiz değiştirdiler.
CRF250 - Xpulse.
İkisinin karakteri aynı değil.
Xpulse daha fazla oynamalık eğlencelik bir motor karakterine sahip.
Bu arada CRF parketmiş haliyle çok yüksek görünsede üzerine oturunca baya çöküyor.
Bu süspansiyon olayi epey ciddiye alinmasi gereken bir konu sanirim. Anlatilanlara gore bildigin muhendislik hatasi var anlasilan.
E bu motor bilmem kac yildir kac yuzbin tane satmis kimse bu durumdan sikayetci olmamis mi?
Sikayet ettiler ise, Honda bunlari dikkate mi almamis? Dikkate almis da "yok aga siz yanlis biliyosunuz bunun olayi bu mu demis?"
Yoksa "Hassektor yanlis yaptik motoru Napcaz simdi eyvah... Neyse miktir et zaten satiliyor motor" deyip sorunu sumen alti mi yapmis.
Kafada deli sorular yemin ederim.. Yoksa bu bi sorun degil de bilmedigimiz bir sebep mi var?
Bilen arkadaslar aydinlatirsa ogrenelim![]()
Suspansiyon yetersiz deniyor,ama çöp de degil yani.muhendislik hatasi yok![]()
X-Pulse T de T eklentisi ne oluyor acaba?
Vasat olması başka bir şey, mühendislik hatası başka bir şey.
haluk23'ün başına gelen motosikletle değil, bayi ile alakalı. Türkiye'de kim motosikleti satarken kullanıcıya göre amortisör ayarı yapıp da veriyor? Salıyorlar çayıra, artık kim nerede düzeltir ya da öğrenirse. 15dk sürmeyecek bir işlemden sonra bütün dertleri çözülüyorsa ve bu motosikletin üzerinde bulunan ekipmanalar ile yapılmışsa.. eh yani
Aranızda motor alırken manetleri kendine göre ayarlanan var mı?![]()
Çok lüks şeylerden bahsediyorsun; benim Suzukiyi 33/36 olması gereken lastik basınçları yerine 20/24 olarak teslim etmişlerdi. Ahahaha...
Vasat olması başka bir şey, mühendislik hatası başka bir şey.
haluk23'ün başına gelen motosikletle değil, bayi ile alakalı. Türkiye'de kim motosikleti satarken kullanıcıya göre amortisör ayarı yapıp da veriyor? Salıyorlar çayıra, artık kim nerede düzeltir ya da öğrenirse. 15dk sürmeyecek bir işlemden sonra bütün dertleri çözülüyorsa ve bu motosikletin üzerinde bulunan ekipmanalar ile yapılmışsa.. eh yani
Aranızda motor alırken manetleri kendine göre ayarlanan var mı?![]()
Aradaki 60.000 tl oran olarak yuksek gozuksede bu çöpe atilan bir para degil.
Ozetle kafam rahat olmali,
Velhasıl kelam; bu memleketteki saçma ÖTV kademelerinin ve uzakdoğu ek GV'sinin kaldırılması lazım ki adam gibi motosikletler adam gibi fiyatlarla alınabilir olsun.
Çok lüks şeylerden bahsediyorsun; benim Suzukiyi 33/36 olması gereken lastik basınçları yerine 20/24 olarak teslim etmişlerdi. Ahahaha...
Satın alırken değil ama, rodaj bakımına gittiğimde manetler, debriyaj, fren, lastik basıncı, arka amortisörü benim kullanımıma göre ayarladılar.
Hatta debriyaj ve fren için iki kez tecrübe yapıp geriye gelmiştim.