dostum ne kadar fiyatı? 2020'ler 56 bin tl. 2021'ler zamlı gelecek dedi yamaha baydar.
çok iyi bir fırsat çıkmış karşına. renklerinde bir değişiklik var mı yoksa sadece modeli mi 2021
Tek sıkıntısı 4 adet geleceği için renk seçeneği sunamiyorlar bahtimiza hangi renk çıkarsa cyan gelmesindeçok iyi bir fırsat çıkmış karşına. renklerinde bir değişiklik var mı yoksa sadece modeli mi 2021
Bence cyan en güzeli olmuş demeyin öyleTek sıkıntısı 4 adet geleceği için renk seçeneği sunamiyorlar bahtimiza hangi renk çıkarsa cyan gelmesinde![]()
Tabi ki iyi yaptın. Fiyatlara her geçen gün zam gelecek şu anda aldığın fiyata bulamazsın motoru bir daha.
Artık orasını bilmem ama bir mucize olmadıkça fiyatlar düşmez onu iyi biliyorum![]()
Son 3 aydır 2020 r25 arıyordum. Tanıdık bir yamaha bayiisi çıktı ve 15 Ağustos'ta gelecek olan 4 tane 2021 r25'lerden birini ben aldım. 10k kapora bıraktım bugün. Sizce iyi mi yaptım? :silent:
Hayırlı olsun. Valla bu fiyata alınmaz diye düşünce geçiyor aklımdan sonra diyorum nasılsa seneye bu fiyata da alamayacak iyi yapmış.
Renk olarak maviyi tek geçerim. Ha o denk düşmez ise de cyan değişik duruyor en azından siyaha göre![]()
Bu arada ben de Yamaha EU sitelerine baktım fiyat karsilastirmasi icin, R25 2021 yok ortalıkta, ben mi bulamadım?